De unde comanzi cele mai bune fresh & healthy bowls în Cluj

by | Mar 4, 2022 | Articole, Home Delivery

Finalul anului 2022 parcă ne aducem aminte în mod special de una dintre rezoluțiile notate pe lista noastră la începutul anului. După caz, este vorba fie despre „a ne menține în formă”, fie despre „a pierde câteva kilograme”. Dacă ai lucrat de acasă anul acesta s-ar putea să fii și tu #guilty de ignorarea acestei rezoluții de la început de an. Acum că trebuie să ne revizuim lista de planuri și dorințe pe care am conceput-o la finalul anului, vine momentul să vedem cum am evoluat pe parcursul acestui an. Pentru că nicio schimbare a aspectului fizic nu poate să înceapă fără o schimbare la nivelul dietei tale, am pregătit o listă cu 5 localuri din Cluj care-ți pot livra fresh & healthy bowls direct la ușă. Hai să vedem ce fresh & healthy bowls așteaptă să fie savurate de tine.

Taste of Asia Chef Cuisine

Bolurile marca Taste of Asia Chef Cuisine promit să fie cel puțin delicioase. Opțiunile existente sunt 6 la număr, așadar șansele să nu identifici un preparat care să-ți fie pe plac sunt minime. Poți alege între: Poke Salad cu somon (34RON), Poke Salad cu ton picant (36RON), Poke Salad cu creveți (37RON), Poke Salad cu tofu și avocado (29RON), Poke Salad cu pui (29RON), precum și Poke Salad cu vită (31RON). Pe testate, bowl-ul cu somon, originar din Hawaii, în combinație de sosuri și alte ingrediente în stil asiatic, e un preparat pe care l-am consuma cu mare plăcere cel puțin de câteva ori pe săptămână, la ora prânzului. Dar ca să diversificăm, următorul de pe lista noastră este bowl-ul cu tofu și avocado, care conține tofu, avocado, ridiche murată, castraveți, morcov, salată iceberg, roșii cherry, varză roție, edamame și sos Wasabi. Dacă ți-am stârnit interesul și poftele, hai să plasezi comanda aici.

Nutriento

Dacă decizi să te orientezi către Nutriento, atunci poți opta pentru: signature bowls, supe, veggie bowls, fruity bowls, comfort food, healthy sweets, healthy juices, smoothies, shots, specialty lattes și specialty coffee. Dar ceea ce mă încântă pe mine cel mai mult se găsește în categoria de fruity bowls și vine sub numele de Grow & Gain fruity (36RON). Această variantă conține: hrișcă, pudră proteică de mazăre verde, unt de arahide, banane marinate, nucă românească coaptă, sos de ciocolată homemade. Toate cantitățile sunt măsurate și precizate cu atenție, astfel că, în acest caz, vorbim despre un total de 350g, care cântărește 717kcal, dintre care: 97g carbohidrați, 31g proteine și 23g lipide. Alături de el, n-ar strica nici un Focus & Clarity Juice (14RON), care conține suc natural de coacăze, ghimbir și busuioc. Restul meniului așteaptă să fie analizat de tine aici. Cu puțin noroc, s-ar putea să prinzi și o reducere consistentă a preparatului tău preferat atunci când plasezi comanda.

Healthylicious

Fără niciun dubiu, la Healthylicious am găsit cea mai multă varietate. Pentru micul dejun, îți recomandăm să te orientezi înspre smoothie bowls, caz în care poți alege între preparate precum: Mangolicious (28RON), Oat-break (22RON), Choco Bowl (29RON) și Acai Power (29RON). Alternativ, poți comanda un Love Bowl (26RON) conceput din banană, căpșuni, afine, lapte de migdale și miere. În schimb, dacă prânzul sau cina ta va fi constituită dintr-un astfel de bowl, îți sugerăm să apelezi la secțiunea de power bowls. Aici vei găsi combinații inedite de ingrediente în bowls-uri ca: Oh!Mega (40RON), Goodness Bowl (36RON), All Green (34RON) și Flavoured Salmon (39RON). Ce ne-a surprins este că majoritatea bowls-urilor au și câte-o variantă mai mică decât cea originală. Dacă, spre exemplu, Goodness Bowl poate fi achiziționat la prețul de 36RON, Quick Goodness Bowl poate fi cumpărat cu 24RON. În funcție de preferințe, poți plasa comanda aici și, în același timp, mai poți găsi bowls-urile lor la House of Flavours.

