Unde este cel mai bun loc pentru a merge într-o vacanță exotică?

Home $ Diverse $ Unde este cel mai bun loc pentru a merge într-o vacanță exotică?

by | Dec 13, 2021 | Diverse

Locuri exotice de vacanță – unde merită să mergi într-o vacanță de vis sub palmieri? Află care este cea mai bună destinație pentru vacanța ta în Paradis! Destinațiile exotice încântă cu o plajă de basm, apă limpede și o cultură fascinantă. De la un an la altul, agențiile de turism pregătesc o gamă largă de vacanțe exotice în fiecare moment al anului.

Dar care este cel mai bun loc pentru a merge într-o vacanță exotică? Totul depinde de tipul de călătorie și de așteptările tale legat de tot ceea ce este inclus în ofertă.

Vacanța exotică – unde este cel mai ieftin?

Unele dintre cele mai ieftine vacanțe sunt adesea cele către Emiratele Arabe, acest lucru datorându-se în mare parte unor zboruri ieftine către aceste destinații. De asemenea, poți petrece vacanțe exotice ieftine în Kenya, Thailanda sau Zanzibar. Uneori poți găsi chiar oferte Last Minute, când reducerile sunt cu adevărat impresionante.

Republica Dominicană este considerată paradisul pe pământ printre ofertele de vacanțe exotice, datorită plajelor albe, mării turcoaz și hotelurile de lux, de aceea, cei mai mulți oameni își aleg aventura exotică în acest loc.

Când merită să rezervi o vacanță exotică?

Cele mai ieftine vacanțe din țările exotice pot fi rezervate cu mult timp înainte sau cu doar câteva zile înainte de plecare. Dacă ești în căutarea unor vacanțe cu adevărat atractive, verifică datele de plecare mai puțin populare și rezervă primele sau ultimele locuri în avion. Cele mai bune prețuri pentru vacante exotice Last minute sunt în Kenya, Thailanda sau Gambia. Cu toate acestea, destinații precum Maldive, Mexic, Sri Lanka sau Mauritius sunt cel mai bine rezervate în avans.

Vacanțe exotice cu un copil – unde ar trebui să mergi?

Hoteluri pentru familiile cu copii sunt disponibile în aproape toate țările exotice. Cele mai bune destinații cu o mulțime de atracții sunt disponibile în Cuba și Republica Dominicană. Cel mai important lucru de luat în considerare atunci când planifici o vacanță în familie este distanța de zbor.

O călătorie cu un copil mic și o destinație spre care trebuie să iei mai multe bilete de avion cu zboruri de conexiune nu este o opțiune foarte bună. Dar ai la dispoziție destinații charter exotice, care vor fi mult mai bune, precum Capul Verde. În opinia specialiștilor în turism, totuși, cele mai bune locuri pentru vacanțe cu copii mai mari sunt Kenya și Madagascar, unde veți descoperi parcuri naționale grozave cu animale pe care copiii le cunosc doar de la televizor și din cărți.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!