Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna ianuarie pe Instagram

Home $ Articole $ Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna ianuarie pe Instagram

2021 vine deja cu multe premiere. Una dintre ele ar fi faptul că Instagrammerii din comunitatea #clujlife ne-au înfrumusețat atât de mult feedul încât ne-au obligat, practic, să ducem mai departe de atât materialul referitor la cele mai frumoase poze din Cluj postate lunar pe Instagram. De fapt, parcă am și anticipat din urmă cu câteva luni că acest lucru avea să se întâmple. La ce ne referim mai exact? În urmă cu o bună perioadă de timp, la sfârșitul unui astfel de material, am anunțat faptul că pe hashtagul nostru apar atât de multe poze impresionante lună de lună, încât luăm în considerare extinderea numărului de 10 poze pe care le includem în selecțiile noastre lunare. N-am făcut-o până acum, dar, după cum se vede, luna aceasta nu doar că ne-am extins selecția…

Am transformat-o și într-un material nou, și anume Clujul acoperit de zăpadă! Cele mai frumoase poze postate pe Instagram în ultimele zile. La finalul acelui material, spuneam că atunci când am admirat fotografiile care au ajuns să se regăsească în selecția respectivă, nu am putut decât să fiu curioasă cu privire la modul cum are să arate selecția celor mai frumoase poze din Cluj postate în ianuarie pe Instagram. “Pentru că până acum, se anunță un 2021 plin de frumos.” Și extinzând acel articol prin intermediul celui de față pot spune că selecția de final de lună nu a făcut decât să îmi confirme ceea ce speram să văd încă din prima parte a lunii. Pentru că ianuarie s-a simțit a fi plină de entuziasm, lucruri mărunte care ne bucură și o doză de normalitate de care ne era dor.

Pentru că luna aceasta, chiar dacă a fost o lună de iarnă cu privire la care mulți dintre noi au mixed feelings (inclusiv noi), a fost, în același timp, o lună mai vie decât majoritatea lunilor anterioare din martie 2020 încoace. Și, surprinsă în 10 cadre memorabile, ea s-a văzut cam așa:











Așa se face că am ajuns să facem sau să vedem oameni de zăpadă mari prin Parcul Central, oameni de zăpadă în miniatură pe la Cetățuie și chiar s-o și sculptăm pe Elsa pe bulevardul Eroilor – după cum am văzut toți în fotografia care circula neîncetat, în ianuarie, pe internet. Pe Elsa n-am ajuns s-o surprindem și noi într-un cadru; credem că s-a topit până să dăm de ea. Dar cu siguranță am profitat de ocazie și am făcut și noi un om de zăpadă în Parcul Central – care, după cum știi deja, e parcul nostru favorit din Cluj. L-am fotografiat, l-am postat pe contul nostru de Instagram, și ne-am bucurat să vedem că ~500 de persoane din comunitatea Cluj Life l-au apreciat și ei, la rândul lor. De fapt, omul nostru de zăpadă s-a văzut așa:

La final de lună, putem afirma cu încredere că ianurie a fost despre entuziasmul experimentării unor mici bucurii pe care le asociem cu o normalitate care încă ne lipsește prea mult. De aceea, am și considerat că evenimentul primei ninsori reale din 2021 merită celebrat nu printr-unul, ci prin două articole care să o arate în cele mai frumoase forme ale sale. Și punem acest lucru în baza faptului că în ianuarie a venit, propriu-zis, iarna la Cluj și ne-a ajutat să ne regăsim încântarea pierdută în momentul în care s-a anunțat, oficial, faptul că Târgul de Crăciun nu avea să aibă loc anul acesta. Mulțumită acestui fapt, am avut parte de mai mult decât o zăpadă care să fi durat strict pe perioada în care a nins, ca mai apoi, să se topească și să rămânem dezamăgiți.

Am avut parte de o ninsoare așa cum ne-o amintim încă de pe vremea când eram copii. Acel gen de zăpadă care ne îndeamnă să ieșim din casă, să ne întâlnim cu prieteni ca să ne bucurăm de ea, să facem oameni de zăpadă, să facem îngeri în zăpadă și să ne dăm cu sania. Și cea mai bună parte este că de această dată, nici măcar n-a mai fost necesar să mergem să căutăm noi ninsoarea prin împrejurimile muntoase ale orașului. De fapt, am putea chiar să spunem că … a venit ea la noi, după ce-am tot plecat weekend de weekend pe la Beliș, Mărișel și Apuseni în încercarea de a o găsi – și ne-a luat pe nepregătite. Iar acum, suntem nerăbdători să vedem cum are în plan luna februarie să ne impresioneze.

Așa că, atunci când vezi pe stradă câte-un element care te surprinde, surprinde-l și tu.  Când îl postezi, folosește hashtagul #clujlife ca să ne bucurăm și noi de el. La finalul lunii, s-ar putea să-ți regăsești fotografia printre cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna februarie pe Instagram.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!