Cooperativa FRUFRU

De la Cooperativa FRUFRU s-ar putea să mai fi mâncat înainte. Sau, cel puțin, le-ai văzut produsele într-una dintre locațiile Mega Image și ai cochetat cu gândul de a degusta unul dintre shoturile Urban Monkey pe care le furnizează. Dacă n-ai făcut-o până acum, îți spunem noi că ginger shotul (6RON) lor este mai bun decât te-ai aștepta și te energizează cu adevărat; recomandăm să-l alegi în mijlocul zilei, în locul celei de-a doua cafea. El merge foarte bine alături de un fresh bowl protein curcan (31RON) marca Cooperativa FRUFRU, care conține salată cu piept de curcan, mazăre și dovlecel la grătar. Alternativ, mai poți alege între alte două salate pe care ei le realizează, salată cu brânză de capră și struguri (27RON) și salată fresh protein (tot 27RON). Dacă tot plasezi comanda, îți recomandăm să nu pierzi șansa de a degusta și deserturile lor. Restul preparatelor lor (căci sunt numeroase și ofertante) le poți vedea și poți plasa comanda aici.

Mugur de Fluier

Nu în urmă cu mult timp îți povesteam cu entuziasm despre Mugur de Fluier într-un interviu realizat cu Teodora Romonti, managerul de locație. Pentru că restaurantul se află în apropierea Complexului Studențesc Hașdeu, pe strada Păstorului 1A, în spatele supermarketului Profi, ne-am bucurat să-i găsim și pe Tazz, nelocuind în apropierea locației. Așa, putem apela în continuare la acea categorie a preparatelor lor care are iz de copilărie și de primăvară, de care ne-am îndrăgostit în decembrie. Mă refer aici, desigur, la preparatul halloumi la grill cu salată fresh (59RON), care aduce împreună brânza halloumi, mixul de salată, ardei copt, dovlecel, semințe și dressing light. Dacă preferi să iei o pauză de la salate, dar să mănânci sănătos în continuare, poți opta pentru Ratatouille-ul (33RON) marca Mugur de Fluier, care îmbină vinete, dovlecei, roșii, cartofi dulci, ceapă, usturoi și ierburi aromatice. Se găsesc în meniul lor și niște preparate mai puțin nevinovate, așa cum este platoul românesc, pe care-ți promitem că-ți vei dori să-l încerci mai ales cu ocazia următorului cheat day. Între timp, poți plasa comanda pentru halloumi la grill cu salată fresh aici.

Comandând astfel de fresh & healthy bowls, îți asiguri mesele pline de ingrediente sănătoase pe zi și nu mai trebuie să te îngrijorezi referitor la cumpărături și la gătit. Iar ceea de ce ne-am convins noi scriind acest material este că e posibil să mănânci sănătos și, totuși, delicios de variat. La micul dejun poți savura un Oat-break bowl de la Healthylicious. Prânzul poate fi reprezentat de bowlul cu somon de la Taste of Asia Chef Cuisine și gustarea ți-o poți lua de la Nutriento. Shotul de energie din mijlocul zilei, de la Cooperativa FRUFRU. Iar la cină te poți bucura de un ratatouille aromat de la Mugur de Fluier. Iar la final de zi, ca schimbarea să fie completă, îți recomandăm și câteva minute de jogging printr-unul dintre parcurile Clujului.

Tu de unde îți comanzi cele mai bune fresh & healthy bowls în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This