Festivaluri și concerte confirmate pentru 2021

Home $ Articole $ Festivaluri și concerte confirmate pentru 2021

by | Dec 22, 2020 | Articole

După ce am trăit un 2020 în care toate festivalurile și concertele la care ne-am făcut planuri să participăm din timp au fost fie anulate, fie amânate pentru anul 2021, a venit în sfârșit momentul în care să ne (re)facem planurile. Să luăm un loc, să tragem linie și, la final de 2020, să analizăm care sunt opțiunile confirmate în materie de festivaluri și concerte pe care le avem pentru anul următor. Tot ce mai ai de făcut este să explorezi lista de mai jos și să-ți tragi concluziile cu privire la care dintre cele menționate ar fi pe placul tău. Ca mai apoi, atunci când îți faci lista cu things to do în noul an – care sperăm să fie cât se poate de diferit de 2020 – să le marchezi în calendarul tău. Și să le onorezi cu prima ocazie.

Festivaluri
#1. Street FOOD Festival Cluj-Napoca (13-16 mai 2021)

Festivalul despre care știm deocamdată că are să deschidă sezonul festivalurilor în 2021 este același care, în fiecare an, ne determină să ne punem dietele pe pauză și să degustăm din cât mai multe preparate pe care ni le pune la dispoziție. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre Street Food Festivalul din Cluj-Napoca cu care debutează 2021, așa că, poți să-ți oferi un motiv în plus să renunți la dietă timp de două zile. Doar știm cu toții că acele calorii mâncate în plus la Street Food Festival… nu se pun. La festival, echipa organizatorică o să te aștepte exact așa cum te-au și obișnuit până acum: cu preparate gustoase, băuturi bune, DJ-ii în formă de zile mari și decoruri ideale pentru Instagramul tău. De fapt, aceste aspecte sunt nelipsite din cadrul Street Food Festival, indiferent de orașul în care l-ai vizita. Bineînțeles că intrarea e gratuită; te va costa doar mâncarea pe care o vei testa cât timp ești pe acolo. Provizoriu, calendarul național al Street Food Festival pe anul 2021 arată, în această fază, astfel:
– Oradea (20-23 mai 2021);
– Timișoara (3-6 iunie 2021);
– Arad (10-13 iunie 2021);
– Botoșani (5-8 august 2021);
– Galați (2-5 septembrie 2021);
– Iași (9-12 septembrie 2021);
– Cluj-Napoca (7-10 octombrie 2021).


#2.  TIFF (28 mai-6 iunie 2021)

TIFF a fost, în 2020, primul și, pentru mulți dintre noi, singurul festival la care am participat anul acesta. Și tot TIFF a fost festivalul care a reușit să dea un exemplu de perseverență și organizare, adaptându-se excelent contextului în care ne aflam. Chiar dacă acest festival era printre preferatele noastre încă dinaintea ultimei ediții, acum simțim că suntem și mai apropiați de tot ceea ce înseamnă TIFF datorită faptului că au reprezentat anul acesta, pentru noi, simbolul noii normalități în zona de evenimente. De aceea, nu putem decât să fim nerăbdători să vedem cu ce o să ne mai surprindă într-o ediție – sperăm noi – mai apropiată de normalitatea pe care o cunoșteam inițial, în perioada 28 mai-6 iunie 2021. N-avem eveniment oficial pe Facebook deocamdată, și nici o listă de prețuri orientative pe care să ți-o arătăm, dar între timp ținem aproape cu activitatea TIFF pe platforma TIFF Unlimited și așteptăm vești noi de la aceștia.

Posted by TIFF on Friday, October 23, 2020

#3. SAGA Festival (4-6 iunie 2021)

Saga Festival e festivalul a cărui primă ediție ar fi trebuit să aibă loc în 2020 – dacă nu ți-ai și cumpărat bilet la el, sigur a ajuns și în feedul tău evenimentul de pe Facebook aferent acestuia. Acum, în schimb, după ce evenimentul a fost amânat din cauza situației în care ne-am regăsit toți anul acesta, Saga Festival a fost anunțat că va avea loc în perioada 4-6 iunie 2021 în Parcul Izvor din București. Deși lineup-ul evenimentului din 2020 ne entuziasmase, deocamdată nu se știe cu certitudine care vor fi artiștii alături de care ne vom petrece primul weekend al lunii iunie la acest festival. Dar chiar și așa, organizatorii evenimentului promit că aceștia se vor ridica la cele mai înalte standarde și că nu vor dezamăgi cu acel lineup pe care îl vor anunța în curând; așa că, fii cu ochii pe ei. La fel este și cazul abonamentelor care n-au fost puse în vânzare deocamdată, dar de îndată ce vor fi, le vei putea achiziționa de aici.

