9 spectacole de stand-up comedy de neratat în perioada următoare la Cluj

Home $ Articole $ 9 spectacole de stand-up comedy de neratat în perioada următoare la Cluj

by | Apr 18, 2023 | Articole, Stand-up Comedy

Vremea devine din ce în ce mai bună și parcă te trezești în fiecare zi cu mai mult chef de viață acum că știi că te poți bucura de mai multe ore cu soare afară. Dar uite de ce te mai poți bucura în perioada ce urmează: de niște show-uri de stand-up care îți vor face nu doar zilele, ci și serile mai bune. Din fericire nu ducem lipsă de astfel de evenimente în acest sezon, așa că îți prezentăm variantele din care poți alege.

Teo, Vio și Costel – Undeva la Mijloc | Stand Up Comedy Show
Undeva la mijloc de carieră și faimă, cunoscutul trio format din Teo, Vio și Costel, pe care îl cunoaștem și din podcastul ”Între Show-uri”, se oprește în Cluj, la Casa de Cultură a Studenților. Show-ul se organizează de trei ori înainte să părăsească orașul, iar ca dovadă că nu este vreme să stai pe gânduri biletele pentru data de 26 aprilie ora 19:00 au fost deja epuizate. Cu toate aceasta mai ai două șanse și sperăm că profiți de ele: 26 aprilie ora 21:30 (biletele disponibile aici) sau 27 aprilie ora 19:00 (biletele le poți achiziționa aici). Prețul biletelor rămase variază acum între de 90 și 105 lei în faza de ”Early Bird”, dar acestea sunt limitate și există o mare probabilitate că se vor scumpi sau epuiza curând.

Sașa – APROAPE CELEBRU | Stand-Up Comedy by Comedy Cluj
Tot la Casa de Cultură a Studenților, dar acum în postura de ”aproape celebru”, Sașa filmează pe 28 aprilie la ora 20:00 primul lui special de comedie. Iar dacă faptul că asiști la devenirea live a unei celebrități nu te-a convins încă, avem încă o veste bună pentru tine: își fac apariția și câțiva invitați speciali: Bob Rădulescu, Dragoș Stan, Tibi Codorean, Paul Socol și Cristi Ciui. Prețul biletelor variază între 40 și 50 de lei în funcție de locul dorit și pot fi achiziționate de aici. Pentru mai multe informații poți apela la următorul număr de telefon: 0756 971 790.

Stand-Up Comedy la Zazen by Comedy Cluj
Dacă vrei să-l vezi pe Sașa înainte să-și filmeze specialul ca să te poți lăuda că ești fan de la începuturi, poți participa pe 20 aprilie, seara de la ora 20, la un show de stand-up unde participă alături de el Socol, Ciui, Giurgiu și Dragoș Stan. Spectacolul are loc la Zazen, un loc cu o atmosferă aparte, unde în timpul show-ului, te poți bucura de street food, băuturi bune și un peisaj special. Prețul biletului este unul mai mult decât convenabil: 35 de lei și poate fi achiziționat de aici.

Stand-up cu Toma, Cristi & Sorin Pârcălab „Accidente”
Un alt mare turneu de stand-up se oprește în Cluj la Cinema Florin Piersic. În lumina reflectoarelor se vor afla Toma, Cristi și Sorin din grupul ”Ceva Mărunt” într-un show care promite să fie orice altceva, dar sigur nu mărunt. De asemenea, în deschidere o vom vedea pe Luiza, participantă iUmor și StandUp Revolution. Noi suntem de părere că merită să participi la acest show cu de toate, de unde n-ai cum să pleci altfel decât extrem de binedispus după o seară petrecută cu oamenii potriviți, cu atât mai bine căci show-urile au loc la început de săptămână, deci știm că începi cu dreptul. Din păcate cele două show-uri de pe data de 16 mai au deja biletele sold out, dar mai ai alte două variante din care poți alege: pe data de 15 mai, fie la ora 18:00, fie la 21:30. Te avertizăm că locurile sunt limitate și pentru cele două show-uri așa că ar fi bine să le achiziționezi din timp de aici, mai ales că biletele early birds au fost deja epuizate. Prețul actual variază între 95 și 105 lei, în funcție de categoria aleasă.

