De unde comanzi 5 dintre cele mai bune sandwich-uri din Cluj

Home $ Articole $ De unde comanzi 5 dintre cele mai bune sandwich-uri din Cluj

by | Mar 30, 2022 | Articole, Home Delivery

După ce în ultima perioadă am povestit despre signature dish-uri, fresh & healthy bowls și eclere, a venit momentul să documentăm existența unor preparate clasice pe piața de delivery din Cluj, sandwich-urile. Însă după cum te-am obișnuit, nu ne oprim asupra unor sandwich-uri oarecare. Le-am selectat pe 5 dintre cele mai bune din Cluj, #petestate, numai bune pentru momentele când ești acasă, înfometat și cu poftă de ceva delicios și sațios. Am luat în calcul situația în care vrei să savurezi un sandwich atipic, așa cum este Angus steak sandwich, cea în care ești mahmur și mâncarea de acasă pare să nu fie de ajuns și, inclusiv, cea în care vrei să te orientezi înspre un sandwich pentru mic dejun. Ți-am dat câteva hint-uri, atât cât să-ți stârnim interesul și, mai ales, pofta. Iar acum, hai să explorăm opțiunile existente.

Visuin

Că suntem fani ai preparatelor de la Visuin nu mai e un secret pentru nimeni. Am mai povestit că ne-au dat pe spate cu pastele lor cu burrata, trufe și pancetta. A fost o chestiune de timp până să comandăm iarăși ceva din meniul lor ofertant. Așa am descoperit cele trei sandwich-uri pe care le oferă: sandwich cu pui crocant (35RON), sandwich cu vită (38RON) și sandwich cu halloumi – produs vegetarian (38RON). Cel pe care-l putem recomanda, #petestate, este sandwich-ul cu halloumi care conține, pe deasupra, guacamole, castravete și mix salată, cântărind 240g. Din seria următoarelor preparate marca Visuin pe care plănuim să le testăm în viitorul apropiat face parte și sandwich-ul cu pui crocant (360g), al cărui mix de ingrediente ne face cu ochiul: ceapă murată, sos cheddar, mix salată și spicy mayo. Până ajungem la acesta, însă, poți plasa comanda pentru sandwich-ul cu halloumi aici.

Cimbru

Meniul marca Cimbru este unul de tip Author Cuisine, ceea ce înseamnă că ei gătesc în funcție de inspirație și creează frecvent dish-uri noi. Un lucru rămâne constant: recomandarea pe care le-o facem tuturor atunci când vine vorba despre preparatele Cimbru, și anume clasicul Angus steak sandwich. Îmbinând arome memorabile, Angus steak sandwich (34RON) conține chiflă brioche, steak de vită, roșii, parmezan, sos de muștar cu tarhon, salată, ceapă caramelizată și cartofi cu parmezan. Pe deasupra, îți oferă posibilitatea să alegi dacă vrei ca steak-ul tău de vită să fie mediu sau bine făcut. Dacă vrei ca răsfățul să fie răsfăț până la capăt, atunci când plasezi comanda de la ei aici, te sfătuim să optezi și pentru cele 100g de ciocolată de casă pe care ți le livrează pentru încă 14RON. În schimb, dacă nu ești fan de-al ciocolatei, te poți bucura la desert de 150g de clătite cu gem (14RON).

Sandwich Shop

Ajungem și la recomandarea noastră numai bună pentru weekend și momentele în care ești mahmur: Sandwich Shop. De la ei poți alege între: Bacon Sandwich (20RON), Chicken Sandwich (20RON), Chicken-Bacon Sandwich (20RON), Cheesesteak Sandwich (22RON), Chorizo-Bacon Sandwich (20RON), Monster Sandwich (24RON), Halloumi Sandwich (22RON) și Sausage Sandwich (20RON). N-a durat mult să ne dăm seama că varianta optimă pentru momentele în care avem poftă de un preparat mai heavy este Monster Sandwich. Acesta îmbină baghetă, carne de vită, pepperoni, bacon, cheddar/gouda, legume și sosuri la alegere. În aceeași idee, te poți orienta și către Cheesesteak Sandwich (300g) care, la rândul său, aduce împreună o baghetă, carne de vită, cheddar, cașcaval, ceapă caramelizată, ciuperci, legume și sosuri la alegere. În materie de sosuri poți selecta până la trei opțiuni, dintre care notăm: maioneză, sos de usturoi, sos de ardei copt, ketchup, sos Sriracha și sos burger. Îți poți alege sandwich-ul, sosurile și plasa comanda aici.

