Răsfață-te cu experiența unei cine delicioase la Samsara Foodhouse de Crăciun și de Revelion

Home $ Articole $ Răsfață-te cu experiența unei cine delicioase la Samsara Foodhouse de Crăciun și de Revelion

by | Dec 20, 2022 | Articole, Recomandări

Sărbătorile de iarnă sunt prilejul ideal ca să petreci timp de calitate cu familia și prietenii și să creați momente frumoase împreună, care să dăinuie ca amintiri valoroase. Fiindcă pun preț pe timpul de calitate, prietenii de la Samsara Foodhouse ne-au anunțat, cu mult entuziasm, că și anul acesta ne oferă contextul potrivit în care să ne facem amintiri care să rămână aproape de noi pe tot parcursul Noului An și mult timp de acum încolo. Fie că vrei ca în prag de sărbători să te revezi cu prietenii cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp, fie că-ți dorești să sărbătorești alături de familie într-un cadru diferit, dar la fel de cald și primitor precum cel de acasă, Samsara Foodhouse îți oferă motivul să ieși din casă.

În Ajun de Crăciun și în prag de Anul Nou, prietenii de la Samsara Foodhouse te invită la o masă de sărbătoare la ei acasă – pe str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 3 –, la care să te bucuri de preparate festive gustoase alături de cei dragi, în confortul restaurantului lor. Ei promit să te aștepte la o cină cu preparate gustoase, de la antreuri variate, la ciorbă, fel principal, desert și băuturi atent alese.

Cina de Crăciun, în 24 decembrie 2022

Magia sărbătorilor de iarnă se resimte din ce în ce mai mult. Oameni grăbiți după brazi, decorațiuni, cadouri, în căutarea celor mai frumoase amintiri și experiențe pentru cei dragi. Pe lângă toate acestea, apare și întrebarea „Ce mâncăm la masa de Crăciun?”

„Crăciunul acesta, lasă-te răsfățat cu experiența unei cine delicioase, pregătite din cele mai bune ingrediente, sub forma a trei feluri de preparate, plus o băutură atent selecționată.” – echipa Samsara Foodhouse

Ei te așteaptă în număr cât mai mare la cina festivă de sâmbătă, în data de 24 decembrie, în intervalul orar 17:00–20:00, pentru a-ți încânta simțurile culinare într-o noapte de poveste. Prețul biletului este de 180RON și cuprinde meniul pentru o singură persoană, alături de beverage pairing, alcoolic sau non-alcoolic, la alegere.

Nu uita să rezervi un loc la masă pentru tine și cei dragi aici.

Cina de Revelion, în 31 decembrie 2022

Anul acesta, de Revelion, Samsara Foodhouse te invită să lași grija organizării mesei în seama lor. Prieteni în jur, muzică bună și mâncare gustoasă sunt doar câteva dintre elementele de care ei promit că te vei bucura în seara de Anul Nou.

„Te așteaptă o cină cu trei feluri atent preparate și băutură asortată, iar per fundal sunetele plăcute și liniștite de pian care te vor introduce în atmosfera magică a acestei nopți.” – echipa Samsara Foodhouse

În seara de Revelion, în data de 31 decembrie, cina festivă se va desfășura la ei acasă în intervalul orar 17:00–20:00. Te vor aștepta cu o cină delicioasă, memorabilă, într-o atmosferă caldă și primitoare; și în acest caz, prețul biletului este de 180RON și cuprinde meniul pentru o singură persoană.

Dacă și tu îți dorești să li te alături, nu ezita să-ți rezervi locul aici.

Filozofia Samsara Foodhouse este simplă: atunci când alegem să gătim cu produse locale și sezoniere, ne conectăm cu locul în care ne aflăm și natura din jurul lui. Produsul local și natural este un pilon important în povestea restaurantului și în meniul lor vegetarian, vegan și raw vegan, încă de peste 9 ani încoace. Aducând ingredientul mai aproape de oaspetele lor, creează o miriadă de beneficii pentru toți cei implicați – de la fermier la consumator și chiar până la întregul mediu înconjurător. Aceeași filozofie a servit ca punct de pornire și în conceperea preparatelor pentru cina de Crăciun și de Revelion.

Câteva dintre preparatele noastre preferate pe care le găsim în meniul lor permanent sunt Pulpa de vânătă caramelizată, Veggie rainbow pie, Orecchiette cu zucchini și ricotta și Prăjitura cu prune caramelizate. Ca băuturi semnătură pentru meniul Samsara Foodhouse se remarcă băuturile lor homemade, precum kombucha cu rodie sau fructul pasiunii, tepache cu busuioc sau bere de ghimbir. Având aceste gusturi și arome în minte, nu ne putem aștepta decât să fim surprinși de preparatele pe care ni le vor pregăti pentru cina festivă de Crăciun și de Revelion.

Așadar, cu tine la care dintre cele două cine festive ne vom întâlni: la cea din 24 sau la cea din 31 decembrie?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!