Cluj-Napoca face curățenie. Împreună pentru un viitor mai verde!

Home $ Cluj Oraș Sustenabil $ Cluj-Napoca face curățenie. Împreună pentru un viitor mai verde!

Primăria Cluj-Napoca anunță lansarea unui nou serviciu de colectare selectivă pentru deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Începând cu luna aprilie, cetățenii, firmele și instituțiile din municipiul Cluj- Napoca au la dispoziție un serviciu permanent și GRATUIT de colectare selectivă a DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice) și DBA (deșeuri de baterii și acumulatori), pus la dispoziție de operatorul de colectare RoEcollect.

Cluj-Napoca face curățenie

Parteneriatul include și activități de informare și educare care au rolul de a conștientiza nevoia și dorința de responsabilitate față de mediu, modele de comportament și respect față de valorile ”cetății” precum și realizarea de acțiuni de colectare recurente și campanii de conștientizare a importanței colectării selective a deșeurilor .

Cu această ocazie, în perioada 7 aprilie – 6 iunie, va avea loc campania de informare, educare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) „Cluj-Napoca- Împreună pentru un viitor mai verde!”

Clujenii pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la această campanie organizată de RoEcollect în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și cu sprijinul Radio Cluj și Ecopositive.

Toate comenzile venite până în data de 4 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare

RoEcollect, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliile dumneavoastră sau de la birou! Echipele operatorului local vă vor suna în maximum 24/48h de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor. Tot ce trebuie să faci este să suni la 0755 406 406 (număr cu tarif normal) disponibil de luni până vineri între orele 09.00-17.00 sau să completezi formularul online pe www.roecollect.ro/contact/ disponibil 24h/7zile. În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului de colectare RoEcollect pentru a stabili data preluării comenzii.

Tombolă pentru toți deponenții (persoane fizice) din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile oferite prin tragere la sorți sunt: 1 frigider, 4 mașini de găurit cu percuție, 4 polizoare unghiulare, 4 uscătoare de păr, 4 cafetiere , 4 blendere , 3 mașini de călcat, 3 storcatoare citrice, 3 aspiratoare cu sac!

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc online, pe 6 iunie, pe pagina de facebook RoEcollect.

Echipa RoEcollect asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și electronice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către operatorii de reciclare acreditați după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!