De unde poți cumpăra cadouri de sărbători din Cluj

Home $ Articole $ De unde poți cumpăra cadouri de sărbători din Cluj

by | Dec 16, 2022 | Articole, Made in Cluj

Mult a fost, puțin mai este! Așa că iată-ne aflați la doar câteva zile distanță de cea mai așteptată sărbătoare din an. Chiar dacă vremea nu ne duce încă cu gândul la Crăciun și la iarnă, din cauza lipsei zăpezii, un lucru este cert: Moș Crăciun va veni și anul acesta. Este o perioadă pe cât de frumoasă, pe atât de aglomerată, în care ne străduim să ducem la bun sfârșit ce a mai rămas din task-urile de la lucru, mergem la serbările celor mici sau susținem ultimele proiecte la facultate înainte de vacanță. Cum zilele libere ce vor urma vor fi petrecute alături de cei dragi, nu putem să nu îți venim în ajutor cu câteva sugestii de unde poți cumpăra cadouri de sărbători.

Ne-am orientat către producători locali, magazine sustenabile sau băcănii aparte, care pot bucura inima oricui. Cum timpul este limitat, astăzi îți vom propune câteva locații din oraș, de unde poți procura rapid un cadou special, pentru a nu sta cu grija coletelor care nu vor ajunge la timp de Crăciun.

Prima noastră propunere este să treci pe la Casa Cratorilor IARMAROC. Se află în Iulius Parc și găzduiește sute de produse realizate local, cu multă grijă de către creatori români, extrem de talentați. Până pe 24 decembrie, între orele 14-22, poți să le treci pragul și să achiziționezi cele mai delicate de obiecte. Vei descoperi atât produse realizate din ceramică, lemn, cât și lumânări parfumate, bijuterii, obiecte de papetărie, jucării și îmbrăcăminte pentru copii, dar și alimente și băuturi, pe care le poți pune pe masa de Crăciun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IARMAROC.com (@iarmaroc_com)

În cazul în care nu ai trecut până acum pe la Collect, este cu siguranță timpul să faci acest pas. Este un spațiu aflat chiar în inima Clujului, în Piața Unirii, numărul 26, la etajul I. Începând de astăzi, de la ora 12:00, până pe 18 decembrie, ora 19.00, organizează La gura sobei Collect Market, prilej cu care vor invita în spațiul lor mai mulți artiști împreună cu produsele pe care le realizează. Spațiul este pet friendly, așa că poți veni la cumpărături împreună cu toată familia. Produsele care se găsesc aici sunt diverse și minuțios realizate, iar printre brandurile și artiștii pe care îi vei regăsi la Collect se numără I’m cotton you, Iz De Poveste, Liniște Candles, Urban Tale, dressmepup, Diana Birsan și mulți alții pe care te invităm să-i descoperi chiar tu!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de collect (@collect.stories)

Tot în acest weekend are loc și Cluj Design Days și va avea loc la Casa Tiff. Târgul va fi bogat în ceea ce privește cadourile realizate de către designeri, prin urmare, celor cărora le place să țină pasul cu ultimele tendințe din modă, cu siguranță vor găsi ceva pe placul lor. Astăzi, 16 decembrie, îi găsești până la ora 21:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 11:00, până la ora 20:00. Pe lângă faptul că îți vei găsi rapid cele mai inspirate cadouri de Crăciun, îi vei susține și pe designerii români. Mai mult decât atât, te poți răsfăța, de ce nu, alegând ceva și pe placul tău. Mai multe informații despre acest eveniment poți vedea aici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Casa TIFF (@casatiff)

Nici Târgul de Crăciun din centrul orașului nu ar trebui să-ți scape atunci când ești în căutarea cadourilor de sărbători. Îți recomandăm să vizitezi căsuțele din Piața Unirii și să privești cu atenție produsele pe care le au. Vei avea surpriza de a găsi produse realizate din piele, precum portofele, borsete, tocuri pentru ochelari, care sunt la un preț foarte bun. Printre produsele pe care le recomandăm din cadrul acestui târg se mai numără și aranjamentele pentru brad și coronițele cu care îți poți împodobi casa, dar și produsele de cosmetică, cu inserții de lavandă sau șosetele viu colorate, cu care oricine își poate asorta ținutele.

Avem o propunere și pentru cei cărora le place să deguste câte puțin din toate. La Prăvălie, situată pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, vei găsi delicatese pentru întreaga familie: amestecuri de plante pentru ceai, paste, siropuri naturale, vinuri, mai multe tipuri de dulceață și zacuscă, etc. Majoritatea produselor sunt realizate de Delicium, un producător clujean. În perioada aceasta, la Prăvălie va pregăti și câteva cutii de sărbători, ideale de oferit cadou gurmanzilor, așa că nu ar strica să arunci o privire pe rafturile lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de La Prăvălie (@la.pravalie)

Tot celor pofticioși le recomandăm să treacă pe la Italo’s, un magazin cu specific italian. Este situat în cartierul Zorilor, așa că nu va trebui să aștepți mult pentru bucatele alese. Vei găsi aici de la paste, sos de roșii, condimente, până la mezeluri, vinuri, lactate și multe altele, care te vor duce cu gândul la mâncarea bună din Italia. Iar dacă lucrezi până în ultimul moment și crezi că nu ai suficient timp încât să le treci pragul, ei bine, avem o veste bună pentru tine: livrează gratuit în Cluj-Napoca și împrejurimi. Mai multe informații despre produsele acestora și despre cum poți plasa comanda, vei găsi pe site-ul lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Italo’s (@italosprodotti)

Terrawell este un magazin zero waste, care se află mereu în așteptarea de a-i face o vizită. Produsele pe care le găsești aici sunt atent selecționate, ambalate cu grijă față de mediu, dar și suficient de elegant încât să poată constitui cu ușurință un cadou inedit. Este situat pe bulevardul 21 Decembrie 1989, la nr. 38, iar anul acesta are pregătită o selecție de decorațiuni zero-waste. Tot aici poți găsi inclusiv brăduți alternativi pentru Crăciun, cu care îți poți decora casa într-un mod responsabil. Printre cele mai apreciate produse de la Terrawell sunt, bineînțeles, cele de cosmetică, care reprezintă oricând un cadou binevenit. Magazinul este disponibil și online, așa că te invităm să arunci o privire asupra produselor pe care le dețin.

Ultima noastră propunere pentru această serie de cadouri este Ara Flowers, o florărie unde poți găsi aranjamente florale, buchete în ton cu sărbătorile, coronițe festive, produse decorative de Crăciun, seturi numai bune de oferit în dar celor dragi, dar și multe alte dichisuri florale. Nouă ne-au făcut cu ochiul în special aranjamentele și coronițele de Crăciun, care vin într-o largă paletă de culori, astfel încât îi poți surprinde pe cei dragi, cu multă ușurință, printr-un cadou clasic, dar extrem de elegant și care va aduce o notă de farmec fiecărei locuințe. Poți plasa comanda atât telefonic, cât și online, pe site-ul lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ara Flowers (@araflowers.ro)

Cum timpul este deja foarte limitat, iar toată lumea se află în febra cadourilor, te sfătuim să alegi responsabil ce le vei oferi celor dragi. Sperăm ca propunerile noastre din acest an să-ți fie de folos, astfel încât să ai parte de cel mai magic Crăciun, cu multă bucurie și cadouri inedite!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!