Obțineți o manichiură frumoasă și rapidă cu ajutorul unghiilor false

Home $ Diverse $ Obțineți o manichiură frumoasă și rapidă cu ajutorul unghiilor false

by | Nov 22, 2021 | Diverse

Multe femei au apreciat deja simplitatea și comoditatea folosirii unghiilor false. Într-adevăr, în doar câteva minute vă puteți transforma unghiile naturale, al căror aspect nu este tocmai așa cum vi l-ați dorit, în unghii perfect îngrijite. Unghiile false sunt o salvare pentru cei care au nevoie să obțină o manichiură frumoasă într-un timp foarte scurt.

Unghiile false sunt mult mai inofensive decât unghiile extinse, deoarece în urma unghiilor extinse, placa unghiei naturale are de suferit din cauza substanțelor chimice incluse în gel, precum și de lustruire, deoarece unghia devine mai subțire. Unghiile false nu necesită lustruire, ci sunt îndepărtate pur și simplu prin înmuiere în apă caldă cu săpun.

Cum se aplică unghiile false

1. Îndepărtați orice lac și curățați suprafața plăcii de unghii cu o soluție specială, apoi lăsați să se usuce.
2. Cu ajutorul unei pile, oferiți unghiei forma necesară.
3. Pentru fiecare unghie, găsiți forma și dimensiunea potrivită de unghie falsă. Pentru o potrivire mai bună, unghiile false pot fi pilite pe laterale.
4. Aplicați adeziv pe unghie, apoi atașați unghia falsă la unghia naturală și țineți apăsat cu degetul timp de aproximativ 20 de secunde.
5. În cazul în care doriți să aveți unghii colorate, atunci puteți aplica lac.

Pentru a îndepărta unghiile false, țineți mâinile într-un bol mic cu apă caldă și săpun, timp de 10-15 minute. Cu toate acestea, în timp ce purtați unghii false, nu trebuie să faceți o baie mult timp și să țineți mâinile sub apă: astfel unghiile pot rezista mai puțin decât timpul prescris.

Pentru ca unghiile false să se mențină cât mai mult timp, ar trebui să urmați o serie de reguli simple. În primul rând, lipirea unghiilor este contraindicată dacă aveți o infecție a unghiilor, iritații ale pielii sau o reacție alergică. În acest caz, nu puteți folosi unghiile false! De asemenea, nu mușcați unghiile artificiale, iar în cazul în care mâinile intră în contact cu substanțe agresive, precum detergenții, trebuie sa purtați mănuși.

În general, unghiile false sunt mai puternice decât unghiile naturale, dar dacă unghia falsă se rupe accidental, îndepărtați-o și ștergeți suprafața unghiei naturale cu alcool. Acest lucru va împiedica pătrunderea infecției.

Datorită unghiilor false, cu siguranță veți obține o manichiură impecabilă, iar cu o îngrijire eficientă, aceasta va fi și rezistentă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!