De inclus în planurile pentru 14 februarie: seară muzicală de chitară la Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ De inclus în planurile pentru 14 februarie: seară muzicală de chitară la Samsara Foodhouse

by | Feb 10, 2023 | Articole, Recomandări

Prietenii noștri de la Samsara Foodhouse te invită ca anul acesta de Valentine’s Day să experimentezi alături de persoana iubită arome și culori deosebite, pregătite cu multă atenție în restaurantul lor de pe malul Canalului Morii. Pentru acest eveniment te așteaptă un desert deosebit, Valentine Delight, de care te poți bucura în exclusivitate în data de 14 februarie. Începând cu ora 19:00, ei dau startul și unei seri muzicale de chitară pentru a oferi un plus de romantism nopții tale speciale.

Hai să afli mai multe despre ce se-ntâmplă în cadrul evenimentului, cum se anunță meniul lor de iarnă pe care-l poți savura, și unde-ți poți rezerva locul la Valentine’s Day Guitar Evening.

Ce se-ntâmplă în cadrul evenimentului Valentine’s Day Guitar Evening la Samsara Foodhouse?

Anul acesta de Valentine’s Day, Samsara Foodhouse te invită să petreci clipe de neuitat alături de persoana iubită în atmosfera intimă a restaurantului lor, de pe Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3.

„Am decis să facem această seară să fie una memorabilă pentru toți cei care ne trec pragul, așadar l-am invitat pe Gabriel Danu să ne încânte cu sunete armonioase de chitară.” – echipa Samsara Foodhouse

Pentru că fiecare legătură de iubire este specială, ei își propun ca de data aceasta s-o facă unică la cina lor, cu muzică de chitară pe fundal și multe alte surprize care te așteaptă acolo.

Ce preparate poți savura în cadrul evenimentului?

În cadrul evenimentului Valentine’s Day Guitar Evening la Samsara Foodhouse, poți savura aromele sezonului rece în meniul de iarnă al acestora. Meniul nou inspirat de sezonul rece include Boulette de cartof dulce, Salată Cezar, Campanelle quattro formaggi și Ravioli cu ciuperci. Din categoria specialităților au introdus Risotto cu sfeclă și brânză de capră, Tocăniță de hribi cu mămăligă, Chilli vegan cu smântână de caju și avocado. În categoria deserturilor au adăugat Signature cake, Sticky toffee pudding și Upside down chocolate cake.

Una dintre surprizele cu care te așteaptă în seara evenimentului se regăsește chiar în oferta deserturilor lor. Astfel, te așteaptă cu un Valentine Delight – tapioca, philadelphia mascarpone, piure de mango, zmeură, afine și pudră de zmeură.

Pentru că le place să rămână fideli gusturilor clasice din meniul lor, oaspeții se vor putea bucura în continuare de unele dintre cele mai populare preparate precum Popcorn de conopidă, Double Cheesy Burger, Varză à la Cluj sau Lasagna cu ciuperci și spanac.

Ce băuturi poți degusta datorită noului meniu de iarnă?

Te vei putea bucura în continuare de băuturile lor homemade, precum kombucha cu rodie sau fructul pasiunii, tepache cu busuioc sau bere de ghimbir. Pe lângă acestea, ne-au pregătit și câteva băuturi noi, surprinzătoare. De la Signature cocktails, la Hot cocktails și Non-alcoholic hot cocktails, vei putea savura băuturi cu nume precum Winter Banana, Pink almond tonic, sau Apple pie delight.

Când are loc evenimentul?

Valentine’s Day Guitar Evening va avea loc în data de 14 februarie când, pe parcursul a două ore, între 19:00 și 21:00, clienții se vor putea răsfăța cu o cină care abundă în aromele sezonului rece pe acorduri armonioase de chitară. Dacă serile de marți pe acorduri de pian la Samsara Foodhouse – cunoscute drept Piano Evenings – se repetă bilunar, de acest eveniment, de surprizele pregătite și de desertul special pregătit pentru această seară te poți bucura o singură dată.

Cum îți poți rezerva locul la seara muzicală de chitară de la Samsara Foodhouse?

Ca să fii la curent cu toate noutățile referitoare la acest eveniment, asigură-te că-i urmărești pe Facebook și Instagram; aici anunță tot timpul, pentru prima dată, orice informație nouă și faină. Ca să-ți asiguri din timp locul la eveniment, nu ezita să-ți faci o rezervare online aici sau la numărul de telefon 0364 964. Dish-urile lor de iarnă și Valentine Delight-ul de-abia așteaptă să fie degustate, iar Gabriel e la fel de nerăbdător să te încânte cu chitara sa.

Ne vedem în camera cu măslin de la Samsara Foodhouse marți seara, în 14 februarie, începând cu ora 19:00?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!