De unde comanzi cel mai bun burrito în Cluj?

Home $ Articole $ De unde comanzi cel mai bun burrito în Cluj?

by | May 9, 2022 | Articole, Home Delivery

Recomandările noastre culinare sunt dintre cele mai diverse, de la eclere, produse vegetariene, la brânzeturi și la cele mai bune sandwich-uri. Iar cum avem mulți pofticioși printre cititori, ne-am gândit să ne orientăm către ceva ușor mai condimentat pentru astăzi, care să fie potrivit atât pentru masa de prânz, cât și pentru cină. Așa că astăzi, din bucătăria mexicană, îți propunem să încerci burrito. Cum perioada aceasta este mai încărcată pentru toată lumea, pentru că se apropie sesiunea, task-urile de la birou nu se termină niciodată, iar evenimentele și workshop-urile la care vrem să participăm sunt în toi, am găsit câteva propuneri care îți pot livra mâncarea și la domiciliu.

Probabil nu este nicio surpriză pentru nimeni faptul că vom începe cu Pablito. Specializat în mâncăruri mexicane, aici poți găsi burrito, tacos, quesadilla, nachos, dar și supe sau salate mexicane, desigur. Cele mai bogate variante sunt cele pe care le au pentru burrito: găsești multe sortimente cu pui, cum ar fi Burrito Chicken Fajita, care este ușor picant, Burrito Ranch Chicken, Burrito Honey Mustard, dar mai găsești și variante precum Burrito Mexican Beef, Burrito Cheese Beef, etc. Pentru situația în care ești vegetarian sau vegan, poți comanda liniștit pentru că există și Burrito Vegan și Vegetarian. Iar dacă ai vrea să încerci cu întreaga familie mâncarea mexicană pentru prima dată, pentru cei mici poți alege câte un mini burrito – Vegan, Vegetarian, Asada Chicken, Sweet Chicken, Chilli con carne, Cheese Beef, etc. Aici poți vedea meniul întreg de la Pablito și, totodată, poți plasa comanda prin Tazz.

Continuăm cu Pokka, care este, de asemenea, un restaurant cu specific mexican. Găsești atât starters precum jalapenos umpluți, chips cu guacamole proaspăt, cartofi tex-mex & chilli con carne, dar și supe foarte aromate – Tortilla soup, Supă din piept de pui cu lime, tacos, quesadilla și, desigur, burrito. Prețurile pentru un burrito pornesc de la 31 lei, iar gama din care poți alege este și ea destul de largă. În primă fază găsești câteva sugestii de burrito preparate după rețete tradiționale sau proprii, menite să ofere papilelor tale gustative o explozie de arome – Burrito pui cajun, Burrito vită Cajun, Burrito cu ciuperci, Burrito Crispy Chicken, Burrito pulled pork, Burrito grilled pork, etc. Iar mai apoi vei găsi sortimentul Double Cheese Burrito, care conțin toate opțiunile de mai sus, doar că sunt pregătite într-o porție dublă de tortilla și separate de un sos generos de brânză. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, te poți convinge singur, chiar aici.

Ești invitat să treci pragul celor de la Sancho Panza Mexican Bar & Bistro, pentru că pe lângă mâncarea pregătită cu generozitate, întocmai ca-n bucătăriile mexicanilor, te poți bucura și de diverse evenimente muzicale, organizate tot în maniera aceasta, de a descoperi mai bine cultura mexicană. În ceea ce privește bucatele, meniul este împărțit în 7: quesadilla, burrito, supe, nachos, enchilada, fajita și salate. Toate acestea sunt o explozie de condimente și regăsesc cele mai interesante combinații culinare. Sortimentele de la burrito cuprind variante cu pui, pui și ciuperci, pulled pork și chili con carne. Da, există alternative și aici pentru carne, varianta cu somon, recomandată vegetarienilor, și o variantă vegană. Meniul întreg se află aici, iar pentru opțiunea de delivery, îi găsești pe Takeaway.

Cum mâncarea mexicană nu este mereu pe placul tuturor, mai ales pentru că este destul de condimentată, cu o comandă la Wok’n Roll, nu trebuie să facă nimeni niciun compromis. Găsești burrito, crispy chicken wings, supă ramen, paste, curry, quesadilla, așa că toată lumea își va putea găsi felul de mâncare preferat. Îi găsești, de asemenea, pe Tazz, iar tu te poți bucura de burrito. Variantele aici sunt ușor mai light și mai orientale, vei găsi burrito clasic, în stil gyros, spicy asian burrito, tikka masala burrito sau chiar și un sortiment vegan. Prețurile pentru burrito sunt destul de modice și încep de la 21 lei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de WokandRoll (@woknroll_dorobantilor)

Extra tip:
Pentru situațiile în care ai mânca un burrito, dar ai vrea ceva mai light, îți propunem două variante vegane: la Amaranth Vegan Cuisine, poți găsi un burrito vegan, la fel de bun ca variantele clasice. Preparat cu fasole, avocado, salată verde, ceapă și alte legume, reprezintă o propunere sănătoasă și extrem de bună pentru masa de prânz. Iar tot în aceeași idee, îți poți programa o comandă de la Nutriento, cu un burrito wrap, cu mai multe legume, dar la fel de multe arome ca într-un burrito clasic..

Tu ai încercat vreodată mâncare mexicană? Ai putea să-ți comanzi chiar azi, la birou sau acasă, un burrito generos, care se potrivește nevoilor și gusturilor tale gastronomice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!