Am testat noile sortimente de pizza din meniul cut & crust

Home $ Articole $ Am testat noile sortimente de pizza din meniul cut & crust

by | Jul 6, 2021 | Articole, Cum a fost la

”Harnic ca o albină, strângător ca o furnică”. Cred că așa am putea rezuma cel mai bine relațiile pe care le-am dezvoltat cu câteva restaurante din Cluj de-a lungul timpului. Când apare cuvântul ”noutăți” în meniu, mă prezint la datorie. Când e vorba de-o nouă experiență culinară, hop și eu. Strâng momente gustoase, amintiri cu prietenii, preparate preferate. Iar la cut & crust strâng și puncte pentru că sunt în Loyalty Club, programul lor de fidelitate care-mi oferă 30% bonus sub formă de puncte din fiecare notă de plată, când comand cu ridicare, și 10% bonus sub formă de puncte din fiecare notă de plată, când comand cu livrare sau în restaurant (1punct = 1leu). Iar tot ce trebuie să faci ca să fii part of the club este să te înregistrezi pe site. Easy pizza.

Hărnicuță fiind, am reușit și-am adunat câteva puncte în ultima perioadă, ”ajutată” fiind și de faptul că au deschis o a doua locație destul de aproape de casa mea, în Gheorgheni, pe Albini, nr. 15. Momentan, de aici, livrează mai repede în zona aceasta a orașului și au deschis pentru pick-up, deci nu-i așa surprinzător cum am pus eu puncte-n tolbă: am făcut conștiincioasă câte-o plimbarea de seară… după pizza. Îmi place să merg cu ea în parcul Iulius, să ne așezăm pe iarbă și să lăsăm grijile zilei să treacă pe lângă noi.

 

Dintr-un motiv necunoscut mie, însă, de sortimentele noi am ținut să mă bucur în restaurant. Poate și pentru că au apărut și patru deserturi ademenitoare și, să recunoaștem… altfel adaugi la comandă când ești în oraș decât atunci când ești în fața unui serial.

Există 7 opțiuni nou-poposite-n meniu, una mai tentantă decât cealaltă. Vă avertizez, nu-i treabă simplă să alegeți, pentru că efectiv fiecare pizza în parte are ceva deosebit, fie că vorbim de un ingredient care-ți atrage atenție, fie de o combinație intrigantă de arome. Affumicata, de exemplu, s-ar putea să-ți pice cu tronc datorită scarmozei afumate, o brânză fermentată din caș, originară din sudul Italiei. Brie e Speck și Carciofi e Prosciutto Cotto se recomandă singure, după denumire. Carciofi e Tonno va fi hit pentru iubitorii de ton pe pizza, dar să știți că și Quatro Stagioni vine cu o surpriză pentru această categorie pentru că are și anșoa. Iar lista se încheie cu sortimentele San Moritz și Sanremo, acestea două fiind mai bogate în legume (vinete, zucchini, ardei copți, roșii cherry), dar fără a se limita la acestea. Ei, spuneți acum, știți ce vreți? Noi garantăm pentru Affumicata, Carciofi e Prosciutto Cotto, Quatro Stagioni și San Moritz, căci asta am testat. Dar sigur vom da un update curând articolului, if you know what I mean.

 

Și dacă tot pomenisem de partea dulce a meniului, au fost comandate și deserturi. Că doar nu suntem sălbatici, vorba aia. Există patru opțiuni: tiramisu, tartă cu caramel sărat, mousse de mango și cannoli. Nici aici nu-i ușor, dar ajută faptul că mai toată lumea are o aromă de desert care-l obsedează. Pentru mine e caramelul sărat, așa că vă închipuiți ce a ieșit. Îl recomand cu drag. Am gustat și din tiramisu, dar chiar nu are sens să emit o părere având în vedere că am zis clar că eu sunt #TeamCaramelSărat.

A fost prima dată când am mers în restaurant ca membru al Loyalty Club și chiar eram curioasă cum funcționează treaba. A fost totul extrem de ușor. Recent au făcut un update pe noua lor platformă de comenzi online, astfel că poți accesa direct în contul tău codul QR unic de identificare. Așa că, de fiecare dată când comanzi, fie că ești la masă în restaurant, pentru pick-up sau pe canapea, acasă, poți strânge puncte în contul tău LOYALTY CLUB. Când ești în una din cele două locații, în Grigorescu sau Gheorgheni, pentru a accesa codul QR trebuie să te loghezi în cont, mergi la secțiunea “Profil” și apasă pe butonul “Afișează QR code”. Cel care se ocupă de comanda ta îl va scana, îți va aplica reducerea pe bonul de plată și se va asigura că primești alte puncte în schimb, în urma comenzii respective. Când comanzi online, tot ce trebuie să faci este să fii logat în contul tău.

Vestea bună (adică ultima, căci din tot ce v-am povestit până aici, trebuie să recunoașteți că miroase destul de serios a motiv de bucurie) este că luna aceasta sărbătoresc 3 ani de la deschidere. La mulți ani și de la noi și la cât mai multă bucurie pe farfurie / în cutie! Pe lângă faptul că ne bucurăm să vedem nume crescând în zona HoReCa și care câștigă încrederea și aprecierea oamenilor, toată luna vor dubla punctele acumulate pentru comenzile din restaurant! Tot ce rămâne de făcut este să le faci o vizită pe Donath 65, în Grigorescu, să folosești contul tău de Loyalty Club la fiecare notă de plată și vei primi 20% reducere prin acumulare de puncte (nu 10%, așa cum ai fi primit în mod normal). Dacă n-ai cont de Loyalty, te poți înscrie chiar acum pe site.

Zicem că acesta ar fi un motiv bun să le treceți pragul cât de curând. Dar dacă nu se aliniază planetele și trebuie să vină ei la voi, e bine și așa pentru că au micșorat taxa de livrare pentru Florești la 2.99 RON. Pentru Cluj-Napoca, orice comandă dată pe site beneficiază de transport gratuit.

Pizza delicioasă, prețuri de-a dreptul gustoase și puncte în Loyalty Club. Ăsta da combo!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!