Posted by SAGA Festival on Thursday, July 23, 2020

#4. Sports Festival (10-13 iunie 2021)

După ce în 21 mai, echipa Sports Festival s-a văzut nevoită să amâne cea de-a treia ediție a festivalului pentru anul 2021, a venit acum momentul să putem anunța că știm și datele pentru care a fost reprogramat evenimentul. Atunci, echipa organizatorică spunea astfel: “Știm doar că o să ne fie dor! […] Știm că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o sărbătoare a sportului în toate formele lui.” Așa că, în perioada 10-13 iunie 2021, ne dăm întâlnire la Sports Festival 2021, acest festival al sporturilor, legendelor și publicului larg, amator sau semi-profesionist. Atunci, după cum ne-au obișnuit deja de două ediții cât se poate de reușite încoace, o să avem ocazia să ne bucurăm de 4 zile în care explorăm infrastructura sportivă a orașului, de competițiile sportive pe care ei o să le fi pregătit pentru noi, de o multitudine de Meet & Greets și de meciuri demonstrative la nivel mondial. Poate, cu ocazia asta, o să ne și recăpătăm apetitul pentru… dietă, sport și o viață sănătoasă pe care le-am amânat puțin…

Posted by SportsFestival on Thursday, May 21, 2020

#5. diMANSIONS Hit Music Festival (18-20 iunie 2021)

După ce-am rămas câteva weekend-uri în Cluj-Napoca mulțumită festivalurilor TIFF și Sports Festival, în a doua jumătate a lunii iunie o să avem un nou motiv să facem o escapadă de weekend; de data aceasta, până la Castelul Mikó din Olteni, Covasna. Acolo, în perioada 18-20 iunie 2020, festivalul diMANSIONS Hit Music Festival promite să-i aducă împreună pe toți nostalgicii îndrăgostiți de muzica anilor ‘80, ‘90 şi 2000, dar și de peisajul montan cuceritor. Și, pe deasupra, mai vin și cu o veste bună: chiar dacă au fost și ei puși în situația de a-și amâna evenimentul ce ar fi trebuit să aibă loc în 2020, majoritatea artiștilor din lineup-ul din 2020 au confirmat participarea și în 2021. Așa se face că vei avea ocazia să asculți live artiști precum: Gipsy Kings, BONEY M., Real McCoy, Hermes House Band, C. Block, Ottawan, Kaoma, Layzee a.k.a MR. PRESIDENT și Captain Hollywood Project. Așadar, tu când te-apuci să-ți cauți cazare în Olteni pentru a lua parte la acest festival? Dar de… achiziționat bilet? Fiindcă acestea s-au pus deja în vânzare și le poți găsi pe iabilet.ro la prețurile de: abonament VIP 3 zile – 213,21 RON și abonament standard 3 zile – 106,07 RON.

Posted by diMANSIONS Hit Music Festival on Thursday, May 28, 2020

#6. Jazz in The Park (24-27 iunie 2021)

Echipa Jazz in The Park, la fel ca echipa TIFF, s-a ambiționat și n-a lăsat vara anului 2020 să treacă pe lângă noi fără a o marca în vreun fel. Așa se face că în ciuda faptului că ediția a opta a festivalului a fost amânată pentru anul 2021, tot a avut loc Jazz in The Park Tiny version. Bineînțeles că nici noi n-am putut lipsi de la acesta; și ni s-a demonstrat atunci faptul că un lucru, oricât de mic ar fi, poate face diferența. Ne-a lăsat cu așteptări și mai mari de la cea de-a opta ediție a Jazz in The Park care, după cum am aflat de curând, va avea loc în perioada 24-27 iunie 2021. Atunci, după cum spune echipa din spatele festivalului, tocmai pentru că știu că anul 2020 a fost greu de gestionat pentru toată lumea, promit să transforme vara anului 2021 în cea mai bună vară de până acum. Iar noi îi credem pe cuvânt și de-abia așteptăm să avem parte de ea. Ne vedem acolo?

