De azi s-a reactivat teatruincluj.ro

Home $ Știri Cluj $ De azi s-a reactivat teatruincluj.ro

by | Jun 4, 2021 | Știri Cluj

Centrul Cultural Clujean în parteneriat cu instituțiile și organizațiile de teatru clujene au reactivat platforma www.teatruincluj.ro.

teatruincluj.ro – ghidul tău de teatru în Cluj adună într-un singur loc informații actualizate despre toate spectacolele de teatru din Cluj-Napoca puse în scenă de spațiile partenere: titlul spectacolului, data și ora începerii, locația, limba spectacolului, subtitrarea, link-ul către bilete sau rezervări după caz, cu posibilitatea adăugării în propriul calendar Google de către vizitator.

Platforma teatruincluj.ro a fost lansată în 2017, la inițiativa Fabricii de Pensule, în cadrul unui parteneriat cu Reactor de creație și experiment, ZUG.zone, Teatrul Maghiar de Stat Cluj și Teatrul Național „Lucian Blaga”. Acestor organizații li se alătură acum Casa Tranzit, Centrul de Creație Maidan și ZIZ – Art and Social Area cu evenimentele organizate în aceste locații. Clujenii vor putea găsi de acum pe platformă și informații despre spectacolele pentru copii produse de Teatrul Puck, MiniReactor, Magic Puppet sau Anima Art.

După o perioada dificilă, atât pentru actori cât și pentru iubitorii de teatru, spațiile teatrale clujene s-au redeschis și își așteaptă spectatorii! Platforma teatruincluj.ro își propune să faciliteze revenirea publicului în spațiile de teatru din oraș, oferind programul complet al tuturor teatrelor din Cluj, atât cele instituționale cât și cele independente.

#hailateatru

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!