5 jocuri pentru Valentine’s Day de la The Guild Hall

Home $ Articole $ 5 jocuri pentru Valentine’s Day de la The Guild Hall

Nici bine nu ne-am obișnuit să scriem corect anul în care ne aflăm, că deja am ajuns la cea de-a doua pagină din calendar. Luna februarie nu este doar o simplă extensie de la lista de rezoluții, ci o lună în care cuplurile sunt aduse în lumina reflectoarelor. Chiar dacă în acest an date-urile surpriză la restaurant sunt doar o amintire (norocul vostru, băieți!), există o alternativă excelentă pentru a marca așa cum se cuvine ziua îndrăgostiților: o seară de jocuri. Astfel, prietenii de la The Guild Hall îți pun la dispoziție o gamă variată de jocuri pentru cupluri și nu numai. Fără să mai stăm prea mult la povești, iată 5 jocuri pentru Valentine’s Day perfecte pentru un date de neuitat… acasă!

P.S.: Cei de la Guild Hall au și o campanie faină săptămâna asta (8.02-14.02.2021): 20% reducere la categoria de jocuri Valentine’s day, folosind codul LOVEME la checkout, la jocuri care nu sunt deja reduse și 20% reducere la categoria de jocuri Anti-Valentine’s day, folosind codul LOVEMENOT la checkout, tot la jocuri care nu sunt deja reduse.

1. Patchwork
În compania unei comenzi de la restaurantul preferat, seara de V-Day este completată de un joc de tip puzzle. Mai ții minte ultima dată când ai pus cap la cap piesele unui astfel de joc? Ei bine, Patchwork combină creativitatea și răbdarea în a măiestri piesele de pe tablă cu abilitățile mult dorite de management al banilor. Timp de cel puțin 30 de minute, acest Tetris în varianta 2.0 va scoate la iveală idei pentru strategii și calități despre care poate nu știai prea multe până acum. Pe scurt, este un joc de strategie în care te vei descoperi și vei descoperi mai bine persoana de lângă tine. În plus, studiile sunt de partea ta, căci un puzzle te ajută să îți îmbunătățești atât memoria vizuală, cât și capacitatea de a lucra în echipă. Win-win ;). Prețul jocului este de 130 de lei și este în mod sigur o investiție de lungă durată, pentru că te poate salva oricând de sub povara monotoniei.

2. Blossoms
Dacă ai uitat să cumperi flori, îți este imposibil să găsești bujori în luna februarie sau pur și simplu ai ajuns prea târziu la florărie, Blossoms te scoate din încurcătură. Acest boardgame ia forma unei competiții în care cei doi jucători trebuie să realizeze cel mai frumos buchet de flori. În cele 30 de minute, trebuie să aduni cât mai multe puncte pentru a fi desemnat câștigătorul serii. Cu siguranță este o activitate fun care nu se va opri la o singură rundă de joc. Astfel, la doar 54 de lei poți să oferi buchete de flori la infinit pentru persoana iubită, fără a mai trăi cu spaima că stocurile de la florării se termină fix când îți e lumea mai dragă.

3. Far Away
Chiar dacă denumirea te poate induce în eroare, nu ne referim la cuplurile care își hrănesc sentimentele la distanță. Acest boardgame te ajută să călătorești… far away… către noi planete și civilizații. Cine știe, poate viața acolo o să îți facă insistent cu ochiul, iar tehnologia va avansa atât de mult încât îți va fi posibil să îți vezi visele devenind realitate. Până atunci, ți se va îndeplini visul de a deveni astronaut, pentru că alături de persoana iubită o să pleci departe de Pământ și o să întâlnești, în sfârșit, forme extraterestre de viață. În aproximativ 2 ore de joc o să descoperiți împreună secrete și tot împreună veți pune bazele unei noi lumi. Doar a voastră. Costul acestei excursii este de 210 lei și îți oferă șansele să explorezi noi locuri în plină pandemie, chiar de la tine de acasă (creativitatea e cuvântul cheie la acest joc).

4. MicroMacro: Crime City
Nu puteam să nu includem în lista noastră o alternativă de double date sau de seară obișnuită de jocuri alături de prieteni. MicroMacro face parte din categoria acelor jocuri pentru cupluri care te plasează în mijlocul unui oraș misterios, în care scopul tău este să găsești indicii. Alături de ceilalți jucători, va trebui să urmărești aceste semne și să deslușiți împreună secretele care se desfășoară pe harta orașului. Activitatea este excelentă pentru 2, 3 sau 4 persoane, iar durata medie de joc este de 60 de minute, suficient cât să transformi timpul de livrare de la pizza în ceva mult mai ușor de suportat. Cât despre preț, cu doar 128 de lei poți să dai o altă față serilor de weekend și poți să salvezi în ultimul moment o sărbătoare cum e Valentine’s Day.

5. Cottage Garden
De când cu lucratul de acasă, gândul de a-ți muta biroul undeva departe de haosul orașului crește pe zi ce trece. Deși în cele mai multe cazuri acest lucru implică multe resurse, poți gusta din viața la țară prin intermediul jocului Cottage Garden. Similar cu primul boardgame din listă, acest puzzle își propune să desemneze cel mai bun grădinar. Tot ce trebuie să faci este să așezi strategic parcelele de flori pe tablă și să îți imaginezi că așa o să arate, într-o bună zi, și curtea din fața casei. Mai mult, jocul conține zeci de jetoane cu pisici care te vor ajuta să acumulezi cât mai multe puncte. Ce poți să îți dorești mai mult de la o seară de V-Day? Nivelul de oxitocină va fi dat peste cap la vederea jetoanelor, iar investiția de 200 de lei te va ajuta să îți iei doza necesară de relaxare ori de câte ori simți că stresul se strecoară încet, dar sigur, în viața ta.

Fie că ești un romantic incurabil sau îți dorești o seară fun alături de cei dragi ție, un boardgame este opțiunea ideală din toate punctele de vedere. Te ajută să te relaxezi, să îți îmbunătățești capacitatea de a lucra în echipă, să descoperi lucruri noi despre persoana de lângă tine și să te bucuri de beneficiile aduse de nivelul ridicat de oxitocină – hormonul fericirii. Așadar, chiar dacă această sărbătoare nu se poate ridica la standardele anilor trecuți, nimic nu îți stă în cale să pregătești un date de vis, în confortul propriei locuințe. Achiziționează aceste jocuri pentru Valentine’s Day de pe site-ul The Guild Hall și bucură-te de o seară de neuitat în doi sau alături de prieteni.

Tu ce jocuri pentru Valentine’s Day din listă ți-ai propus să testezi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!