Unde găsești cele mai bune eclere în Cluj

Home $ Articole $ Unde găsești cele mai bune eclere în Cluj

by | Mar 9, 2022 | Articole, Home Delivery

Nu este un secret pentru nimeni faptul că pentru cei mai mulți dintre noi, dulciurile reprezintă o mare plăcere nevinovată. Cert este faptul că nu trebuie să exagerăm în această privință, mai ales când este vorba despre cele care conțin mult zahăr și care te tentează să le mănânci zilnic. Totuși, o mică bucurie dulce poate face cu ușurință ziua mai frumoasă cuiva și, desigur, papilele gustative mult mai fericite.

În trecut am vorbit despre locurile de unde poți cumpăra ciocolată artizanală, dulciuri vegane sau fără zahăr, dar astăzi ne orientăm atenția spre unul dintre cele mai clasice, dar și mai apreciate deserturi, care poate fi pregătit într-o varietate de moduri, suficient încât să te impresioneze de fiecare dată: eclere! Așa că, hai să vezi unde găsești cele mai bune eclere în Cluj, pregătite cu multă pasiune, dar și cu ingrediente de înaltă calitate.

În capul listei noastre se află una dintre cele mai bune laboratoare de cofetărie din oraș, unde găsești un paradis al eclerelor. Este vorba de Iris Delice – care, apropo, de curând și-a deschis noul cuib pe Strada Ferdinand, la numărul 7. Laboratorul de cofetărie este unul care folosește ingrediente atent selecționate, pentru a păstra o calitate și un gust aparte al preparatelor sale. Eclerele de aici sunt și ele cu totul altfel, precum și experiența culinară, care nu se reduce doar la o cremă aparte, ci și la elemente menite să contureze acest desert în cu totul ceva special. Printre aceste elemente se numără inclusiv pralinele de fistic, castanele, alunele de pădure Piedmont, dar și încă câteva, pe care le lăsăm în seama ta pentru a fi descoperite. Comenzile se pot plasa prin intermediul acestui formular și sunt procesate de marți până duminică. Comanda minimă trebuie să atingă suma de 80 de lei. Pentru situația în care dorești livrarea la domiciliu în Cluj, va trebui să mai achiți o taxă de 10 lei, iar pentru zonele limitrofe taxa de transport ajunge la 20 de lei. În caz contrar, poți face o plimbare până pe str. Ferdinand, pentru a-ți ridica deserturile sau eclerele preferate, chiar de acolo.

Continuăm cu una dintre cele mai recente cofetării deschise în oraș: Sucré. Atelierul de cofetărie este unul foarte chic, care își are laboratorul de producție în Sibiu, acolo unde au și înființat prima cofetărie, după care s-au extins și la noi în oraș. Astfel, deserturile din Cluj sunt proaspete pentru că ele sunt aduse în fiecare dimineață de la Sibiu. Sucré este deja renumit ca fiind unul din locurile unde poți gusta cea mai delicioasă ciocolată de casă, dar și cele mai bune eclere, pe care le găsești într-o varietate foarte largă: de la cele cu ciocolată, la cele cu vanilie, caramel sărat, fructul pasiunii, dar și multe altele. Eclerele pot fi făcute cadou și cu diverse ocazii, pentru că cei de la Sucré au grijă să le și personalizeze din când în când. Noi te invităm să le treci pragul și sigur te vei îndrăgosti pe loc de ele!

La Paris Brest Boutique găsești atât prăjituri, cât și torturi, fursecuri, macarons și eclere pregătite cu multă atenție, pudrate cu zahăr, decorate cu fructe proaspete sau chiar și cu fistic sau cremă. Comenzile se pot plasa minimum cu 48 h înainte, prin completarea acestui formular. Poți opta fie să ridici comanda de la laborator, care este situat pe strada Câmpului, la numărul 25, fie poți opta pentru livrarea la domiciliu, care este gratuită în Cluj-Napoca pentru comenzile de minim 120, iar pentru cele care nu ating această sumă, costul livrării este de 15 lei. Poți plăti atât cash, cât și prin transfer bancar.

Mergem mai departe la Croque Art, unde te poți bucura de gustul dulciurilor franțuzești, chiar în orașul tău, în inima Transilvaniei. De asemenea, la această cofetărie găsești de la tarte cu fructe proaspete, la macarons colorați și eclere savuroase. Pentru că laitmotivul acestui articol sunt eclerele, îți putem spune despre acestea faptul că sunt pregătite atent, menite să amintească de gustul tradițional al acestora, dar și să te încânte cu câteva fructe de pădure, suficiente însă pentru a te imagina pe o stradă cochetă din Paris, de unde tocmai ai cumpărat cel mai dolofan și dulce ecler. Toate ingredientele de la Croque Art sunt 100% naturale. Mai multe detalii despre acestea sau despre modalitatea în care poți plasa o comandă, găsești aici.

Iar ultima, dar nu cea din urmă, opțiune de pe lista de astăzi este Azucar Cluj Napoca. Ciocolată de casă, torturi, praline delicioase de ciocolată, macarons și multe, multe eclere – cam astea sunt bunătățile pe care le găsești aici. Nu știu de tine, dar mie îmi fac cu ochiul toate și deja mă gândesc cât de bine ar merge toate acestea într-un candy bar, mai ales pentru că restricțiile s-au mai relaxat și au devenit mai prietenoase cu evenimentele, atât publice, cât și private. Iar dacă urmează să organizezi un astfel de eveniment, unde vrei să-ți surprinzi invitații, mai bine ai lua legătura cu cei de la Azucar pentru a discuta detaliile necesare unor eclere decorate tematic și foarte delicioase. Cel mai ușor îi găsești pe Instagram, unde-i poți contacta în privat printr-un mesaj.

Iar pentru momentele în care vrei să te bucuri de eclere sau alte prăjituri chiar la tine acasă și cât mai rapid, poți arunca o privire pe Tazz, unde vei găsi o întreagă selecție de cofetării și restaurante de la care poți comanda. Cineva spunea că o imagine face cât o mie de cuvinte, iar în acest moment chiar simt că fotografiile cu eclerele de mai sus sunt mult mai atrăgătoare decât orice altceva. Sper că nu sunt singura care a rămas cu pofta și care va da o fugă spre seară la cea mai apropiată opțiune din cele 5 sau care va da un scroll pe Tazz.

Dar de ajuns despre mine, spune-mi, tu unde ai mâncat cele mai delicioase eclere în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!