10+ tattoo artists din Cluj la care poți apela cu încredere

Home $ Articole $ 10+ tattoo artists din Cluj la care poți apela cu încredere

by | May 15, 2023 | Articole, Recomandări

Ideea unui tatuaj îți surâde, nu-i așa? Știm cât de greu este să te hotărăști unde, când și cum îl vei face, iar din acest motiv ne-am propus să-ți venim în ajutor. Atunci când îți dorești un tatuaj unic și personalizat, cel mai important este să găsești un artist care să înțeleagă stilul și conceptul dorit și, nu în ultimul rând, să aibă abilitățile necesare pentru a realiza tatuajul la nivelul așteptărilor tale. Din fericire, orașul Cluj-Napoca nu duce lipsă de artiști tatuatori talentați, iar în acest articol îți vom prezenta 10 recomandări de tattoo artists pentru ideile tale. Ne-am asigurat că lista cuprinde artiști cât mai diverși. Așadar, fie că ești în căutarea unui tatuaj colorat, realistic sau minimalist, vei găsi cu siguranță cel puțin un artist care să se potrivească stilului dorit și să îți ofere o experiență de tatuare excelentă.

Alisa activează la salonul CutterInk Hair & Tattoo Shop, unde reușește să îmbine perfect cerneala, picăturile de substanțe colorate și emoțiile. Ea își folosește abilitățile și creativitatea pentru a transforma orice idee într-un tatuaj spectaculos, care să reflecte individualitatea ta și să te facă să te simți încrezător în pielea ta. Dacă ceea ce ai aflat acum îți surâde, îți garantăm că ea este alegerea perfectă pentru tine, mai ales dacă ești în căutarea un tatuaj ce include combinații inedite de culori și stiluri. De la schiță la piele, Alisa va creea tatuaje uimitoare care reflectă individualitatea ta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alisa 🌕 (@alisadavidd)



Klu și Dan sunt doi artiști ce lucrează în același salon: Black Sheep Tattoo Parlour. Oamenii recomandă experiența cu ei pentru raportul calitate-preț, ușurința cu care ideile sunt transpuse în desene și apoi tatuaje, atmosfera super cosy de la salon și încrederea pe care ți-o inspiră aceștia. Tatuajele lor sunt orice dar nu obișnuite, așa că dacă te simți pregătit să atragi atenția chiar de la primul tatuaj ei sunt alegerea perfectă. Iar de stil nu se pune problema, în portofoliul lor poți găsi atât tatuaje tribale, abstracte, geometrice, dar și realiste. Nicio idee nu este prea îndrăzneață pentru a fi transpusă într-un tatuaj. Iar primul tău tatuaj trebuie să fie unic, nu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Skalkin (@danskalkintattoos.45)



Dacă ești fan tatuaje tip fine lines, foarte colorate și realiste nu ai cum să dai greș alegând-o pe Cătălina de la oldbastardstattoocluj. Clienții au fost încântați de profesionalismul şi căldura cu care au fost întâmpinați, dar și de răbdarea și motivația nemărginită a artistei de a realiza cea mai frumoasă operă E greu de descris în cuvinte ce reușește Cătălina să creeze și din acest motiv de îndemnăm să te convingi singur vizitându-i profilul de instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by catsettembre (@catsettembre)



Decizia ta de a-ți face tatuaj poate fi foarte asumată atunci când îți propui ca mărimea acestuia să fie.. cât spatele tău. Marius de la Bastattoo te va susține în orice alegere. Deci dacă ești în căutarea unui tatuaj impresionant, Marius este artistul potrivit pentru tine. Acestuia nu-i lipsește experiență în realizarea de tatuaje de mărimi mari și poate transforma orice idee într-un design deosebit, care să se potrivească perfect pe pielea ta. În plus, Marius se va asigura că ești implicat în întregul proces de realizare a tatuajului și că ești mulțumiți de rezultatul final. Îți recomandăm să îl urmărești pe Instagram pentru a-i admira munca și pentru a te inspira pentru următorul tatuaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marius Bastattoo (@marius_bastattoo)



