6 sfaturi pentru a vă îmbrăca copiii pentru activitățile de iarnă

Home $ Diverse $ 6 sfaturi pentru a vă îmbrăca copiii pentru activitățile de iarnă

by | Feb 14, 2023 | Diverse

Niciodată nu este prea târziu să începeți să vă pregătiți pentru iarnă, mai ales când vine vorba de copiii dvs. În funcție de cât de mari sunt, există o mare probabilitate ca ei să fi depășit deja toate acele treninguri pentru copii de anul trecut, ceea ce înseamnă că este timpul să le cumpărați lucruri noi.

Înainte de a începe să faceți cumpărături, însă, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știți. Citiți sfaturile despre cum să vă îmbrăcați copiii pentru activitățile de iarnă din acest an, pentru a fi pregătiți pentru orice eveniment pe timp rece.

Folosiți cantitatea potrivită de straturi
Aproape toată lumea știe că straturile sunt calea de urmat atunci când vă îmbracă copiii, dar nu mulți știu că prea multe straturi pot fi rele. Mulți părinți pun cât mai multe straturi pe copiii lor, deoarece preferă ca aceștia să fie prea cald decât prea frig.

Cu toate acestea, dacă copilul dvs. se supraîncălzește, va începe să transpire, ceea ce le udă tot stratul de bază, făcându-i mai friguroși decât de obicei. În afară de a nu exagera cu straturi peste straturi de treninguri pentru copii, o altă modalitate de a rezolva această problemă este de a folosi materiale termice ca strat de bază. Aceste articole de îmbrăcăminte vor ajuta la îndepărtarea transpirației de pe pielea lor, menținându-i uscați și calzi fără a exagera cu straturile.

Nu uitați să le acoperiți extremitățile
Atunci când vă concentrați pe furnizarea straturilor adecvate, este ușor să uitați să vă asigurați că ați acoperit în mod adecvat mâinile, picioarele și fețele copiilor dumneavoastră. Acestea sunt cele mai importante părți ale corpului pe care trebuie să le acoperiți, deoarece sunt predispuse la degerături. Trebuie să îi echipați cu mănuși de înaltă calitate, șosete călduroase, cizme impermeabile și un fes bine izolat.

Evitați bumbacul dacă este posibil
Dacă este posibil, ar trebui să evitați produsele din bumbac pentru toate echipamentele de iarnă ale copiilor dumneavoastră. Deși acest material este excelent pentru treninguri pentru copii care îi țin la cald, funcționează doar dacă este uscat. Odată ce se udă, îi va face pe cei care îl folosesc să le fie mult mai frig.

Bumbacul de pe straturile exterioare se va uda imediat când întâlnește zăpada, dar același lucru se aplică și atunci când folosiți bumbacul ca strat de bază, iar copilul dumneavoastră începe să transpire prin el. Găsirea unui material comparabil va fi cea mai bună alegere în majoritatea cazurilor.

Ignorați clasificările de temperatură
Deși îmbrăcămintea cu o clasificare a temperaturii poate părea o idee bună pentru părinții care nu sunt siguri care sunt cele mai bune opțiuni pentru copiii lor, nu este cazul. Prea mulți factori afectează cât de cald va fi un copil în orice zi. Variabile cum ar fi vântul, ploaia, opțiunile de stratificare și chiar metabolismul copilului pot modifica în mod semnificativ eficiența oricărei piese de îmbrăcăminte, cum ar fi hanoracele de fete. În schimb, experimentați pentru a determina ce funcționează cel mai bine pentru copiii dvs.

Asigurați-vă că totul se potrivește bine
Ultimul nostru sfat pentru a vă îmbrăca copiii pentru activitățile de iarnă este să vă asigurați că toate hainele lor noi se potrivesc corect înainte de a veni momentul în care trebuie să le folosească. Chiar dacă cunoașteți măsurile exacte ale copilului dumneavoastră, odată ce începeți să vă suprapuneți, este posibil ca unele articole de îmbrăcăminte să nu se potrivească corect. S-ar putea să fie nevoie să cumpărați următoarea mărime de treninguri pentru copii pentru unele straturi, dar nu veți ști cât de bine funcționează totul până când nu le testați, așa că asigurați-vă că faceți acest lucru imediat.

Haine esențiale de iarnă pentru copii
Mai jos este o listă cu câteva articole de îmbrăcăminte de iarnă pe care ar trebui să le aveți pentru ca copiii dumneavoastră să se bucure de activitățile de iarnă.

Pentru a vă ține copiii la căldură în timpul iernii, totul ține de stratificare. Este adevărat pentru noi, părinții, dar și mai adevărat pentru copiii activi. Copiii au tendința de a alerga și de a sări mult, așa că se pot încălzi destul de repede, chiar și iarna. Așa că trebuie să vă asigurați că au diferite straturi pe care le pot pune sau scoate după cum au nevoie.

Straturile de bază sunt unul dintre cele mai bune echipamente de iarnă, deoarece vă împiedică să transpirați și să răciți. Este, de asemenea, un cadou excelent pe care să îl oferiți copilului dumneavoastră care practică activități în aer liber. Când vine vorba de straturile de bază, tipul de țesătură este cel mai important. Lâna Merino este materialul preferat pentru straturile de bază, în timp ce bumbacul este cel mai puțin preferat. Aceste straturi de bază reglează temperatura copilului dumneavoastră.

Jachetele din fleece ajută la menținerea căldurii și a confortului copiilor atunci când sunt în aer liber. Acestea sunt stratul intermediar perfect atunci când vine vorba de haine de iarnă pentru copii. Jachetele din fleece sunt grozave pentru că pot fi purtate mereu pe tot parcursul anului, făcând apoi o investiție excelentă și de lungă durată. Este perfectă pentru campingul mai rece, noaptea de vară și drumețiile de toamnă.

În sezonul de iarnă, jachetele căptușite (sau de puf) sunt super utile. În primul rând, copiii nu pot fi instalați în siguranță în scaunul de mașină cu toate ținutele de iarnă cu zăpadă. Jacheta ușoară căptușită vine astfel la îndemână pentru a urca și coborî din mașină.

În plus, în zilele cu adevărat reci, jacheta căptușită poate fi folosită ca strat intermediar în locul jachetei din fleece sau ca strat superior (în locul hainei mari de iarnă) în zilele mai calde de iarnă. A avea o jachetă căptușită (sau de puf) este o investiție excelentă, deoarece poate fi purtată aproape tot timpul anului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!