Sărbătorește 10 ani de Samsara Foodhouse, împreună cu artiștii VRTW, în 21 aprilie

Home $ Articole $ Sărbătorește 10 ani de Samsara Foodhouse, împreună cu artiștii VRTW, în 21 aprilie

by | Apr 6, 2023 | Articole, Recomandări

În 21 aprilie, prietenii noștri de la Samsara Foodhouse, împlinesc 10 ani. Putem spune c-au trecut 10 ani de când servesc preparate naturale realizate cu multă pricepere și drag; de când aleg să gătească cu produse locale și sezoniere; de când se conectează cu locul în care se află și natura din jurul lui prin preparatele pe care ni le aduc în farfurie. Povestea restaurantului lor vegetarian și vegan, născut la Cluj-Napoca, se învârte în jurul calității ingredientelor, a combinațiilor creative, a aromelor desăvârșite, a servirii prietenoase, și asta-i ceea ce ne propun să sărbătorim cu ocazia aniversării de 10 ani a restaurantului.

Cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate, Samsara ne lansează o invitație deschisă tuturor să le trecem pragul în număr cât mai mare, ca să-(i) celebrăm împreună.

Ce ar trebui să știi despre evenimentul 10 ani de SAMSARA, împreună cu artiștii VRTW?

Au decis c-ar fi o idee potrivită să ne adune pe toți la un loc ca să sărbătorim 10 ani de aventură culinară chiar la ei acasă. Așa că ne-au dat întâlnire la un eveniment special.

„Atmosfera de primăvară se armonizează perfect cu cea de sărbătoare, pe fundal răsunând clinchetele paharelor și urările de aniversare pentru că este ziua noastră. Este ziua tuturor oamenilor care ne iubesc și ne susțin, alături de care ne bucurăm acum de 10 ani, de când am început această frumoasă călătorie culinară. Cu inima plină de recunoștință, îi mulțumim echipei noastre și clienților fără care nu am fi ajuns în acest punct.” – echipa Samsara Foodhouse

Cum se anunță evenimentul aniversar al Samsara Foodhouse?

Când și unde?

În curând, în data de 21 aprilie, în intervalul orar 18:00-01:00, ei ne așteaptă la ei acasă, pe str. Cardinal Iuliu Hossu, la nr. 3, pe malul Canalului Morii, pentru o seară de muzică live, alături de prieteni și gustări fine.

Intrarea, băuturile colorate și bunătățile de pe mese vor fi asigurate de către ei; tot ce trebuie să facem noi, în calitate de invitați, este să aducem buna dispoziție și cheful de petrecere.

Cum și cu cine?

Aici, atmosfera va fi întreținută de artiștii de la VRTW: UFe, Ezirk și Văzduh, care ne vor încânta cu ritmuri tropicale, global music, electronica și live percussion. Cel puțin cu Adrian Tudoran (Electroclown/Văzduh) suntem familiarzați, fiindcă ne-am bucurat să povestim în 2019 cu el, despre serile Joy Sessions organizate la Samsara Foodhouse.

Despre Văzduh știm că are o colaborare îndelungată cu echipa Samsara Foodhouse. Întotdeauna a apreciat în mod deosebit personalul și atmosfera de la ei. Cât despre noi, mereu l-am privit pe Adrian ca fiind un om căruia îi place să fie aproape de public la un alt nivel, căruia îi place să se conecteze, să aducă muzica suficient de aproape cât să se formeze o legătură. Prin muzica pe care o pune în cadrul evenimentelor pe care le întreține la Samsara Foodhouse, el își propune să le aducă oaspeților „o muzică la fel de caldă ca mâncarea din farfurie”.

„În ceea ce privește muzica, am simplificat puțin ideea cu care am debutat – de invitați live, instrumentaliști, mare tam tam, pentru că ne-am dat seama că e nevoie de ceva ușor mai calm, de ceva mai puțin solicitant pentru invitați din punctul de vedere al atenției atribuite.” – Adrian Tudoran (Electroclown/Văzduh)

Ce preparate și băuturi te poți aștepta să savurezi în cadrul evenimentului aniversar?

Preparate

Meniul actual al Samsara Foodhouse include, pe lângă preparatele deja devenite clasice din meniul lor, Boulette de cartof dulce, Salată Cezar, Campanelle quattro formaggi și Ravioli cu ciuperci. Din categoria specialităților au introdus Risotto cu sfeclă și brânză de capră, Tocăniță de hribi cu mămăligă, Chilli vegan cu smântână de caju și avocado. În categoria deserturilor au adăugat Signature cake, Sticky toffee pudding și Upside down chocolate cake.

Băuturi

Te vei putea bucura în continuare de băuturile lor homemade, precum kombucha cu rodie sau fructul pasiunii, tepache cu busuioc sau bere de ghimbir. Pe lângă acestea, ne-au pregătit și câteva băuturi noi, surprinzătoare. De la Signature cocktails, la Hot cocktails și Non-alcoholic hot cocktails, vei putea savura băuturi cu nume precum Winter Banana, Pink almond tonic, sau Apple pie delight.

E necesar să-ți rezervi un loc la eveniment?

De obicei, te sfătuim să-ți asiguri din timp locul la eveniment făcând o rezervare online aici sau la numărul de telefon 0364 964. De această dată, însă, nu este necesar. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la rezervare; e de-ajuns doar să te asiguri că-ți aduci zâmbetele și energia pozitivă cu tine.

În schimb, ca să fii la curent cu toate noutățile care pot apărea pe parcurs cu privire la eveniment, asigură-te că-i urmărești pe Facebook și Instagram; aici anunță tot timpul, pentru prima dată, orice informație nouă și faină.

Ce spui? Ne dăm întâlnire în 21 aprilie, începând cu ora 18:00, la Samsara Foodhouse acasă, ca să sărbătorim împreună 10 ani de aventuri culinare și distracție, alături de artiști talentați și oameni grozavi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!