Totul despre noul meniu al restaurantului Twelve by Brava

by | Apr 29, 2022 | Articole, Recomandări

Oferind un refugiu cald pentru a savura preparate variate și delicioase, Twelve by Brava este localul ideal dintr-un peisaj urban. Cu o gamă largă de delicii ce abia așteaptă să fie descoperite de gurmanzi și nu numai, restaurantul oferă bucate pentru fiecare gust în parte, de la paste, pizza, burgeri, wraps, salate, cheesecake și lasagna.

Recent, am avut oportunitatea de a degusta noile mâncăruri pregătite cu ocazia lansării noului meniu, într-o experiență culinară inedită și nespus de delicioasă, desigur. Atmosfera primitoare și atenția la detalii au fost palpabile, iar conceptele și combinațiile memorabile.

Alături de social media influenceri din Cluj, am asistat la introducerea cuprinzătoarea oferită de către bucătarii ce au pregătit cu grijă prânzul copios, cu și despre mâncărurile prezentate. Toate preparatele sunt făcute chiar în interiorul bucătăriei restaurantului, punându-se un accent puternic pe importanța calității ingredientelor cu care se lucrează. Carnea este marinată în mirodenii esențiale, aluatul este făcut cu răbdare pentru a coace mai apoi pizza în cuptorul special, bucătarii având astfel un control total asupra combinațiilor de arome și texturi.

Pentru steak, carnea folosită este cu proveniență Black Angus, iar T-Bone-ul este servit medium rare, pentru a putea aprecia și savura aromele la potențialul lor maxim. Printre numeroasele preparate din noul meniu am putut observa paste tagliatelle cu cerneală de sepie și caracatiță, salate, tartar de vită cu ou de prepeliță și ceapă, coaste de vită, lasagna și cheesecake. Pasiunea pentru gătit este prezentă cu fiecare îmbucătură, iar varietatea lasă loc oricărei persoane pentru a încerca arome clasice sau poate altele noi și unice.

De luni până vineri, în intervalul orar 11:30 – 16:00, Twelve by Brava oferă meniul zilei. Pentru cei ce doresc varietate fără grija pregătirilor mâncării, sau pentru cei ce doresc să ia pauza de masă de la birou într-un mediu plăcut, această opțiune bifează cu ușurință orice nevoie și cerință. Meniul zilei cuprinde două feluri de mâncare ce alternează zilnic pentru a rupe monotonia, cât și un desert numai bun de completat prânzul.

Dacă deja ți-am stârnit curiozitatea și poate și pofta, Twelve by Brava te așteaptă de luni până vineri, orele 9:00 – 22:00, cu un meniu de zi, unul de seară și chiar unul doar pentru desert. Localul este situat pe strada Constanța 12, ușor de localizat și ideal pentru a petrece câteva momente într-o atmosferă minunată.

Informații, detalii și alte curiozități cu și despre Twelve by Brava puteți găsi pe paginile acestora de Facebook și Instagram.

Tags: twelve

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This