Cele mai bune cărți despre Blackjack

Home $ Diverse $ Cele mai bune cărți despre Blackjack

by | Aug 29, 2022 | Diverse

Numeroși autori au scris cărți despre jocul de blackjack și despre cum să devii mai bun la acest joc, am putea spune chiar mii. Blackjack este un joc destul de simplu de jucat, dar există numeroase subtilități pe care trebuie să le învățați dacă doriți să aveți un avantaj.

Acest articol enumeră cele mai bune cărți de blackjack care oferă detalii despre diverse tactici. De asemenea, abordează autorii și modul în care abordările lor contrastează sau se suprapun. Cărțile enumerate mai jos vă pot ajuta să vă îmbunătățiți tehnica de blackjack, ca apoi să vă încercați abilitățile la baumbet.

Sklansky Talks Blackjack

Jucătorul american de poker David Sklansky scrie despre cum să creezi cea mai bună strategie de pariere la blackjack. El se concentrează frecvent pe statistică, probabilitate și matematică. Sklansky, un jucător experimentat, cunoscut pentru abordarea sa sistematică a pokerului, este un jucător bun și de blackjack.

Pentru că oferă informații și analize despre fiecare mână posibilă de blackjack, această carte a rezistat testului timpului. Sklansky petrece o mare parte din carte discutând despre matematică, dar o face într-un stil simplu de înțeles.

Această carte este utilă atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați, deoarece acoperă elementele fundamentale și matematica din spatele jocului.

Blackjack Bluebook

O altă carte de blackjack ce merită citită, dar aceasta oferă o revizuire mai fundamentală a modului în care vă puteți consolida abordarea. În plus, totul este explicat într-un limbaj simplu, astfel încât toată lumea să poată înțelege ideile.

Cartea oferă, de asemenea, detalii despre diverse tehnici de numărare a cărților. Autorul se concentrează, de asemenea, pe schimbările tactice care vă pot oferi cel mai mare avantaj (fără a se baza neapărat pe metodele de numărare a cărților).

Orice pasionat de blackjack ar trebui să o citească, dar noii veniți care încearcă să stăpânească în special elementele fundamentale o vor găsi foarte utilă.

Winning Casino Blackjack for the Non-Counter

Numeroase publicații de blackjack acoperă numărarea cărților. Avery Cardoza, însă, decide să ocolească complet subiectul. În schimb, el vă arată cum să reduceți avantajul casei prin folosirea unei metode mai sigure și mai eficiente.

Cardoza acoperă și partea online a blackjack-ului. Datorită faptului că multe cărți populare de blackjack au fost create înainte ca internetul să fie utilizat pe scară largă, multe dintre ele neglijează să ia în considerare acest aspect.

Citirea acestei cărți înainte de a juca pe site-urile de top de blackjack online poate fi o idee bună.

Blackjack, a Winner’s Handbook

Jerry Patterson este considerat un fel de profet, iar această carte are acum mai bine de 40 de ani. Multe dintre principiile de pariere pe care le explică sunt încă relevante în industria jocurilor de noroc.

Poate că Patterson a fost primul care a scris despre două concepte semnificative legate de jocurile de noroc. În primul rând, trebuie să vă gestionați întotdeauna banii cu înțelepciune. În al doilea rând, trebuie să vă controlați emoțiile în timp ce jucați blackjack.

Se poate spune cu siguranță că “Blackjack, a Winner’s Handbook” se numără printre cele mai bune cărți de strategie de blackjack disponibile, deoarece a rezistat testului timpului.

Playing Blackjack as a Business

Una dintre cele mai prestigioase cărți despre blackjack din istorie este aceasta. De asemenea, s-a vândut în mai multe exemplare decât orice altă carte. În cea mai mare parte, această carte sugerează o varietate de tehnici simple de blackjack pe care oricine le poate folosi.

Această carte are o atracție specială pentru mulți entuziaști de blackjack. A fost scrisă cu foarte mult timp în urmă și, deși scrisul este arhaic și depășit, are o alură nostalgică.

Blackjack for Blood

Această carte despre strategia de blackjack este o alegere fantastică, deoarece acoperă o gamă largă de subiecte. În plus, această carte prezintă în detaliu cum să devii un numărător de cărți profesionist.

În plus, veți învăța cum să vă ascundeți numărarea cărților. Rețineți că numărarea cărților în timp ce jucați blackjack nu este strict interzisă. Dacă cazinourile află că faceți acest lucru, vă vor interzice imediat și vă vor expulza.

Carlson discută, de asemenea, câteva strategii realizabile pentru a vă întări planul de atac. Acesta conține sfaturi despre cum să vă gestionați mai bine banii (managementul bankroll-ului).

Million Dollar Blackjack

Iată o altă carte dintre cele mai bune cărți despre blackjack, care a fost lansată pentru prima dată în anii 1980. În ciuda faptului că nu mai este tipărită, încă mai puteți găsi și cumpăra o copie online.

Această carte este o alegere excelentă, deoarece oferă instrucțiuni detaliate despre cum să joci blackjack în cele mai bune condiții. Cu toate acestea, nu vă așteptați să deveniți un multimilionar după ce citiți această carte!

Concluzie

Acestea sunt, după părerea noastră, cele mai bune cărți despre blackjack din toate timpurile. Dacă vreți să fiți un jucător de temut, ce mai așteptați? E timpul sa treceți la lectură!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!