Street FOOD Festival revine acasă în perioada 25-28 mai cu o nouă temă: “Better Together”

Home $ Articole $ Street FOOD Festival revine acasă în perioada 25-28 mai cu o nouă temă: “Better Together”

by | May 25, 2023 | Articole

Street FOOD Festival revine acasă în perioada 25-28 mai cu o nouă temă: “Better Together”. Festivalul celebrează puterea de uniune și oferă o călătorie culinară internațională, muzică live și DJ seturi, o zonă dedicată copiilor și este pet friendly.

Pe lângă mâncare, muzica live bună a făcut mereu parte din meniul Street FOOD Festival, iar anul acesta organizatorii au invitat nume noi care să facă încânte. Vineri, pe 26 mai de la ora 19:30, Timothy Kross va fi prima trupă care va concerta, iar de la ora 21 Mihail ne fa încânta cu show-ul luiunic. Sâmbătă începând cu ora 19:30 vor cânta Six Maritni, urmați de Robin & The Backstabbers, iar ziua de duminică se va încheia memorabil cu show-ul trupelor Koszika & The Hotshots și Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase. Anul acesta pregătim și surprize internaționale în zona de DJ Spot și anume duminică, 28 mai, cei de la My Analog Journal vor aduce vibe funky și vor oferi o călătorie în Brazilia și nu numai, cu câteva ritmuri Boogie, Disco și Funk!

Pentru că suntem prietenoși cu mediul înconjurător, anul acesta la festival se vor folosi pahare reutilizabile. Vizitatori vor plăti suma de 10 lei pe pahar, atunci când își cumpără bere la draft și au posibilitatea de a păstra paharul sau de a-l înapoia atunci când vor o băutură nouă și vor primi un pahar nou, fără să mai plătească. La fi nal de zi îl pot returna în unul din cele 3 puncte de colectare și vor primi înapoi suma de 10 lei achitată inițial pe pahar. Prin această inițiativă ne dorim să reducem canitatea de deșeu plastic produsă în festival sau chiar să oferim oamenilor un suvenir pe care să-l poată folosi și pe viitor.

Festivalul va avea loc la Iulius Mall și va cuprinde o gamă variată de vendori ce promit preparate din întreaga lume. Tema Better Together evidențiază importanța incluziunii și încurajează vizitatorii să se conecteze cu ceilalți în timp ce se bucură de mâncare delicioasă. Participanții la festival se pot aștepta la o gamă largă de bucătării internaționale, inclusiv mexicană, thailandeză, indiană și multe altele.

Programul trupelor live

Vineri – 26 mai 2023
19:30 – Timothy Kross
21:00 – Mihail

Sâmbătă – 27 mai 2023
19:30 – Six Martini
21:00 – Robin & The Backstabbers

Duminică – 28 mai 2023
18:30 – Koszika & The Hotshots
20:00 – Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase

Copiii sunt, de asemenea, bineveniți, și va exista o zonă destinată lor, cu diverse activități care să îi distreze, dar și să le stimuleze curiozitatea. Iar pentru stăpânii de animale de companie, festivalul este pet friendly, ceea ce înseamnă că vizitatorii își pot aduce prietenii blănoși cu ei.

Suntem încântați să oferim încă o ediție Street FOOD Festival clujenilor și să anunțăm tema Better Together. Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă în care oamenii se pot reuni, se pot conecta cu alții și se pot bucura de o mâncare delicioasă, alături de cei dragi. – Bianca, Project Manager

Ne vedem la Street FOOD Festival Cluj-Napoca între 25-28 mai, la Iulius Mall!

Program eveniment:
Joi – Duminică: 12:00 – 23:00

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!