Marile concerte anunțate la Cluj pentru anul 2023

Home $ Articole $ Marile concerte anunțate la Cluj pentru anul 2023

by | Jan 4, 2023 | Articole, Recomandări

Fiecare început de an este despre liste, planuri și rezoluții. După cum te-am obișnuit pe parcursul timpului, nouă ne place să marcăm primele zile ale Noului An cu o privire de ansamblu asupra tuturor marilor concerte anunțate la Cluj pentru anul în curs. Cel puțin din această perspectivă, 2023 se anunță a fi plin. Aproape lunar vom avea cel puțin un concert sau mare eveniment pe care să-l așteptăm cu nerăbdare. Artiști potriviți pentru toate gusturile muzicale ale celor din oraș ne vor surprinde cu câte o reprezentație live inedită, de neuitat.

Ca să afli la ce ne referim mai exact, îți aducem câteva mari concerte anunțate la Cluj pentru anul 2023 pe care să nu le ratezi. Hai să descoperi despre ce e vorba.

Delia (14 februarie 2023)

Primul concert anunțat la Cluj pentru anul 2023 este susținut de Delia în data de 14 februarie, cu ocazia Valentine’s Day, la Wonderland Cluj Resort. Ea propune o noapte euforică alături de invitați speciali, plină de surprize la superlativ și momente unice, adrenalizate de acrobații internaționali ai locației alese. Opțional, în incinta locației, se va putea servi băutură și mâncare pe bază de comandă, inclusiv pentru deținătorii de bilete fără loc la masă, contra cost suplimentar. La cerere, se poate include și cazare în camere de 4* sau 5*. Te invităm să-ți achiziționezi biletul aici, iar pentru rezervări nu uita să apelezi Wonderland Cluj Resort la numărul de telefon +40 740 966 337 sau 0364 888 840.

Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu (24 februarie 2023)

Pentru Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu începutul anului 2023 este marcat de un turneu inedit în România care, în data de 24 februarie, va ajunge la Cinema Florin Piersic, în Cluj-Napoca. Conform lui Alex Calancea, ei își propun să ne aducă un turneu excepțional, în care vor pune în valoare într-o manieră inedită cele mai prețioase cântece din patrimoniul nostru cultural. Astfel își doresc să prezinte publicului din România cea mai recentă și amplă colaborare a Surorilor Osoianu cu Lupii lui Calancea, o colaborare ce a rezultat cu un album extraordinar. Îți poți achiziționa biletul online fie de pe iabilet.ro, fie de pe entertix.ro, iar pentru mai multe informații poți apela numărul de telefon +40 748 972 440.

André Rieu & Johan Strauss Orchestra (1-4 martie 2023)

Sezonul concertelor susținute la BT Arena în 2023 va fi deschis de către André Rieu & Johan Strauss Orchestra în perioada 1-4 martie 2023 când, în fiecare zi, vor susține câte o reprezentație pentru publicul din oraș. Admiratorii lui André Rieu se vor putea bucura de magia muzicii într-un nou spectacol fabulos, prezentat de celebrul violonist alături de cei 60 de muzicieni desăvârșiți, membri ai Johann Strauss Orchestra. André este unul dintre cei mai mari artiști solo masculini în turneu din lume. În fiecare an, spectacolele sale live atrag peste 600.000 de fani. Asigură-te că nu ratezi experiența și achiziționează-ți biletul online, de aici.

Irina Rimes (6 martie 2023)

Irina Rimes va concerta luni, 6 martie 2023, de la 20:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în cadrul turneului „Acasă”. Turneul „Acasă” este despre ambele lumi ale Irinei – și este despre mai multe case. Este despre cum fanii au devenit o parte importantă din casa Irinei Rimes și despre cum ea poate construi un acasă oriunde își are muzica și îi este și publicul. Concertele cuprinse în cadrul turneului se anunță a fi o călătorie între lumi și o fugă între case. Poți să-ți achiziționezi biletul online de aici. Grăbește-te – biletele VIP Earlybird s-au epuizat, mai sunt disponibile locuri doar la categoria VIP, A și B.

