Spark School: Educație pentru viitor, din România în întreaga lume

Home $ Știri Cluj $ Spark School: Educație pentru viitor, din România în întreaga lume

by | Jul 16, 2021 | Știri Cluj

Spark School, un proiect educațional dezvoltat în Cluj-Napoca, lansează un liceu internațional hibrid care oferă curriculum-ul Cambridge.

Doar în anul 2020, numărul de elevi înscriși în școli internaționale online în întreaga lume a crescut cu 483%. Prin urmare, a crescut nevoia elevilor de pretutindeni de a avea acces la o ofertă educațională flexibilă, livrată de școli internaționale cu reputație.

De ce să alegi Spark School?
Spark School dezvoltă competențe esențiale de care elevii au nevoie în viitor, indiferent unde vor ajunge să trăiască și să profeseze. Programul educațional hibrid pune bazele unui sistem de învățare continuă și ghidează elevii să își descopere și să își urmeze pasiunile. Adolescenții și tinerii pot să își personalizeze parcursul educațional, alegând materiile pe care le studiază și pot învăța în ritmul propriu (self-paced learning).

Bazându-se pe cunoștințele și experiența vastă a Transylvania College, Spark School oferă o pregătire excelentă pentru examenele IGCSE și A-Levels, cu profesori care și-au demonstrat expertiza prin prisma rezultatelor obținute de elevii școlii, care au fost acceptați la prima lor opțiune pentru studii superioare.

Oportunitatea unică oferită de Spark School le permite elevilor să îmbrățișeze cultura unui mediu de învățare care nu mai este limitat de granițe fizice, creând astfel o comunitate de studiu internațională. În timp ce majoritatea platformelor de studiu online oferă strict oportunități academice, liceul Spark asigură o educație holistică prin patru arii de dezvoltare: Academic, Leadership, Wellbeing și Educație Globală (Global Awareness). Obiectivele pentru fiecare dintre aceste arii sunt atinse prin acțiuni specifice la care elevii participă pe tot parcursul studiului la Spark, sub îndrumarea unor mentori dedicați. Unele dintre aceste acțiuni vor fi organizate în locații fizice, în hub-uri locale sau în școli partenere.

Modelul de „Educație potrivită pentru viitor” al Spark deschide elevilor posibilitatea de a-și personaliza calea educațională și de a pune accent atât pe pregătirea academică, cât și pe dezvoltarea personală. În plus elevii vor beneficia de consiliere pentru admiterea la universitate și pentru orientare în carieră.

Procesul de admitere
Procesul de admitere este deschis pe tot parcursul anului, școala oferind un parcurs educațional flexibil, adaptat nevoilor fiecărui elev. Toate detaliile pot fi obținute contactând departamentul de înscrieri, [email protected].

Despre Spark School
Spark School operează hibrid, online și fizic. Pentru a crea comunități globale, se vor deschide și centre de studiu zonale care vor reuni periodic elevi din regiunea respectivă (local hubs).
Echipa de leadership este formată din profesioniști cu experiență în management educațional și având competențe în utilizarea celor mai inovatoare tehnologii din domeniu. Filosofia școlii este de a crește împreună, pentru binele comunității de elevi, părinți și profesori.

Despre fondator
Spark School este fondată și condusă de Ruxandra Mercea, care are mai mult de un deceniu de experiență în conducerea unei școli internaționale. Ruxandra se află în spatele succesului a ceea ce este astăzi Transylvania College. Este trainer internațional certificat și membru activ al G30 Schools, organizație internațională ai cărei membri sunt acceptați doar pe bază de invitație, Ruxandra fiind astfel recunoscută ca unul dintre cei mai inovatori 30 de lideri de școli din lume.

ruxandra mercea

Pentru mai multe informații despre acest proiect inovator vă invităm să vizitați site-ul www.spark.school

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!