3 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra sandale din piele

Home $ Diverse $ 3 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra sandale din piele

by | Aug 29, 2022 | Diverse

V-ați decis în sfârșit să vă achiziționați sandale din piele de lux pentru vară, dar nu sunteți sigură ce să căutați. Achiziționarea de sandale poate fi foarte complicată. Știți ce să căutați atunci când cumpărați sandale? Mai jos sunt câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont.

Una dintre cele mai bune părți ale vremii mai calde este că puteți lăsa deoparte pantofii și cizmele închise și să vă lăsați picioarele să respire în sandale drăguțe și elegante. Ca majoritatea celorlalte stiluri de încălțăminte, însă, alegerea perechii potrivite de sandale depinde de o serie de factori. Aruncați o privire la aceste întrebări pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți cele mai bune sandale noi:

1. Pentru ce aveți nevoie de ele?

Sunt pentru petrecerea timpului la plajă? Sunt un înlocuitor pentru garderoba de birou pentru botinele de iarnă? La fel ca balerinii sau tocurile, sandalele pot fi purtate la o varietate de ocazii diferite și pot fi asortate cu numeroase ținute, așa că atunci când căutați sandale este important să notați mai întâi pentru ce aveți nevoie de ele. Astfel, când veți trece la următoarele întrebări, veți putea să vă restrângeți rapid și eficient selecțiile.

2. Cât de înalte sunt tocurile?

Acum că știți pentru ce aveți nevoie de ele, luați în considerare înălțimea tocului. Tocurile mai înalte pot însemna adesea că sandalele sunt puțin mai formale, ideale pentru a fi purtate la un birou mai casual sau pentru a ieși în oraș în serile călduroase de primăvară și vară.

Pe de altă parte, sandalele plate sunt un pantof perfect pentru ocaziile mai casual, cum ar fi alergatul prin oraș, mersul la cumpărături și orice altceva ați avea de făcut.

3. Au degetele de la picioare închise?

Sandalele cu vârful închis sunt o combinație între balerini și sandale. Partea cu vârful închis poate face ca pantoful să arate mai adecvat pentru muncă, în timp ce părțile laterale deschise sunt perfecte pentru sezon. Asortați sandalele cu vârful închis cu o fustă creion sau cu pantaloni subțiri și un blazer la birou. De asemenea, acești pantofi pot trece cu ușurință la medii casual, cum ar fi băuturile de după serviciu cu colegii de serviciu sau un grătar de weekend cu prietenii.

Luați în considerare cumpărarea de sandale din piele de calitate de la o marcă de renume

Sandalele din piele sunt un clasic, și pentru un motiv întemeiat. Sunt versatile, confortabile și elegante. Ideea de sandale din piele sugerează imagini ale oamenilor care se distrează: stând pe o plajă din Italia cu un pahar de vin sau dansând la un concert în aer liber în mijlocul verii.

O pereche bună de sandale de damă din piele vă poate rezista ani de zile, dacă aveți grijă de ele cum trebuie. Există două componente de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o pereche nouă: partea superioară (curelele și tălpile) și căptușeala. Ambele pot avea un impact semnificativ asupra duratei de viață a pantofilor dumneavoastră.

Tălpile lipite se desprind ușor și vă vor provoca daune considerabile picioarelor dacă mergeți prea mult timp în ele. Tălpile ar trebui să fie cusute la locul lor pentru o durabilitate sporită.

Fețele ar trebui să fie confecționate din piele rezistentă, care nu se va destrăma după doar câteva luni. Cele mai bune sandale sunt realizate din piele integrală, care este mai scumpă, dar merită pentru rezistența sa. Căutați branduri care folosesc materiale durabile, precum aceste două, și nu cumpărați doar ce este mai ieftin!

Potrivirea contează atunci când vine vorba de sandale

Sandalele pot fi o modalitate fantastică de a oferi picioarelor tale o pauză de la pantofii obișnuiți. Ele facilitează mersul prin aeroport și vă permit să vă faceți intrarea la plajă sau la petrecerea de la piscină. Sunt un accesoriu foarte versatil, dar nu vor oferi nicio protecție pentru picioarele dvs. dacă nu se potrivesc corect. Nu vă lăsați degetele de la picioare să atârne pe marginea sandalei și nu vă forțați să intrați într-o sanda prea strâmtă pentru că vă este teamă să nu cădeți din ea în timp ce mergeți pe stradă.

Încercați aceste sfaturi pentru a le face mai confortabile. Alegeți o pereche de sandale confecționată dintr-un material care se va întinde în timp, astfel încât să se potrivească mai bine pe măsură ce le purtați.

Indiferent de cât de mult timp petreceți în sandale, asigurați-vă că vă puneți un strat suplimentar de produse de îngrijire a picioarelor de fiecare dată înainte de a vă încălța: puneți pudră pentru picioare, aplicați o loțiune și faceți orice altceva este necesar pentru a vă menține picioarele cât mai sănătoase.

Informați-vă înainte de a vă cumpăra sandale din piele
Ultimul punct de reținut este că trebuie să vă informați întotdeauna înainte de a vă cumpăra sandale din piele. Sandalele din piele sunt o investiție în picioarele și sănătatea dvs. Este important să știți ce face o pereche bună de sandale din piele și ce nu, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză atunci când vă cumpărați următoarea pereche.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!