Încearcă și tu experiența culinară Personal Cook la Secret Garden

Home $ Articole $ Încearcă și tu experiența culinară Personal Cook la Secret Garden

by | Apr 21, 2021 | Articole

Ce poate fi mai frumos decât un prânz pregătit ca la carte și savurat alături de cei dragi ție? Dar ce zici despre o experiență culinară unică într-o duminică însorită (de preferat), într-un cadru în care ai posibilitatea să socializezi și să îți scoți hainele de ieșit în oraș de la naftalină? Personal Cook a pornit un nou concept menit să te readucă la cursul obișnuit al vieții, în condiții sigure pentru toată lumea. În fiecare zi de duminică, la Secret Garden, gusturile și savorile de pretutindeni își dau întâlnire pentru o călătorie a gusturilor. Așa că, lasă-te purtat de simțuri într-o călătorie gastronomică… pe cinste.

Cum poți să participi și tu la un eveniment Personal Cook?

Ei bine, trebuie mai întâi de toate să rezervi o masă. Pentru duminica aceasta, indiferent de intervalul de timp ales, costul este de 100 de lei/ persoană. În funcție de disponibilitatea amicilor tăi, poți rezerva o masă de 4 locuri care trebuie achitată integral, în avans. Ce este important de menționat este faptul că nu poți rezerva 2 mese și nici nu poți rezerva doar două locuri. Ca să poți adormi liniștit cu gândul la ospățul care te așteaptă, după ce bifezi toți acești pași o să primești o confirmare, în cel mai scurt timp posibil. Ai toate informațiile de care ai nevoie aici. Nu uita să fii cu ochii în patru pe pagina lor de Facebook, în special pe secțiunea de evenimente.

Cum a fost experiența noastră, #petestate?

După cum bine știi, suntem dornici să testăm lucruri noi, să știm tot ce mișcă prin oraș și să încingem tastaturile cu recomandări. În cazul de față, experiența Personal Cook este acel gen de eveniment pe care l-am așteptat de aproape un an de zile. Un eveniment chill, într-un cadru sigur și retras la Secret Garden, instagramabil și ideal pentru socializare. Chiar dacă zona este una centrală, mai exact pe Str. Ploiești, nr 22, locația este destul de ascunsă de haosul orașului. Despre decor… lăsăm imaginile să vorbească de la sine. Noi oricum am fost fani ai grădinii secrete de la prima vizită, dar faptul că se schimbă în fiecare săptămână, în funcție de tematica evenimentului, și îl putem vedea iar și iar în alte ipostaze, este cireașa de pe tort în discuția ”De ce vă place la Secret Garden?”. Mâncarea, motivul central pentru care am pus lacăt pe bucătărie pentru weekend, se ridică la cele mai înalte standarde și își merită fiecare bănuț. De la eveniment (care, apropo, durează în jur de două ore) am plecat încărcați cu energie pozitivă, cu papilele satisfăcute și cu o listă impresionantă (după o perioada ca aceasta, de stat în casă) de networking. Noi credem că este locația perfectă pentru un date spontan, ba chiar și pentru un double date… ca în vremurile bune. Raportându-ne la experiența noastră, putem să te asigurăm că este un eveniment safe, care vă rupe din monotonia instalată în ultimele luni și care te va pune față în față cu preparate gătite cum trebuie.

Mezze by personal cook

Nu te-am convins?

Dacă până acum nu te-ai decis încă să ieși duminică din casă, iată câteva idei, gânduri, impresii pe care oamenii din spatele proiectului Personal Cook le-au împărtășit cu noi. Așadar, uite ce ne spun Paul, cel care transformă ingredientele în minuni delicioase și Dan – omul cu ideile și organizarea.

Să gătești pentru 20-30 de persoane e ideal pentru mine. Cred că e cantitatea perfectă între efort și gust deplin. Din punctul acesta de vedere, evenimentele pe care le organizăm la Secret Garden sunt pe gustul meu. E de-a dreptul un moment relaxant al săptămânii. Provocarea este să găsesc preparatele care să se încadreze în tematica aleasă, preparate care să intrige, pe care nu le poți degusta în restaurantele din Cluj, dar care în același timp să fie suficient de atractive pentru public. Altfel, mă bucur că pe lângă pasiunea pe care mi-am profesionalizat-o, de bucătar, pot să îmi pun în practică și hobby-ul, acela de DJ. Cred că alături de decoruri completăm experiența pe care o trăim, cu toții, în cadrul evenimentelor culinare – Paul

Experiență să organizez evenimente am, dar până acum nu am mai organizat evenimente culinare cu plata integrală în avans. Am avut câteva semne de întrebare înainte de a face primul pas: de la prognoza meteo, până la definirea conceptului, toate păreau potrivnice. Partea bună este că, în momentul în care ești cu adevărat pasionat de domeniu (și încăpățânat), treci cu seninătate peste toate piedicile, pe care de multe ori ți le ridici singur. Primul lucru pe care l-am conștientizat, cu adevărat, după primul eveniment, este că avem nevoie, noi, oamenii, să trăim experiențe. De aici tagline-ul ”Your Personal Experience” și completarea experienției culinare tematice prin amenajarea spațiului, plus alegerea unui fundal muzical în concordanță cu aceasta – Dan

Următorul eveniment are loc duminică, 25 aprilie, în colaborare cu fetele de la A brunch of Friends. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai going la event, să transmiți vestea mai departe către 3 prieteni, și să rezervi masa în intervalul orar 12:00 – 14:00 sau 15:00 – 17:00.

Ți-ai notat în agendă că duminică ne vedem la Secret Garden?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!