Trei fonduri de ten recomandate pentru începătoare în ale machiajului

Home $ Diverse $ Trei fonduri de ten recomandate pentru începătoare în ale machiajului

by | Oct 25, 2021 | Diverse

Există prea multe tipuri de fond de ten. Alegerea unuia care satisface pe deplin nevoile tale poate fi destul de dificilă, mai ales că trebuie să alegi unuk care să se potrivească bine tipului tău de piele. Unul dintre cele mai bune este Este Lauder Double Wear, deoarece acest fond de ten este foarte accesibil și profesionist.

Pentru multe femei este nevoie de mult timp, chiar și de ani întregi, pentru a găsi un fond de ten care să fie bun în funcție de tipul de piele. Din acest motiv, ar trebui să alegi unul care este de cea mai înaltă calitate, astfel încât să poți evita orice tip de inconvenient. Din acest motiv, astăzi vom vorbi despre cele mai bune opțiuni de pe piață, astfel încât să le poți scoate din prima din ecuație pe cele care nu te interesează și să le alegi doar pe cele care îți vor oferi cele mai bune finisaje.

Deci, dacă ești în căutarea unui fond de ten de bună calitate, care să poată fi folosit atât de profesioniști, cât și de începători, îți recomandăm să continui să citești.

Care este cel mai bun fond de ten pentru începători?
Poți găsi fond de ten lichid, lipicios sau pulbere. Totul va depinde de gusturile tale atunci când aplici produsul. Acestea sunt cele mai bune fonduri de ten pentru începători, spunem noi:

1. Fond de ten Estee Lauder Double Wear
Este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care le poți lua în considerare, mai ales că are o calitate foarte înaltă. Este complet lipsit de ulei și parfum, ceea ce îl face perfect chiar și pentru pielea sensibilă, fără a genera niciun fel de alergie. Are o mare rezistență la căldură și umiditate, ceea ce îți va permite să obții performanțe excelente.

Este un fond de ten de lungă durată care va rămâne intact timp de 24 de ore de la aplicare. Datorită formulei sale, ajută la controlul uleiului din piele fără a înfunda porii și nu va schimba deloc culoarea. Oferă o acoperire medie spre completă, cu un finisaj complet mat, astfel încât să obții o notă unică în machiaj. Vei avea în total 30 ml de produs cu un factor de protecție de 10SPF.

Opiniile asupra acestui model de fond de ten de la Este Lauder sunt destul de pozitive, recenzorii spunând că acoperă foarte mult, iar atunci când alegi trebuie să ții cont de faptul că fiecare număr și literă indică culoarea și intensitatea De asemenea, fondul de ten este un machiaj de bună calitate la un preț foarte bun, cu o textură foarte bună și vei avea nevoie doar de un stick corector, deoarece nu acoperă foarte bine petele. Acest fond de ten de la Este Lauder este disponibil într-o mare varietate de culori și are o calitate excelentă.

2. Fond de ten NYX Professional Control Drop Drop Foundation
Acesta este un fond de ten lichid, care este complet respirabil, oferind o acoperire ușoară până la completă, în funcție de ceea ce cauți. Finisajul său mat îți va permite să ai un machiaj impecabil în orice moment și astfel să obții un aspect profesional. Este perfect pentru toate tipurile de piele, atât cele normale, mixte sau grase.

Acest model vine cu un picurator care face aplicarea foarte simplă. În plus, acest lucru îți permite să utilizezi cantitatea potrivită de machiaj pe burete sau pensulă și, în funcție de acoperirea pe care o dorești, trebuie să aplici mai mult sau mai puțin produs. Formula sa este foarte cremoasă, ceea ce îți permite să o răspândești foarte ușor și astfel vei obține un confort deosebit atunci când îl utilizezi.

3. Fond de ten Fresh Wear de la L’Oréal Paris
Este un fond de ten care are o durata lunga și o acoperire complet reglabilă în funcție de modul în care îl aplici. Are o formulă specială cu o concentrație ridicată de pigmenți, care se va adapta cu ușurință la nuanța pielii tale, astfel încât să îți poți realiza machiajul perfect în orice moment. Este disponibil în diferite nuanțe, astfel încât să îl poți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nuanței pielii tale.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!