Enigma (17 iunie 2023)

Concertul ”Original Enigma Voices”, programat pe data de 11 decembrie, la Cluj-Napoca, s-a reprogramat pentru 17 iunie 2023, la BT Arena. Pentru prima dată în cele peste trei decenii de la înființarea trupei, hiturile Enigma vor fi interpretate live, în cadrul turneului mondial ”Original Enigma Voices”. Andru Donalds, Angel X și Fox Lima vor aduce pe scena amenajată în BT Arena hituri precum “Return to Innocence” sau “Gravity of Love”. Spectatorii vor descoperi un melanj de cântări gregoriene, psalmi etnici și instrumente muzicale cu claviatură și peste douăzeci de melodii de pe albume diferite, inclusiv “The Rivers of Belief” de pe primul album “MCMXC A.D” și până la legendarul “Amen” înregistrat pe cel mai recent album, “The Fall of a Rebel Angel”. Biletele achiziționate deja rămân valabile. În schimb, dacă n-ai, încă, un bilet cumpărat la concert, vino să descoperi categoriile disponibile aici.

Zucchero (8 iulie 2023)

Concertul celebrului artist Zucchero “SUGAR” Fornaciari, ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 5 iulie 2022 pe stadionul BT Arena, a fost reprogramat pentru data de 8 iulie 2023. Cariera lui Zucchero a debutat în Italia la începutul anilor ‘70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo. El a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Biletele deja achiziționate pentru concertele din luna iulie a anului 2022, rămân valabile pentru noile date din 2023.

DISCOTECA ‘80 (16 septembrie 2023)

Cea de-a șasea ediție a evenimentului DISCOTECA ‘80 ce va avea loc sâmbătă, 16 septembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, aduce încă o dată, la Cluj, emoția și bucuria muzicii anilor ‘80. Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani, din vremurile în care mulți erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Evenimentul ne propune o nouă călătorie muzicală sub forma unei seri cu cinci concerte live. C.C. Catch, Ricchi e Poveri, Bad Boys Blue, Savage și Ryan Paris ne vor încânta cu cele mai îndrăgite piese. Descoperă biletele la preț special aici.

HAVASI Symphonic Concert Show (18 noiembrie 2023)

După multe concerte de succes, cu toate biletele vândute, în lume și în București, HAVASI va concerta pentru prima oară în Cluj, cu cel mai recent concert al său, la BT Arena Sala Polivalentă. Datorită cererii uriașe, vor avea loc două spectacole la Cluj-Napoca sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu orele 14:30 și 19:30. Ambele interpretări vor fi identice. Programul este opera 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, HAVASI. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii mondiale și cu forța rockului. Bilete începând cu prețul de 119RON pot fi achiziționate de aici.


Totodată, deși nu este vorba despre un concert per se, ci de un spectacol impresionant, de notat este faptul că Michael Flatley revine cu “Lord of The Dance” la Cluj-Napoca, pe scena Sălii Polivalente BT Arena în data de 18 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 years of standing ovations”. Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului. El și-a dobândit acest statut în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez popular la nivel internațional. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume. Prețul unui bilet la categoria 4 începe de la 157RON, iar biletele pot fi achiziționate aici.

Mai mult, pe lângă aceste concerte de sine stătătoate, așteptăm cu nerăbdare să vedem și performanțele din cadrul marilor festivaluri din Cluj, precum ale celor de la The Chemical Brothers, a lui George Ezra, și a lui Iggy Pop din cadrul Electric Castle, la sfârșitul lunii iulie 2023. La fel, așteptăm și performanța celor de la Imagine Dragons, din cadrul celei de-a șasea ediții a UNTOLD, la începutul lunii august 2023.

Fiindcă nu e niciodată prea devreme sau prea târziu să te pregătești pentru un concert, mai ales dacă este vorba de unul dintre artiștii tăi preferați sau dacă vrei, pur și simplu, să te bucuri de magia concertelor. Poți urmări pe site-ul nostru, la secțiunea de evenimente, mai multe concerte care vor avea loc în Cluj și pe care le vom anunța și noi.

Tu la care dintre marile concerte anunțate la Cluj pentru anul 2023 vei merge?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!