Posted by Jazz in the Park on Tuesday, June 2, 2020

#7.  JazzTM (2-4 iulie 2021)

Dacă până anul acesta ne gândeam de două ori înainte să pornim înspre un festival care e destul de departe de Cluj-Napoca, credem că de-acum încolo niciun festival nu va mai părea a fi prea departe. Și suntem convinși că nu suntem singurii; la urma urmei, planul, încă din vara anului 2020 e să ne folosim de tot timpul pe care-l avem în vara lui 2021 astfel încât să recuperăm toate amintirile frumoase pe care-am fi putut să ni le facem în acest an „pandemic” – fără succes, totuși. Și-aici intervine primul festival care ne provoacă să facem o excursie un pic mai departe de casă, până la Timișoara, și anume JazzTM. Aici vei putea să asculți artiști din sfera jazzului precum Herbie Hancock, Gogo Penguin, Alfa Mist, Ashley Henry, Nubya Garcia, Theon Cross. Acesta urmează să aibă loc în perioada 2-4 iulie 2021, fiind tocmai festivalul care marchează începutul unei luni iulie plină de evenimente care se anunță de neratat.

Posted by JazzTM on Tuesday, June 2, 2020

#8. Neversea (8-11 iulie 2021)

Dacă o să ne fi început seria festivalurilor muzicale din 2021 cu muzica anilor ‘80, ‘90 şi 2000 și o să o fi continuat cu jazzul care ne place atât de mult mai ales datorită Jazz in The Park, în perioada 8-11 iulie 2021 o să continuăm cu un festival care ne-a lipsit tare mult în 2020: Neversea. Sigur că ne-am entuziasmat foarte tare în urmă cu ceva timp, când am primit notificare pe Facebook că Neversea și-a creat un eveniment nou pentru anul 2021. De atunci încoace, am așteptat să aflăm lineup-ul cu care o să ne surprindă acest eveniment în noul an, însă deocamdată ne mulțumim cu promisiunea potrivit căreia “Neversea va fi locul în care vei ieși din rutina zilnică.” Prin această promisiune făcută de către organizatori, putem spune că aceștia au vorbit tocmai pe limba noastră, căci exact asta-i ceea de ce avem mare nevoie după un 2020… așa cum a fost el. Așa că, până în 8-11 iulie 2021, sigur o să avem something to look forward to datorită lor. Și ca să te simți și mai aproape de Neversea, îți poți achiziționa deja abonamentul de aici, iar variantele de prețuri sunt: Anytime Pass – 136€ plus taxe, respectiv Anytime VIP Pass – 210€ plus taxe.

Posted by Neversea on Tuesday, December 8, 2020

#9. Electric Castle (14-18 iulie 2021)

Cu părere de rău, am aflat la începutul lunii iunie a anului 2020 că ediția a 8-a a Electric Castle avea să se amâne pentru 2021. Sigur că era previzibil că avea să se întâmple asta după ce am trăit fiecare dintre noi în ultimele luni; însă, tot am fi preferat să nu fim nevoiți să amânăm cu un an acel festival care în ultimii 7 ani, a construit o lume alternativă în care atât de mulți oameni au putut să se simtă în deplină siguranță, lăsând deoparte grijile cotidiene. Dar ne-am resemnat cu gândul, și-am așteptat anunțul ediției care avea să aibă loc peste un an: Electric Castle 2021. Și, după cum și anticipam, toată așteptarea și-a avut rostul, fiindcă primii trei artiști care ne vor face zilele mai bune în perioada 14-18 iulie 2020 au fost anunțați între timp. Iar printre aceștia se numără Twenty One Pilots, Gorillaz, Deftones. Știm că echipa organizatorică ne pregătește în continuare tot ce au mai bun din punctul de vedere al lineup-ului, așa că suntem nerăbători să mai primim vești din partea lor. Keep an eye on them! Și dacă vrei să-ți iei biletul early bird de pe acum, ar trebui să știi că poți explora toate opțiunile pe care le ai în materie de prețuri aici. Hint: un bilet General Access FlexiPass costă 599 RON… deocamdată.

