Acesta este probabil cel mai bun aspirator vertical fără fir al anului 2023

Home $ Diverse $ Acesta este probabil cel mai bun aspirator vertical fără fir al anului 2023

by | Feb 21, 2023 | Diverse

Nimănui nu-i place să facă curățenie, dar aspiratoarele fără fir fac întreaga încercare puțin mai suportabilă. Sunt minunat de comode și sunt capabile să se ocupe de majoritatea murdăriilor fără să trebuiască să trageți vreodată greoiul aspirator cu sac de sub scări. Problema este că există atât de multe tipuri de aspirator vertical geniale – de la un aspirator Dyson la un aspirator Bosch – încât poate fi dificil să alegeți care este cel mai bun aspirator fără fir pentru dvs.

Deși majoritatea modelelor de aspirator vertical arată la fel, nu toate sunt create la fel. Aici venim noi în ajutor – am găsit cel mai bun aspirator fără fir pe care îl puteți cumpăra chiar acum.

Fie că v-ați săturat să cărați un aspirator cu cilindru sau sac greu prin casă, fie că aveți nevoie de ceva pentru a curăța după un animal de companie/copil/partener dezordonat, continuați să citiți.

Cum să alegeți cel mai bun aspirator vertical
Există o mână de specificații la care trebuie să vă uitați înainte de a începe, dintre care cele mai importante sunt greutatea, capacitatea coșului și durata de viață a bateriei.

Greutatea: Nu este o problemă atât de mare atunci când aspirați podeaua, dar cu siguranță veți observa un model de aspirator vertical greu atunci când stați pe un scaun și curățați un abajur sau când îl cărați în sus și în jos pe scări. Cele mai ușoare modele pe care le-am văzut cântăresc în jur de 1,3 kg, în timp ce cele mai grele pot cântări peste 2 kg – poate că nu pare o diferență mare, dar veți observa greutatea suplimentară atunci când țineți un aspirator vertical la lungimea brațului.

Capacitatea coșului: Aceasta determină aproximativ câtă murdărie puteți colecta înainte de a fi nevoit să goliți aspiratorul. Modelele variază de la micile aspiratoare portabile cu capacități de 250 ml până la cele verticale mai mari, cu un spațiu de depozitare de până la 1,2 l. Totuși, chiar dacă un model are un recipient mic, acest lucru nu este o problemă, atâta timp cât recipientul este rapid și ușor de golit.

Durata de viață a bateriei: Sau, poate mai exact, puterea bateriei determină aproximativ câtă putere de aspirare va avea un aspirator vertical, precum și cât timp va rezista cu o singură încărcare. Modelele variază în longevitate de la mai puțin de zece minute până la o oră, ceea ce reprezintă o secțiune transversală destul de bună a aspiratoarelor fără fir în general.

Rețineți că aspiratoarele fără fir portabile nu vor rezista nici pe departe la fel de mult ca modelele normale de aspirator. Pe de altă parte, însă, rețineți că și o durată de viață a bateriei de opt minute, aparent mizerabilă, va fi suficientă pentru a face față unui interior de mașină sau unei vărsări neașteptate în bucătărie.
Ce accesorii și caracteristici merită să aveți?
Accesorii: Fiți atenți la furtunurile detașabile sau la duzele pivotante pentru spațiile dificile; instrumente pentru pernele canapelelor și locurile strâmte; și capete de aspirare cu motor pentru covoarele încăpățânate. Există și alte accesorii mai neobișnuite, dar acestea sunt cele mai comune.

Încărcare: Majoritatea modelelor de aspirator vertical vor fi livrate fie cu o stație de încărcare – multe dintre ele pot fi montate pe perete – fie cu o priză și un cablu standard de curent continuu. Unele modele mai mici vin cu baterii detașabile sau, în cazuri rare, cu un al doilea bloc de alimentare, astfel încât să puteți schimba bateriile în mijlocul curățării și să vă bucurați de o longevitate dublă.

Cel mai bun aspirator vertical fără fir pe care să îl cumpărați în 2023

Dyson Cyclone V10 a fost cândva regele aspiratoarelor fără fir și a fost o îmbunătățire notabilă față de V8 în aproape toate privințele, dar încă merită o recomandare astăzi. Este incredibil de puternic – atât de mult încât Dyson a încetat dezvoltarea de noi aspiratoare cu fir din cauza acestui aspirator – și suntem de acord că V10 este cu ușurință suficient de bun pentru a înlocui vechiul tău aspirator vertical dacă sperați să faceți un upgrade.

Având în vedere cât de puternic este, Dyson V10 Cyclone are o durată de viață excelentă a bateriei, de până la 60 de minute în modul implicit și de 30 de minute pe setarea mai puternică „Max Boost”. Recipientul pentru praf este, de asemenea, cu 40% mai mare decât cel al modelului V8 (acum este de 0,76 l) și, deși nu este la fel de ieftin ca Dyson V7, este totuși o valoare excepțională dacă sperați să vă păstrați casa curată și curată.

O mențiune: dacă spațiul în care locuiți nu justifică achiziționarea unui Dyson de dimensiuni normale, Dyson V12 Detect Slim este o alternativă excelentă. Acesta vine cu cele mai multe dintre clopotele și fluierele modelelor Dyson mai scumpe, dar într-un dispozitiv mai compact.

Ambele cele mai bune capete de podea ale Dyson sunt incluse: motorbarul de dezaburire pentru toate tipurile de podele și capul luminat pufos care este atât de bun la curățarea podelelor dure. Aspiratorul dispune, de asemenea, de un ecran OLED luminos pentru selectarea setărilor, pentru a supraveghea durata de viață a bateriei și, în același timp, pentru a furniza date despre numărul și tipul exact de particule pe care le extrage de pe podea.

Aspiratorul este mai puțin puternic decât modelele mai mari de la Dyson, iar recipientul de colectare este mai mic, ceea ce înseamnă că va trebui să îl goliți mai des.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!