Aromele sezonului rece în meniul de iarnă Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ Aromele sezonului rece în meniul de iarnă Samsara Foodhouse

by | Jan 12, 2023 | Articole, Recomandări

Acasă la Samsara Foodhouse – pe strada Cardinal Iuliu Hossu, la numărul 3 –, se servesc preparate naturale realizate cu multă pricepere și drag. Conceptul în jurul căruia ei își construiesc fiecare meniu și fiecare preparat inclus în el este simplu, la fel ca și mâncărurile pe care le pregătesc. Prin simplitate, fiecare ingredient este pus în valoare, fără să-și piardă identitatea. Ei cred că atunci când alegem să gătim cu produse locale și sezoniere, ne conectăm cu locul în care ne aflăm și natura din jurul lui. Având, la bază, această filozofie, au adus gusturile și aromele sezonului rece în meniul de iarnă al Samsara Foodhouse.

Ca de fiecare dată, și acest meniu e concentrat în jurul calității ingredientelor, a combinațiilor creative și aromelor desăvârșite. Meniul de iarnă este deja disponibil, așa că iată ce noutăți poți savura ca parte din acesta.

Ce preparate poți savura ca parte a noului meniu de iarnă?

Pe parcursul verii, Samsara Foodhouse ne-a surprins cu un meniu de brunch care a conținut atât preparate sărate, cât și dulci (ca de exemplu, Sunny side up eggs on brioche & rice „bacon” și French toast créme brulée). Apoi, în toamna anului 2022, ne-au adus dish-uri noi, cu arome tomnatice, inspirate de ingrediente sezoniere. Printre acestea s-au numărat: Pulpă de vânătă caramelizată, Veggie rainbow pie, Orecchiette cu zucchini și ricotta și Prăjitură cu prune caramelizate.

Meniul nou inspirat de sezonul rece include Boulette de cartof dulce, Salată Cezar, Campanelle quattro formaggi și Ravioli cu ciuperci. Din categoria specialităților au introdus Risotto cu sfeclă și brânză de capră, Tocăniță de hribi cu mămăligă, Chilli vegan cu smântână de caju și avocado. În categoria deserturilor au adăugat Signature cake, Sticky toffee pudding și Upside down chocolate cake.

Pentru că le place să rămână fideli gusturilor clasice din meniul lor, oaspeții se vor putea bucura în continuare de unele dintre cele mai populare preparate precum Popcorn de conopidă, Double Cheesy Burger, Varză à la Cluj sau Lasagna cu ciuperci și spanac.

Ce băuturi poți testa datorită noului meniu de iarnă?

Din punctul de vedere al băuturilor, vei putea savura în continuare băuturile lor homemade, precum kombucha cu rodie sau fructul pasiunii, tepache cu busuioc sau bere de ghimbir. Pe lângă acestea, ne-au pregătit și câteva băuturi noi, surprinzătoare. De la Signature cocktails, la Hot cocktails și Non-alcoholic hot cocktails, te vei putea bucura de băuturi cu nume precum Winter Banana, Pink almond tonic, sau Apple pie delight.

Când și unde poți testa iarna în farfurie à la Samsara Foodhouse?

Prietenii de la Samsara Foodhouse au intrat în Noul An cu acest meniu, așa că el este disponibil și poate fi degustat deja. Îl poți savura în restaurantul Samsara Foodhouse din Cluj, dar și în regim de delivery, pe www.samsaradelivery.ro și pe Tazz. Dacă și tu – la fel ca noi – simți că degustarea meniului ar fi completă doar dacă o faci în restaurant, nu ezita să-ți faci o rezervare online aici sau la numărul de telefon 0736 073 073. Ei de-abia așteaptă să-ți răsfețe papilele gustative aducându-ți iarna în farfurie.

Până reușești să faci următoarea oprire pe strada Cardinal Iuliu Hossu, la numărul 3, sau să plasezi următoarea comandă la ei, te invităm să-i urmărești pe Facebook și Instagram și să savurezi cel puțin vizual iarna în farfurie de la Samsara Foodhouse.

Dacă ești cu ochii pe ei, s-ar putea să fii la curent inclusiv cu evenimentele rafinate pe care le pregătesc pentru comunitatea clujeană constant. În Noul An au intrat cu două astfel evenimente deja organizate, și anume Seara cu acordurile liniștitoare de pian ale lui Răzvan Măhuleț și Cina de Revelion la Samsara Foodhouse acasă.

Așadar, cu care dintre dish-uri vei începe testarea noului lor meniu sezonier?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!