Iulius Mall Cluj, deschis în a doua zi de Crăciun și pe 2 ianuarie 2022

Home $ Știri Cluj $ Iulius Mall Cluj, deschis în a doua zi de Crăciun și pe 2 ianuarie 2022

by | Dec 20, 2021 | Știri Cluj

Intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, iar Iulius Mall Cluj este alături de tine în această perioadă, cu un program special. Astfel, îți poți finaliza sesiunile de shopping pentru masa de Crăciun, dar ai timp și să alegi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Elfii Moșului, dar și cei mai iscusiți bucătari, trebuie să știe că Iulius Mall Cluj are un program personalizat de sărbători. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2021, atât magazinele din Iulius Mall Cluj, centrul de vaccinare, cât și centrul de testare rapidă sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00. Hipermarketul Auchan este deschis în Ajunul Crăciunului de la ora 07.00, până la ora 18.00. Cele mai noi filme de la Hollywood pot fi vizionate la Cinema City de la ora 10.30 până la ora 16.00. Eşti fan Matrix? În Ajunul Crăciunului are loc premiera „Matrix Renașterea”, al patrulea film din serie, care îi reunește pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile iconice pe care le-au făcut celebre, Neo și Trinity.

Sâmbătă, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că Iulius Mall și Hipermarketul Auchan vor fi închise. Cinema City este deschis, însă, pentru cinefili, de la ora 14.00 la 22.00. Pe lista filmelor musai de vizionat se află „Casa Gucci”, „Spider-Man: No Way Home” şi „Spencer”.

Pregătește-te de Revelion în Iulius Mall Cluj! Vineri, 31 decembrie, magazinele, centrul de vaccinare, cât și centrul de testare rapidă sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar Hipermarketul Auchan de la 07.00 până la 18.00. În prima zi din Noul An, 1 ianuarie 2022, Iulius Mall Cluj și Hipermarketul Auchan sunt închise. Duminică, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Ca să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în Iulius Mall Cluj, urmărește-ne pe Facebook, dar și pe site.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!