Take Off Labs te cheamă pe terenul virtual de la Târgul de Cariere Cluj

Home $ Articole $ Take Off Labs te cheamă pe terenul virtual de la Târgul de Cariere Cluj

by | Mar 25, 2021 | Articole

Ultimul an a venit cu multe schimbări, în multiple arii ale vieții noastre. Și partea cea mai interesantă este că nu toate au mers într-o direcție negativă, așa cum poate ne bătea gândul în martie 2020, când ”am fost trimiși în casă ca să ne gândim la ce am făcut.” Au fost momente grele, încă sunt, dar am văzut în jurul meu multă determinare, dorință de a continua, de a îmbunătăți, de a trăi mai bine. Am văzut oameni care, mai repede sau mai greu, și-au dat seama că pandemia aceasta le oferă timp cu ei și le arată, mai mult sau mai puțin subtil, în ce zone ale existenței lor le-ar putea fi mai bine.

Am intrat în pandemie cu o mare îngrijoarare legată de viitorul meu profesional, al prietenilor și apropiaților. Astăzi, un an mai târziu, nu mă surprinde cu nimic când aud de demisii, de reorientări în carieră, de pauze de lucru pentru a decide ce își doresc cu adevărat. Iar vestea bună e că, în 25 și 26 martie 2021, de la 11:00 la 18:00, peste treizeci de angajatori din domenii diverse vor prezenta la Târgul de Cariere Cluj sute de oportunități de carieră, oferind sprijin valoros pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau a unor soluții de dezvoltare profesională.

Printre companiile care abia așteaptă să fie vizitate este și Take Off Labs, iar astăzi vă povestim mai multe despre activitatea lor, ce fel de oameni caută și de ce merită să vă îndreptați atenția spre ei.

Ce înseamnă Take Off Labs?

Take Off Labs este o companie care pune accent pe educație și cunoștințe în domeniul informaticii și managementului echipelor tehnice, care are ca misiune rezolvarea problemelor cu care se confruntă jucătorii de golf. În echipă există 70 de ingineri, designeri si manageri care concep și dezvoltă aplicații complexe în domeniul jocului de golf. Produsele lor servesc milioane de golferi în peste 55 de țări, în fiecare zi, cele dezvoltate sub brandul Golf Genius fiind folosite cu succes atât de cluburi și terenuri de golf, cât și de organizațiile etalon în golful mondial, precum the United States Golf Association, the Professional Golfers’ Association of America, England Golf, The European Tour.

Take Off Labs mai înseamnă sute de servere și zeci de baze de date care ajută utilizatorii în a-și îndeplini obiectivele, fie că e vorba despre înregistrări în evenimente, obținerea unor permutări optime în împărțirea golferilor în grupe, menținerea scorurilor în timp real prin aplicațiile mobile sau calcularea rezultatelor și distribuirea lor către televizoare, tablete, telefoane, email sau SMS.

Unul dintre proiectele din 2020 cu care Take Off Labs se mândrește este lansarea World Handicap System – un sistem nou de clasificare a jucătorilor de golf care oferă acestora o modalitate rapidă de a introduce scoruri pe terenul de golf și de a-și monitoriza performanța. Într-o zi însorită sunt, în medie, 400.000 de golferi care își introduc scorurile cu ajutorul multiplelor platforme oferite de acest sistem. Cu toate că anul 2020 a fost unul complicat, cererea pentru servicii digitale în cadrul organizatiilor de golf a crescut culminant, ceea ce a atras și o creștere a echipei Take Off Labs cu aproximativ 30%.

Cum e în echipa Take Off Labs?

Zilele de lucru la Take Off Labs sunt intense, orientate spre experiențe diferite care reușesc să țină angajații într-un ritm susținut și să-i provoace, chiar dacă lucrează de acasă. Se organizează webinarii interne pe diverse teme importante, precum scalabilitatea sistemelor, organizarea eficientă a bazelor de date sau noi trenduri în tehnologie. Este încurajată participarea la conferințe de top din domeniu: RailsConf, RubyConf sau ReactSummit. Dacă vă întrebați ce se întâmplă în cazul în care vă place să lucrați mai mult dintr-un birou decât de acasă, Take Off Labs pune la dispoziție un birou în Cluj, dar și abonamente la spații de coworking din diferite orașe.
Aceste experiențe sunt completate de oportunități fantastice de creștere în cadrul companiei. Fie că vor să fie experți într-o anumită tehnologie, fie că își doresc să conducă o echipă, angajații sunt susținuți în îndeplinirea țelurilor lor de carieră.

Ce fel de oameni caută Take Off Labs?

La Târgul de Cariere Cluj, cei de la Take Off Labs sunt în căutare de ingineri talentați, creativi, care înțeleg și manipulează cu ușurință algoritmi și structuri de date. Candidatul ideal este student sau absolvent al unei facultăți cu profil informatic (informatică, matematică, politehnică), în relații foarte bune cu limba engleză. Compania derulează și un program de internship care este unul dintre cele mai bune din industrie, având în vedere ca 80% din interni rămân pentru o poziție full time în cadrul companiei, iar restul de 20% sunt angajați la alte companii de top, inclusiv Google, Facebook, Amazon.

Misiunea noastră ca ingineri, designeri sau analiști este să rezolvăm problemele cu care se confruntă jucatorii de golf. Acest lucru se face prin două ingrediente cheie: cunoștinte solide și creativitate. Creativitatea e cheia care transformă abstractul în solutia genială, care creează un moment memorabil pentru utilizatorul nostru. Noi credem foarte tare că cel mai bun soft are la bază încrederea și libertatea pe care o acordăm colegilor noștri în fiecare context, spune Alex Țandrău, fondator Take OFF Labs

Take Off Labs te cheamă pe terenul virtual de la Târgul de Cariere Cluj

Pentru a aplica la posturile disponibile la Târgul de Cariere Cluj este necesară crearea unui cont de utilizator în care, după autentificare, se înregistrează CV-ul actualizat. Organizatorii vă vor oferi sprijinul necesar folosirii platformei pe chatul dedicat participanților, pe toată durata evenimentului. Îndrăzniți!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!