Unde poți organiza evenimente private în aer liber vara aceasta în Cluj

Home $ Articole $ Unde poți organiza evenimente private în aer liber vara aceasta în Cluj

by | May 21, 2021 | Articole, Recomandări

Organizarea unui eveniment în aer liber în timpul verii, în locația potrivită, se poate dovedi a fi o experiență cu adevărat încântătoare. Fie că este vorba de un festival de muzică plin de viață, de o ceremonie de nuntă veselă sau de un picnic al comunității, ocaziile sunt infinite. Briza blândă poartă râsetele și aroma mâncărurilor delicioase, sporind experiența senzorială. Verdeața luxuriantă, florile colorate și cerul albastru senin creează un cadru pitoresc. Căldura anotimpului favorizează o atmosferă veselă și lipsită de griji, în care se creează amintiri și se aprofundează legăturile. Există o magie incontestabilă în organizarea unui eveniment în aer liber în timpul verii, unde natura și sărbătoarea umană se împletesc pentru a crea momente de neuitat care vor fi prețuite ani de zile.

Așa că dacă îți dorești să organizezi în perioada imediat următoare un eveniment privat în Cluj, am selectat pentru tine câteva locații potrivite, care să-ți permită o desfășurare outdoor.

O priveliște pe cinste poate să fie unul dintre elementele care să contureze atmosfera de poveste la evenimentul tău. Unei astfel de locații îi mai lipsește doar o piscină, căci nu se știe și poate îți vei dori un pool party, după cum tot ai văzut în filme. A, da, și geamurile mari, care îți permit să te bucuri de priveliște, chiar și din interior, sunt un plus mare al acestei opțiuni. În orice caz, o astfel de locație este cum nu se poate mai chic. Nu mai lungesc suspansul și-ți spun că este vorba despre HillHouse KiKi Bucur. Este o locație potrivită pentru o gamă largă de evenimente, aș spune eu. Pe lângă faptul că dimensiunea lounge-ului este una considerabilă, de 200 mp, designul acestuia este unul pe măsură, departe de banalele restaurante sau pensiuni. Cu bar și toate dotările necesare pentru petreceri, HillHouse KiKi Bucur se pregătește să își deschidă lista pentru rezervările de anul acesta. Dacă îți dorești să-ți petreci unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta aici, mai bine pune mâna pe telefon și contactează-i din timp!

Următoarea opțiune de pe lista de astăzi este Trovantland, locație care reprezintă un tărâm de basm, nu departe de meleagurile Clujului, pe Dealul Feleacului, unde se află o mulțime de formațiuni neobișnuite, cu un aspect cel puțin interesant, numite trovanți. Vedeta terasei lor exterioare este reprezentată de preparatele delicioase pe care le pregătesc. Preparatele fine dining sunt pregătite cu îndemânare de către bucătarii lor din cele mai bune ingrediente și sunt menite să-ți ofere o explozie de gusturi și arome. Meniul variat, pe care îl poți descoperi aici, este special conceput pentru a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși dintre gurmanzi. Cireașa de pe tort o reprezintă Dolina, plăcinta Trovantland, o rețetă secretă moștenită din vechi timpuri, pe care au reușit să o înregistreze chiar la OSIM. Îți oferă, de asemenea, facilități de relaxare precum plimbări în natură printre renumiții trovanți, piscină în aer liber, traseu de mountain bike, petreceri tematice și nu uită nici de cei mici, punându-le la dispoziție un spațiu de joacă.

Cred că cei mai mulți dintre noi au tot văzut în mediul online fotografii cu opțiuni de decor pentru nunți în aer liber, aranjamente florale vintage, mini-bar în aer liber și câte și mai câte. Dacă îți fac cu ochiul detaliile de acest gen și îți dorești și tu o locație potrivită pentru a le aduce la viață, RustiQ Garden este prima noastră sugestie. Acest spațiu este situat în Comuna Feleacu, la o aruncătură de băț de oraș. Spațiul în sine este foarte ofertant, așa că poți alege în voie decorațiunile mult visate. Într-un videoclip de la o nuntă organizată aici, RustiQ Garden pare mai mult decât instagramabil. Îl găsești aici, dar te atenționez că vei vrea să-i contactezi cât mai repede pe cei de la RustiQ Garden pentru a-ți rezerva locația.

Pentru petreceri aniversare, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici, poți alege Zahana de Someșeni. După cum și numele îți spune, locația este situată în cartierul Someșeni din Cluj. Aici găsești un foișor pentru 12 persoane, o terasă acoperită cu o capacitate de până la 30 de persoane, o zonă cu grătar și cuptor tradițional, dar și un loc de joacă pentru cei mici. În ceea ce privește bucatele, la Zahana de Someșeni poți alege dacă te vei ocupa tu de gătirea acestora sau dacă vei lăsa totul în seama echipei. Dacă te relaxează să frămânți aluatul pentru pizza sau să mai presari niște condimente preferate peste friptură, echipa de organizare îți permite să te alături lor. Pentru copiii curioși și energici poate să fie interesat să vadă cum se pregătește pizza chiar în fața lor. Desigur, poți lăsa totul în seama organizatorilor și să continui să te bucuri de clipele petrecute cu cei dragi, adunați la un loc. Prețul de închiriere al locației diferă în funcție de aceste preferințe, dar poți vedea mai multe detalii, precum și pașii pentru rezervare, aici.

O locație potrivită pentru aniversarea celor mici este și Adrenalin Park. Dacă copilul tău și prietenii lui sunt foarte energici sau dacă le place să încerce lucruri noi și pornească în aventuri împreună, cred că ai nimerit unde trebuie. Traseele sunt potrivite pentru copiii care au minim 4 ani. La fața locului, cei mici primesc instrucțiuni și echipamentul necesar pentru a se bucura de acestea în siguranță. Despre trasee, dar și de ce alte activități mai poți încerca în parc, precum tiroliana sau escalada, poți citi aici. La cabana Adrenalin Park te poți adăposti în caz de ploaie, iar parcul are și o zonă pentru grătar și picnic, numai bună pentru adulții care doresc să stea la povești. Despre cum ajungi în parc, dar și cum îi poți contacta pentru a-ți face rezervarea, găsești mai multe detalii pe site.

Te sfătuiesc să-ți faci rezervarea din timp, pe cât posibil, fiindcă cererea pentru perioada următoare este destul de mare. Dacă ai nevoie de alte idei pentru amenajarea evenimentului tău, Pinterest-ul și multitudinea sa de sugestii este la un click distanță. Asta dacă și tu ești foarte încântat de ideea de a-ți pregăti singur toate cele necesare și nu dorești să apelezi la cineva specializat în acest domeniu.

Tu ce locuri în care poți organiza evenimente în aer liber mai știi în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!