Posted by Electric Castle on Friday, November 27, 2020

#10. ARTMania Festival (23-25 iulie 2021)

Apoi, încheiem luna iulie cu o ușoară schimbare a repertoriului muzical (și, din nou, a orașului în care petrecem un weekend) și ajungem la ARTMania Festival în perioada 23-25 iulie 2021 în… Sibiu! ARTmania Festival este primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă și divertisment, fiind o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock. Încă nu știm care este lineup-ul pentru anul 2021, însă știm că printre artiștii alături de care ar fi trebuit să cântăm timp de un weekend în Sibiu în 2020 se numără Amon Amarth, Clutch, Cult of Luna, My Dying Bride, Port Noir, Testament și The Vintage Caravan. Și sperăm sincer ca printre cei pe care o să avem șansa să-i vedem live în 23-25 iulie 2021 să se numere măcar o parte dintre aceștia. Până atunci, în schimb, stăm cu ochii pe anunțurile pe care le face echipa organizatorică pe pagina de Facebook a evenimentului. Tip: abonamentele la ARTMania Festival au fost puse deja în vânzare pe site-ul oficial al evenimentului, iar un abonament costă 307,4 RON.

Posted by ARTmania Festival on Wednesday, June 3, 2020

#11. Untold Festival (5-8 august 2021)

Ultima noastră amintire de la Untold Festival 2019 ne surprinde după 4 zile și 4 nopți de distracție la Untold, în care am reușit (cu greu ce-i drept) să ne trezim și să revenim la normal, regăsindu-ne într-o depresie post-festival. Sigur că nici nu a luat sfârșit bine festivalul și-am și început să ne gândim cât de nerăbdători suntem să experimentăm următoarea ediție a evenimentului. Dar… a urmat anul 2020 – și noi am rămas tot așteptând nerăbdători… Cel mai probabil, nu-i doar cazul nostru, fiindcă acest festival a devenit un fenomen internațional mai repede decât ne așteptam. Așa că, de îndată ce s-a anunțat public faptul că Untold Festival 2021 urmează să aibă loc în perioada 5-8 august 2021, n-am stat pe gânduri și ne-am și trecut în calendar datele exacte. Ne dăm întâlnire de pe-acum la Cluj Arena începând cu 5 august 2021 – ca să ne reîmprospătăm amintirile de la acest eveniment de care ne-am îndrăgostit încă de la prima experiență și ca să… “write together a new chapter of our untold story.”

Posted by UNTOLD on Thursday, November 26, 2020

#12. Summer Well Festival (14-15 august 2021)

Povestea mea personală cu Summer Well Festival sună în felul următor: ador genul muzical care dă identitate acestui festival și-mi doresc de cel puțin 5 ani să ajung la el. În 2019 când, în sfârșit, mi-am cumpărat bilete pentru cea de-a noua ediție a Summer Well, a intervenit ceva în ultimul moment și n-am mai ajuns să merg. Apoi, în 2020… n-am mai ajuns să trăiesc experiența acestui eveniment nici atât. Și tot atunci am conștientizat cât de ușor pot ajunge să nu mai trăiesc deloc anumite experiențe pe care le tot amân sub pretextul că “îmi voi face timp pentru asta data viitoare.” Așa se face că, pentru 2021, mi-am făcut mie promisiunea că voi participa la cea de-a zecea ediție (cea aniversară) a Summer Well Festival în perioada 13-15 august 2020, în locația în care mi-aș fi dorit de mult timp să fiu – Domeniul Știrbey, Buftea. Între noi fie vorba, sper să văd cât de curând The 1975 / The Neighbourhood / Arctic Monkeys / The National pe afiș. P.S. Un abonament full pass la Summer Well 2021 costă 275 RON deocamdată.

Posted by Summer Well Festival on Tuesday, June 2, 2020

#13. Zilele Nordului (26-29 august 2021)

