Top 3 articole sportive de care ai nevoie

Home $ Diverse $ Top 3 articole sportive de care ai nevoie

by | Mar 29, 2023 | Diverse

Pentru mulți dintre noi, să facem mai mult sport apare pe lista de rezoluții în fiecare an. Fie că reușim să atingem acest obiectiv sau nu, sportul ar trebui să fie o constantă în viața noastră, dacă vrem să avem un stil de viață sănătos, să prevenim anumite probleme și să avem o viață lungă și lipsită de dureri.

Acum, există nenumărate opțiuni, de la mersul la sală la cursuri de aerobic, a te da cu rolele sau diverse alte sporturi care au devenit din ce în ce mai accesibile și mai populare.

Pentru activitățile sportive ai nevoie de îmbrăcăminte corespunzătoare. Dacă nu ai hainele necesare, nu e neapărat o scuză, dar nici nu este foarte confortabil să alergi în blugi sau în pantofi cu toc. Așadar, în acest articol venim cu top 3 articole vestimentare de care vei avea nevoie pentru a te apuca de sport.

1. Treninguri de damă sau seturi damă
Indiferent de sportul pe care alegi să-l practici, treningurile damă sau treningurile pentru bărbați vor fi necesare. Putem traduce acum treningurile damă și în acele seturi de colanți și bustiere care sunt din ce în ce mai populare și mai la modă.

Poți opta pentru treninguri subțiri pentru sezonul cald sau pentru unele mai groase, mai ales dacă vrei să ai activități în aer liber. Ai libertatea de a alege între pantaloni largi sau colanți, bluze cu fermoar sau hanorace cu glugă și lista poate continua.

Indiferent de ce alegi din punct de vedere al stilului sau al culorilor, e important să ai haine doar pentru activitățile sportive la fel cum e important să lucrezi doar de la birou, nu din pat sau din alte locuri. Acest lucru ajută creierul tău să asocieze anumite articole vestimentare cu anumite activități și poate fi un truc care să te ajute mai mult decât ai crede.

Un trening de damă te ajută să ai cumva acea uniformă când vine vorba de sport. Creierul tău va asocia această îmbrăcăminte cu faptul că urmează să faceți sport și să aveți activitate fizică ridicată.

2. Încălțăminte adecvată
Poți opta pentru încălțăminte specială în funcție de sportul pe care vrei să-l practici. Dacă joci baschet sau fotbal, de exemplu, va fi nevoie de încălțăminte specifică. Același este cazul și când vine vorba de alergat.

Totuși, dacă doar mergi la sală sau îți place să te plimbi, e indicat să ai o pereche specială de încălțăminte și să nu optezi pentru cea cu care ai merge și în oraș de obicei. Acești adidași ar fi de preferat să aibă o talpă moale, care să permită piciorului să se miște în voie, să nu-l restrângă în niciun mod și pe tine să te lase să ajungi acasă fără dureri sau alte probleme.

3. Hanorac sau geacă
Dacă optezi pentru activități afară sau îți place să alergi sau să te plimbi, vei avea nevoie de un hanorac sau de o geacă. Când vine vorba de geacă, nu ne referim la gecile pe care le porți și în viața de zi cu zi, ci la una pe care să o ai special pentru momentele în care faci sport.

O astfel de geacă e ideal să fie impermeabilă. Poate că nu o să ieși la alergat când plouă, dar dacă te prinde ploaia pe drum, îți vei mulțumi singur pentru faptul că ai ales o geacă impermeabilă încă de la început. Și când vine vorba de hanorac, fie că optezi pentru unul clasic, tip bluză, sau pentru unul cu fermoar, caută să iei ceva calitativ. Nu vei dori un hanorac flaușat în care să transpiri mai mult decât o vei face oricum. Vei dori ceva care să țină de cald, dar care să aibă un material prin care pielea să respire ușor, să nu fie greu la purtare și să ai în continuare libertate de mișcare.

La lista de mai sus mai putem adăuga un ghiozdan sau o geantă pentru sală, pentru că recomandăm la lucrurile să fie ținute separat de laptopuri și toate cele. Acum că ai lista de elemente esențiale pe care trebuie să le ai, mai trebuie să găsești motivația și sportul care ți se potrivește.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!