Simina este un artist tatuator care prin stilul ei unic îți va demonstra că tatuajele cu linii fine pot să fie bold. Stilul ei implică tatuaje foarte colorate, ilustrații detaliate și reușesc să pună în valoare elementele din natură. Dacă îți dorești un tatuaj care să iasă în evidență și să aibă un aspect artistic deosebit, Simina este artistul potrivit pentru tine. Dacă nu ești sigur de ceea ce îți dorești poți avea o discuție cu ea pentru a găsi împreună un tatuaj care să se potrivească perfect pe pielea ta. Urmărește-i contul de Instagram pentru a te inspira din lucrările sale impresionante și pentru a vedea cât de talentată este în arta de a crea tatuaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by simina (@siminamina)



Talentul Iuliei este imposibil de negat, acest lucru se vede în fiecare lucrare de-a ei. Poți verifica contul studioului unde lucrează, MobTattooStudio, sau chiar mai bine, direct contul ei pentru a te convinge. De Iulia am aflat din mai multe recomandări ale clienților ei, de la care am aflat și că acesteia nu-i lipsește inspirația pentru a te ajuta să-ți creezi tatuajul ideal. Lucrările ei sunt realizate atât cu cerneală neagră, cât și colorată și predomină liniile fine și ilustrațiile foarte detaliate. Așa că nu am descrie stilul ei ca fiind unul realist, însă dacă ești adeptul unor idei mai fantastice sigur vei găsi ceva pe placul tău în portofoliul ei.



Alina este numele care apare cel mai des în recenziile salonului Grip tattoo studio, ceea ce ne spune că este o artistă apreciată și adesea aleasă pentru dorințele clienților. Am aflat din aceste review-uri că pe lângă talentul ei extraordinar de a tatua, Alina se pricepe și la a oferi sfaturi legate de culorile tatuajului, poziționarea sau mărimea lui, luând în considerare stilul clienților ei. Creativitatea ei se oglindește și în lucrările pe care le observăm pe profil, de la tatuaje mici detaliate la cele mai mari, realiste cu umbre și culori, totul îți atrage atenția. Noi zicem să te convingi și singur.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • ALINA • (@a.li.na_ttt)



Multe multe ilustrații, de dimensiuni medii și mici, cam asta observăm pe contul “PRETTY DOOMED”, următorul artist ales de noi pentru tine. Dacă preferi ca primul tău tatuaj să nu fie neapărat serios, ci poate ceva mai funky și cât se poate de ”modern”, s-ar putea ca acest artist să fie alegerea potrivită pentru tine. În mare parte observăm pe profilul său tatuaje cu cerneală neagră, dar cu siguranță dacă ai o atracție față de culori acest lucru nu va fi ignorat de către tattoo artist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by “PRETTYDOOMED” (@_prettydoomed)



Atât tatuajele tip ilustrațiile amuzante, cât și cele mai serioase și chiar și cele realiste realizate de Paul te vor cuceri. Sau cel puțin pe noi chiar ne-au cucerit. Precizia cu care Paul își realizează muncă te face să te întrebi dacă chiar e posibil ca un om să facă așa ceva. Dimensiunile tatuajelor și detaliile fiecăruia dintre acestea te vor surprinde cu siguranță. Și arată la fel de bine și în negru și în culoare. Parcă sună prea bine să fie adevărat, ce zici să arunci o privire pe profilul lui, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @paultoadere



Poate ai ajuns până aici și încă simți că nu te-am convins. Nicio problemă! Dacă niciuna din variantele enumerate nu s-a simțit ca fiind potrivită pentru tine, atunci nu-ți face griji, mai avem alte suficiente variante din care poți alege, sau care îți vor servi pur și simplu drept inspirație: @mariavbotar, @raven_berserk_, @paulb_optimustattoo, @darkarts.tattoos, @consilioccc, @cls_tattoo_, @crakstattoo, @ngy.akos, suntattoo__, @banshee.tattoos, @_ardelean_andrei_, @carla.stormy.art, @briggz.tattoo, @glitch.tattoos, @facktatuaje, @alexpentruartisti, @bootboypower89, @bix.handpoke.tattoo.