New York Bagels

Atunci când vine vorba despre New York Bagels, nu putem să facem o singură recomandare. Nu degeaba toate bagel-urile din meniul lor sunt la fel de bune – depinde doar de preferințele și poftele tale pentru care vei opta. Cert este că cele mai populare alegeri par a fi: Bacon, egg & cheese (24RON), Smoked salmon & scrambled egg (25RON), Smoked salmon (23RON) și Bacon, egg, cheese, & jalapeño (25RON). Alte câteva sandwich-uri din meniul lor care ne stârnesc nouă curiozitatea și apetitul sunt: Cream cheese & Bacon (20RON), Jalapeño bagel (19RON), Mozzarella Pesto (20RON) și Prosciutto & scrambled egg bagel. Alternativ, dacă ai poftă de ceva dulce, te poți orienta înspre variantele lor dulci: Peanut butter & jelly bagel (16RON), Cream cheese & jelly bagel (15RON) și Nutella bagel & banana. Pentru că știm că paradoxul alegerii poate să fie o reală problemă când ai atâtea opțiuni, menționăm că, până acum, noi n-am dat niciodată greș alegând varianta cu bacon, egg, cheese & jalapeño pe care îl poți comanda aici.

Vagabundos Food Truck

La Vagabundos Food Truck, meniul și preparatele alese însumează trăiri și experiențe acumulate din călătoriile lui Vladimir și Raul prin Europa și continentul American. Fiind inspirați de cultura street food din Statele Unite, și-au dorit să aducă la noi acasă savoarea latino-americană. Așa a prins contur meniul lor, care conține aperitive și sandwich-uri. Printre sandwich-urile pe care le oferă se numără: Cubano (37RON), Grilled Cheese (35RON), Gouda Grilled Cheese (35RON), Quesadilla cu pui (30RON), Veggie Quesadilla (29RON), El Pollo Loco (25RON) și Philly Cheesesteak (38RON). Deocamdată, cel care se menține în topul favoritelor noastre este Cubano. Acesta îmbină baghetă brioche cu maia și unt, muștar, șuncă, pulled pork, cheddar, castraveți murați, sos VGB și cartofi wedges – și poate fi comandat aici. Alternativ, poți testa și Philly Cheesesteak, preparat din baghetă, pulled beef, ceapă, ciuperci, ardei iute, cheddar, sos cheddar, cartofi wedges și sos VGB.

Acum că am făcut o incursiune detaliată în meniurile celor 5 localuri de pe Tazz care îți livrează cele mai bune sandwich-uri din Cluj chiar la ușă în doar câteva minute, credem că concluziile sunt clare. Variantele sunt diverse iar ingredientele folosite fac trimitere la diferite bucătării internaționale. Exemplul care vorbește de la sine în această situație este sandwich-ul Cubano marca Vagabundos Food Truck, care promite să aducă puțin din savoarea latino-americană direct la tine acasă. Rămâne la latitudinea ta să decizi care dintre cele 5 sandwich-uri se potrivește cel mai bine momentului zilei, preferințelor și poftelor tale de astăzi. Dacă ai poftă chiar și de un sandwich dulce, New York Bagels îți stă la dispoziție, la un click distanță. Ca de obicei, lista noastră rămâne deschisă și suntem nerăbdători să aflăm și localurile tale go-to atunci când vrei să savurezi un sandwich delicios.

Așadar, tu unde ai mâncat cele mai bune sandwich-uri din Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!