Sărbătorește 8 martie cu o seară muzicală de saxofon la Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ Sărbătorește 8 martie cu o seară muzicală de saxofon la Samsara Foodhouse

by | Mar 2, 2023 | Articole, Recomandări

După ce cu ocazia zilei de Valentine’s Day, prietenii de la Samsara Foodhouse ne-au așteptat în camera cu măslin cu o seară muzicală de chitară susținută de Gabriel Dinu și un desert delicios, acum ne dau întâlnire la un nou eveniment: Samsara Foodhouse Saxophone Evening.

De această dată, contextul în care-și doresc să ne-aducă împreună este unul cel puțin la fel de special: ne propun să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Femeii, în data de 8 martie. Cu această ocazie au pregătit și un giveaway-surpriză care este deja în derulare pe conturile lor de social media. Astfel, începând cu ora 19:00, ei dau startul unei seri muzicale de saxofon, alături de Matei Sax, cu multe arome și culori deosebite în farfurie, plus alte surprize pregătite cu atenție la detalii.

Hai să afli mai multe despre ce se-ntâmplă în cadrul evenimentului, cum se anunță preparatele și băuturile pe care le poți savura la cină, și unde-ți poți rezerva locul la Samsara Foodhouse Saxophone Evening.

Ce se-ntâmplă în cadrul evenimentului Samsara Foodhouse Saxophone Evening?

Anul acesta de 8 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Samsara Foodhouse te invită să petreci clipe de neuitat alături de cei dragi ție, în atmosfera intimă a restaurantului lor, de pe Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3.

„Ne dorim să facem această seară să fie una specială pentru toți cei care ne trec pragul, așadar l-am invitat pe Matei Sax să ne încânte cu sunete armonioase de saxofon chiar în camera cu măslin de la noi de-acasă.” – echipa Samsara Foodhouse

Ce ar trebui să știi despre Matei Sax, artistul care va întreține atmosfera evenimentului?

Matei Sax, stabilit în Transilvania, se consideră a fi „un călător în lumea muzicii”. Duce muzica saxofonului prin toată țara, pe continent, dar și în afara sa – ultimul continent în care a performat fiind Africa. El și-a început călătoria în lumea muzicii odată cu dezvoltarea unei pasiuni pentru muzica jazz.

A cântat, în decursul timpului, în cadrul unuia dintre festivalurile noastre favorite din Cluj-Napoca, Jazz in the Park, dar s-ar putea ca tu să-l fi întâlnit și în cadrul Jazz in the Street. Apoi, a urmat o perioadă în care și-a diversificat stilurile muzicale.

A avut apariții în diferite pub-uri, cluburi și restaurante și a susținut concerte numeroase și evenimente private. În cadrul fiecărei performanțe de-ale sale, el își dorește să creeze stări și emoții în rândul publicului, prin combinarea saxofonului cu impactul terapeutic al muzicii.

Ce preparate poți savura în cadrul evenimentului?

Aici poți savura aromele sezonului, cât timp acesta mai este încă disponibil. Meniul inspirat de sezonul include Boulette de cartof dulce, Salată Cezar, Campanelle quattro formaggi și Ravioli cu ciuperci. Din categoria specialităților au introdus Risotto cu sfeclă și brânză de capră, Tocăniță de hribi cu mămăligă, Chilli vegan cu smântână de caju și avocado. În categoria deserturilor au adăugat Signature cake, Sticky toffee pudding și Upside down chocolate cake.

Pentru că le place să rămână fideli gusturilor clasice din meniul lor, oaspeții se vor putea bucura în continuare de unele dintre cele mai populare preparate precum Popcorn de conopidă, Double Cheesy Burger, Varză à la Cluj sau Lasagna cu ciuperci și spanac.

Ce băuturi poți degusta?

Te vei putea bucura în continuare de băuturile lor homemade, precum kombucha cu rodie sau fructul pasiunii, tepache cu busuioc sau bere de ghimbir. Pe lângă acestea, ne-au pregătit și câteva băuturi noi, surprinzătoare. De la Signature cocktails, la Hot cocktails și Non-alcoholic hot cocktails, vei putea savura băuturi cu nume precum Winter Banana, Pink almond tonic, sau Apple pie delight.

Când are loc evenimentul?

Samsara Foodhouse Saxophone Evening va avea loc în data de 8 martie când, pe parcursul a două ore, între 19:00 și 21:00, clienții se vor putea răsfăța cu o cină care abundă în aromele sezonului pe acorduri armonioase de saxofon. Dacă serile de marți pe acorduri de pian la Samsara Foodhouse – cunoscute drept Piano Evenings – se repetă bilunar, de acest eveniment, de surprizele pregătite și de performanța lui Matei Sax pregătită pentru această seară te poți bucura o singură dată.

Cum îți poți rezerva locul la seara muzicală de chitară de la Samsara Foodhouse?

Ca să fii la curent cu toate noutățile, asigură-te că-i urmărești pe Facebook și Instagram; aici anunță tot timpul, pentru prima dată, orice informație nouă și faină. Ca să-ți asiguri din timp locul la eveniment, nu ezita să-ți faci o rezervare online aici sau la numărul de telefon 0364 964.

Dish-urile lor și cocktail-urile-signature pentru ei de-abia așteaptă să fie degustate și Matei e nerăbdător să te încânte cu acordurile saxofonului său.

Cu ce surpriză pre-eveniment ne încântă Samsara Foodhouse cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii?

Apropo de giveaway, prietenii de la Samsara Foodhouse ne-au pregătit surprize nu doar pe parcursul evenimentului, ci și înaintea desfășurării acestuia. Astfel că, începând de acum, te poți înscrie la giveaway-ul care este în desfășurare pe paginile lor de Facebook și Instagram. Dacă ești câștigător, te vei putea bucura, în cadrul evenimentului din 8 martie, Samsara Foodhouse Saxophone Evening, de o cină specială gratuită, ca să-ți facă Ziua Internațională a Femeii și mai memorabilă.


Așadar, ce spui? Ne dăm întâlnire în camera cu măslin de la Samsara Foodhouse miercuri seara, în 8 martie, începând cu ora 19:00?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!