Ari Shaffir – Live in Cluj-Napoca
Nu-ți face niciun plan pentru data de 12 mai pentru că nu ai cum să refuzi un eveniment în premieră absolută desfășurat la Casa de Cultură a Studenților. Este vorba despre un show de stand-up comedy susținut de Ari Shaffir, un comediant american cunoscut pentru show-urile sale de pe Netflix, Comedy Central sau Youtube. Spectacolul are loc exclusiv în limba engleză și nu este recomandat minorilor. De asemenea, e important să știi că oricât de mult ți-ai dori să imortalizezi momentele și să le împărtășești cu cei dragi, nu este permis acest lucru. Așa că soluția e să îi inviți și pe ei și să vă bucurați împreună de o seară de vineri plină de voie bună. Ia-ți biletele pentru data 12 mai, ora 20:00 de aici.

Daniel Sloss – CAN’T (Live in Cluj)
Atât suntem de norocoși încât ne putem bucura de un alt spectacol susținut tot de un superstar internațional, pe data de 6 iunie. De această dată discutăm despre Daniel Sloss, stand-up comediant originar din Scoția, care face înconjurul lumii pentru a oferi zâmbete și nu ratează nici orașul Cluj-Napoca. Te poți bucura de acest eveniment la Cinema Florin Piersic de la ora 20:00, dar grăbește-te și nu mai sta pe gânduri căci vorbim despre ultimele bilete disponibile, 16 la număr în acest moment, convinge-te singur aici.

Stand-up Comedy cu Cosmin Tobă, Bieltz Vlad și Dima Cubreacov – “Comedia Loca”
Hai la L’Autre Café pe data de 28 aprilie, ora 20:00 să închei săptămâna de muncă așa cum se cuvine, pentru că știm deja că cel mai bun leac e comedia. Pe protagoniști probabil îi cunoști deja de la emisiunea iUmor unde aceștia au participat, deci ia-ți acum biletele de aici și lasa-i pe Cosmin Tobă , Bieltz Vlad și Dima Cubreacov să-și facă magia, nu vei regreta.

Stand-up Comedy cu Bogdan Malaele
Duminica e zi de relaxare, iar seara de 7 mai nu trebuie să reprezinte excepția. Dacă vrei să-ți închei ziua într-un mod fain poți participa la Cinema Florin Piersic la ora 20:00, alături de Bogdan Mălăele și Victor Băra, la un show senzațional unde ni se promite că vei râde cu lacrimi în mod compulsiv. Biletele costă doar 50 de lei și le poți achiziționa de aici.

Stand Up Comedy | Gabriel Gherghe, Mane Voicu și Edi Vacariu
Același loc, dar altă dată. Hai pe 26 mai la ora 20:00 la Cinema Florin Piersic ca să-ți potolești pofta de râs alături de Gabriel Gherghe, Mane Voicu și Edi Vacariu. Pe aceștia i-ai văzut la iUmor, StandUp Revolution, Comedy Central sau pe Youtube, iar acum îi poți vedea într-un show live! Și e păcat să nu profiți de ocazie mai ales acum că biletele se află la reducere și le poți achiziționa de aici.

Dacă nu ai răbdare până când evenimentele de mai sus vor avea loc, noi îți propunem să urmărești paginile locurilor ce găzduiesc frecvent stand-up comedy shows, unde sigur vei găsi măcar ceva pe gustul tău: Atelier Cafe, L’Autre Cafe, Flying Circus, Shto sau Atelierul de Pizza din Florești.

Acum că am trecut în revistă toate show-urile de comedie ce urmează, venim cu recomandarea să urmărești și paginile Stand-up Comedy Events și Comedy Cluj ca pe viitor să nu ratezi orice alte evenimente din sfera comediei. Tu la care dintre show-uri vei participa și pe care îl aștepți cel mai tare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!