Sfaturi în alegerea artistului potrivit

Acum chiar ai vizualizat toate variantele de artiști propuse de noi. Dar mai lipsește doar să-l alegi pe cel potrivit ție. Știm că sună mai ușor decât e de fapt, dar avem și mai multe sfaturi pentru a ne asigura că tu faci alegerea corectă. Iată ce îți recomandăm noi să iei în considerare atunci când faci această alegere importantă.

Stilul: Asigură-te că stilul tatuatorului se potrivește cu ceea ce îți dorești. Unii artiști sunt specializați în anumite stiluri, cum ar fi realism, ilustrativ, tribal, acuarelă sau tradițional. Așa că vrei să fii sigur că alegi un tatuator care lucrează în mod constant cu modele care se potrivesc cu tipul de tatuaj pe care îl dorești. De exemplu, dacă intenționezi să obții o lucrare în stil geometric, cu cerneală neagră profundă și linii ascuțite, poate că un artist specializat în culori și nuanțe nu este cel mai potrivit.

Portofoliul: Chiar dacă artistul ales creează adesea tatuaje în stilul dorit de tine, tot nu înseamnă că este din start potrivit pentru tine. Analizează cu atenție portofoliul artistului tatuator pentru a vedea dacă munca lor se potrivește cu ce îți dorești. Urmărește mai ales detaliile, liniile și umbrele, precum și coerența și calitatea generală a tatuajelor. Este normal să fii entuziasmat să îți faci tatuajul visat, dar îți recomandăm să petreci cel puțin o oră uitându-te prin portofoliile artiștilor, atât online, cât și atunci când ești la salon.

Igiena și siguranța: Nu trebuie să fii un snob, dar e important să știi că ai dreptul să te plimbi, spre exemplu, prin atelierul tatuatorului pentru a vedea cum lucrează acesta. Asigură-te că salonul de tatuaje și artistul respectă toate normele de igienă și siguranță. Un mediu curat și steril este esențial pentru a preveni infecțiile și a asigura vindecarea corectă a tatuajului. Iar dacă nu te simți confortabil cu condițiile pe care le vezi, poți spune pur și simplu că ai avut câteva experiențe proaste în trecut și nu vrei să repeți experiența. Un studio de tatuaje profesionist ar trebui să fie mai mult decât fericit să vă arate spațiile de lucru ale artiștilor și să vă răspundă la orice întrebare pe care o aveți despre echipamente și standarde de siguranță.

Recenzii și referințe: Citește recenziile și părerile altor persoane despre artistul tatuator și salonul de tatuaje. Dacă simți că ai nevoie de opinii mai personale poți chiar să îi contactezi pe oamenii care știi că au fost la rândul lor la acel artist. Poți afla multe despre experiența și profesionalismul artistului în acest mod.

Comunicarea: Comunicarea cu artistul tatuator este importantă pentru a te asigura că înțelege ceea ce îți dorești și că este capabil să îți ofere un tatuaj de calitate. Fie că suni din timp, fie că treci pe la salon în trecere, poți solicita o consultație (gratuită) artistului. În cadrul acesteia poți pune întrebări și discută despre designul tatuajului înainte de a trece la partea de tatuare. Acest lucru te va ajuta mult să te asiguri că ești pe cale să faci alegerea potrivită. Iar atunci când te hotărăști ia în considerare perioadele aglomerate și fă-ți o programare din timp.

Cercetează și analizează profilurile artiștilor tatuatori menționați pentru a vedea dacă se potrivesc cu cerințele tale.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!