Localuri din Cluj, perfecte pentru un first date (drinks only)

Home $ Articole $ Localuri din Cluj, perfecte pentru un first date (drinks only)

Nu este un secret pentru nimeni faptul că ne place să te punem la curent cu ultimele evenimente, să venim cu recomandări de localuri și propuneri de escapade natură, dar și să oferim multe tips & tricks pentru orice ai avea nevoie. Suntem prietenul tău virtual, explorator, pe care îl poți întreba oricând dacă are recomandări pentru orice ai avea nevoie.

Astăzi venim către tine cu câteva de sugestii de localuri potrivite pentru o ieșire la un date, doar că ne rezumăm la băuturi.

Samsara Chillout Teahouse este una dintre locațiile noastre preferate și este foarte potrivită atunci când nu-ți dorești neapărat o ieșire în care să consumi alcool. Aici te poți bucura de locația spectaculoasă și de cele trei încăperi de care dispune, fiecare amenajată diferit și foarte instagramabil. Am putea preciza faptul că meduzele fosforescente sunt printre cele mai interesante și mai apreciate detalii la această locație. Aici te poți bucura de o gamă largă de ceaiuri, dar și de cafea, suc, limonadă sau kombucha. De la Samsara Teahouse nu lipsesc nici sortimentele cu narghilea, pentru o adevărată experiență chill.

Următoarea noastră sugestie este Atelier Cafe – un loc ceva mai casual ce găzduiește diverse evenimente în fiecare săptămână, așa că poți rămâne oricând la un concert, stand-up comedy sau party. Amenajarea interioară a Atelierului este una destul de apreciată, mai ales pentru că scaunele sunt realizate dintr-un carton special. Însă nu vom dezvălui mai multe detalii despre aceste aspecte deoarece ne dorim să-i treci pragul chiar tu. În meniu vei regăsi de la ceaiuri, ciocolată caldă, până la cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, bere, shots și mini-snackuri, chiar și pizza mai nou. Atelier este o opțiune aflată în topul preferințelor noastre și datorită faptului că este situat într-o zonă centrală, fiind foarte aproape de Piața Unirii, dar și pentru că este o locație pet-friendly, unde este posibil să te mai întâmpine, din când în când, câte un patruped blănos și fericit.

Tot în inima orașului se află și Hemingway Bar, de unde te poți bucura atât de o cafea aromată, cât și de cocktail fix pe gustul tău. Mai mult decât atât, aici te vei putea delecta cu o selecție bogată a celor mai bune tipuri de rom, așa că pentru cunoscători, precum și pentru cei care sunt fani ai spirtoaselor, Hemingway Bar reprezintă o opțiune de neratat. Aici vei putea avea parte atât de o seară fun cu prietenii, cât și o seară mai relaxată, ca de final de săptămână, în compania persoanei dragi.

Despre Bardot povesteam și cu alte ocazii, așa că nu avem cum să nu-l includem și pe el în această listă. Așadar, rămâne una dintre recomandările noastre preferate atunci când vine vorba de localuri potrivite pentru o ieșire de tipul drinks only, mai ales pentru că este singurul bar din Cluj care deține peste 200 de etichete de single malt. Astfel, este un british pub perfect, unde poți degusta cocktail-uri reinventate, dar și whisky de cea mai bună calitate. La Bardot se pune preț pe experiență, atmosferă, dar și pe pasiune și calitate, astfel că devine un local ieșit din tipare și care îți poate oferi o experiență unică. Cu siguranță nu vei da greș cu o ieșire la Bardot, unde barmanii te vor ajuta cu sugestii în ceea ce privește băuturile pe care le poți consuma.

Joben Experience Bar este o opțiune aparte, iar după cum poți ghici din numele pe care îl are, este o locație magică, în care lumea fantezie se dezlănțui încă de la primii pași făcuți. Designul este unul neconvențional, menit să îți atragă toate privirile și să te lase să-i găsești propria poveste. Am putea spune că o vizită aici ar trebui inclusă pe to do list-ul cu lucruri de făcut în Cluj. Fără doar și poate, alungă orice preconcepție legată de felul în care te-ai fi gândit până acum că este un bar. Unde mai pui și faptul că pa românii realizează un adevărat spectacol atunci când îți prepară băutura? te sfătuim să nu mai stai mult pe gânduri și să salvezi locația pentru următoarea ieșire în oraș. cu siguranță va fi o opțiune extrem de apreciată!

Și Jaxx este un loc potrivit inclusiv pentru o ieșire de acest tip, având o gamă largă de băuturi, printre care se numără cocktailurilor alcoolice și non-alcoolice, bere artizanală, shots și vin. Este desprins dintr-un film american, însă nu unul în care vei regăsi cowboy, ci un cadru degajat și prietenos, ușor intim, menit să te scoată din casă și să te atragă către noi experiențe. Fără doar și poate atmosfera de aici ne vorbește despre only good vibes, așa că merită să îi faci o vizită și să savurezi băutura ta preferată.

Sperăm ca opțiunile noastre să fie pe placul tău, astfel încât să poți ieși în oraș la un date de tipul drinks only fără a-ți face griji că vei merge într-un pub sau un bar clișeic, unde va fi plictisitor și din care vei pleca dezamăgit. Salvează opțiunile de mai sus și alege-o pe cea mai potrivită pentru tine și partenerul sau partenera ta!

Abia așteptăm să vedem care dintre opțiunile de mai sus se clasează și în topul preferințelor tale!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!