Ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă: sfaturi utile pentru a fi mereu pregătită

Home $ Diverse $ Ce nu trebuie să îţi lipsească din geantă: sfaturi utile pentru a fi mereu pregătită

by | May 19, 2023 | Diverse

Geanta este unul dintre cele mai importante accesorii feminine. Aceasta te ajută să ai mereu cu tine obiectele de care ai nevoie, dar şi să arăţi chic oriunde mergi. Atunci când îţi pregăteşti geanta, există câteva obiecte pe care nu trebuie să le omiţi. În acest fel, vei avea mereu ceea ce îţi trebuie cu tine şi vei fi pregătită pentru orice situaţie, fie că mergi la birou, la cursuri sau la shopping.

Ca să îţi organizezi geanta mai simplu, este bine să ai o listă cu toate cele necesare pentru a nu omite nimic. Descoperă ce nu trebuie să îţi lipsească niciodată din poşeta:

Agenda
Chiar dacă în ziua de astăzi telefonul poate fi un mijloc rapid de a-ţi nota toate micile informaţii sau detalii de care ai nevoie, o agendă este mereu binevenită. Cu ajutorul agendei îţi poţi nota rapid o mulţime de lucruri, de la ceea ce mănânci şi până la task-urile de la job. În plus, când foloseşti agendă, tu decizi cum îţi organizezi notiţele, schiţele şi desenele.
Nu uita că ai nevoie şi de un instrument de scris la îndemână, aşa că păstrează mereu în geantă un pix sau un creion alături de agendă.

Dezinfectantul pentru mâini
De-a lungul unei zile iei contact cu o mulţime de suprafeţe şi obiecte, în special atunci când pleci de acasă. De asemenea, îţi atingi fata, părul sau mâncarea. Pentru a evita transmiterea infecţiilor prin contactul cu suprafeţele, dar şi pentru a-ţi păstra mereu fata şi părul curate, foloseşte un dezinfectant de mâini.

Poţi avea cu tine un astfel de produs în geantă. Acesta nu este greu, nu ocupă mult spaţiu şi este extrem de util pentru a-ţi curăţa mâinile înainte de a mânca, de a-ţi atinge faţa sau ochii ori pentru a dezinfecta mici zgârieturi ori tăieturi.

Portofelul
Nu trebuie niciodată să îţi lipsească din geantă actele. Indiferent de locul în care mergi, este o idee bună să ai toate actele necesare asupra ta, indiferent de oră său moment al zilei. De la carte de identitate sau permis de conducere şi până la carduri de debit sau de credit, păstrează-le pe toate în ordine.

Alege un portofel suficient de încăpător pentru toate lucrurile de care ai nevoie. Fie că păstrezi chitanţe, bani cash şi acte sau doar un act şi câteva cârduri, tratează astfel de obiecte cu grijă.

Căştile şi încărcătorul
Căştile se număra printre cele mai utile accesorii. De aceea, ia-le mereu cu tine în geanta pentru a fi pregătită dacă vrei să asculţi muzică, să vorbeşti la telefon sau să asculţi un podcast când eşti plecată de acasă. Dacă îţi doreşti un model performant, alege căşti Samsung. Căştile Samsung sunt compatibile cu o mulţime de device-uri şi rezistă excelent în timp. Poţi opta pentru căşti Samsung wireless sau căşti Samsung cu fir în funcţie de preferinţele tale.

Căştile pe care le ai în geanta ar trebui să fie uşoare şi să nu ocupe prea mult spaţiu. Păstrează căştile de gaming sau pe cele profesionale pentru biroul de acasă şi optează pentru modele mai mici pe care să le poţi pune uşor în geantă.

Pe lângă căşti, este o idee inspirată să ai şi încărcătorul de telefon cu tine, deoarece nu se ştie niciodată când rămâi fără baterie şi ai nevoie să foloseşti telefonul.

Produsele de beauty mini
Produsele de îngrijire în varianta mini sunt ideale pentru geanta sau poşeta. Alege produse pe care le foloseşti în mod uzual şi care chiar te ajută. Poate fi vorba despre un SPF, o cremă de mâini, un gloss sau un spray cu apă termală. Nu opta pentru o mulţime de produse, ci doar pentru cele pe care chiar le utilizezi şi atunci când pleci de acasă.

Nu ai nevoie de o mulţime de obiecte în geanta pentru a fi mereu pregătită de o zi sau o seară plină de activităţi, însă există lucruri esenţiale pe care este bine să nu le uiţi. Printre ele se număra agendă, accesoriile pentru telefon, portofelul, dar şi produsele de beauty în miniatură.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!