Castle Incognito – Între team building și festival

Home $ Articole $ Castle Incognito – Între team building și festival

by | Jul 13, 2022 | Articole, Cum a fost la

De regulă, îți dorești un singur lucru de la team building-ul din compania ta: să nu fie plictisitor. Să fie lejer și fără program fix. Să te lase în pace în loc să te pună să participi în jocuri banale. Cognizant Softvision tocmai a găsit rețeta unui team building demn de râvnit, aproape ca un festival, cum nu e altul.

Într-un spirit de petrecere, cu line-up serios, stand-up comedy și activități la care vrei cu adevărat să participi, oamenii Cognizant s-au adunat în Bonțida să se cunoască, să se regăsească și să-și celebreze reușitele.

Participanții au avut ocazia să experimenteze gustul unui festival doar al lor, fie că au sorbit fiecare cuvânt al lui Sorin Pârcălab, că au cântat alături de Irina Rimes și Grasu XXL, că au băut shot-uri la bar cu necunoscuți sau că s-au pierdut în povești cu oameni pe care nu i-au mai văzut de prea mult timp, un lucru este cert: ieșirea a fost una bine primită iar locația surprinzătoare.

S-a vorbit special și pentru vreme, fără ploaie, vreme numai bună pentru ținute vaporoase de festival și un apus splendid de vară ce te face să simți că ești în concediu.

Evenimentul CASTLE INCOGNITO a fost o combinație între muzica live și experiențe de festival, creat pentru a exprima cultura unică a organizației. Evenimentul a avut loc la Castelul Banffy din Bonțida, cu doar câteva zile înainte ca festivalul Electric Castle să își deschidă porțile pentru public în aceeași locație.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!