Zilele Nordului este un festival de muzică, arte, sport și călătorii găzduit pe colțul celor trei frontiere: România, Ucraina și Republica Moldova. “Sub sloganul Rădăcinile Cresc, festivalul mobilizează comunitățile locale și diaspora Nordului în proiecte de dezvoltare durabilă prin cultură care cresc an de an mândria locală, încrederea în comunitate și interesul publicului larg de a vizita regiunea.” Și exact asta-i și ceea ce echipa organizatorică ne propune și pentru ultimul weekend al lunii august 2021: să continuăm, la ediția a 8-a a Zilelor Nordului, tot ce am început în acești ani, să lansăm proiecte noi și să readucem muzica în Poiana Teioasa. Iar ei ne sugerează să facem acest lucru astfel: #1. ziua să mergem în Tururile Nodrului, unde avem școli de vară pentru voluntari și ONG-uri, pentru administrații și pentru artiși să luăm parte la competiții de MTB și Trail la Maratonul Nordului, #2. seara să avem întâlniri cu invitați atât din țară, cât și din străinătate, teatru și concerte în Poiană și în curtea Conacului Balș, proiecții de film în aer liber și petreceri surprinzătoare, și #3. să reconstruim de la zero prima școală sătească de sat din Moldova, să readucem la viață centrul istoric al Botoșaniului și să lansăm un nou proiect de revitalizare a patrimoniului. Who’s in?

Posted by Zilele Nordului on Sunday, September 6, 2020

Concerte
#1. Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band (16 aprilie 2021)

Nici în materie de concerte nu se anunță a fi mai puțin ofertant anul 2021. De fapt, seria concertelor pe care ni le promite noul an debutează chiar mai devreme decât seria festivalurilor; așa se face că Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band va concerta în București în data 16 aprilie 2021 la Sala Palatului. Chiar dacă concertul a fost reprogramat în urma intrării în vigoare a măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, acum știm nu doar când și unde va avea acesta loc, ci și că prețul biletelor va fi în felul următor: a. primele 300 de bilete vor avea un preț special care se va ridica la 259 RON la categoria VIP, 199 RON la categoria A, 139 RON la categoria B și 99 RON la categoria C,  #2. următoarele 300 de bilete vor avea prețul de 279 RON la categoria VIP, 209 RON la categoria A, 159 RON la categoria B și 119 RON la categoria C, #3. biletele cumpărate în stadiul de pre-sale vor avea prețul de 299 RON la categoria VIP, 229 RON – categoria A, 189 RON – categoria B, 129 RON – categoria C, #4. iar biletele cu acces general vor costa, la categoria VIP, 320 RON, categoria A – 250 RON, categoria B – 200 RON și categoria C – 140 RON. Și apropo, acestea se găsesc în format electronic pe iabilet.ro.

Posted by BestMusic on Tuesday, July 28, 2020

#2. Nick Mason (Pink Floyd) (16 iunie 2021)

Și concertul lui Nick Mason (Pink Floyd) care-ar fi trebuit să aibă loc în 2020, a fost reprogramat și confirmat pentru 2021. Așa se face că în data de 16 iunie 2021 avem din nou un motiv să ne căutăm cazare în București și să ne dăm întâlnire la acest concert care va avea loc la Arenele Romane. Acolo, celebrul toboșar Pink Floyd va cânta primele două albume Pink Floyd alături de trupa sa care îi include și pe Gary Kemp din Spandau Ballet și pe Guy Pratt (basist live Pink Floyd și David Gilmour, Michael Jackson, The Smiths, Coverdale – Page, Iggy Pop sau Tom Jones) la bass și voce. Bineînțeles, categoriile de prețuri diferă foarte mult, dar dacă și tu ești ca noi și-ți place să-ți faci planurile din timp, îți spunem de pe-acum că biletele la concert se vor pune în vânzare începând cu 21 februarie 2021. Atunci, primele 300 de bilete vândute vor fi accesibile la prețuri speciale pentru fani, ca de exemplu: un bilet la categoria A va costa 249 RON, la categoria B – 209 RON, categoria C – 179 RON, categoria D – 139 RON și categoria E – 99 RON. După cum bine știi deja, biletele se găsesc online pe iabilet.ro, așa că setează-ți un reminder pentru data de 21 februarie ca să fii sigur că ești printre primii 300 care-și cumpără bilet.

Nick Mason's Saucerful Of Secrets urca pe scena Arenelor Romane
#nickmason #pinkfloyd
Link de bilete in comentarii

Posted by METALHEAD on Friday, November 20, 2020

#3. LP și Moonlight Breakfast (11 iulie 2021)

Și LP se află în situația de a fi fost nevoită să-și amâne concertul din 2020 de la București – dar și l-a reprogramat pentru data de 11 iulie 2021 la Arenele Romane în București când, artista atât de îndrăgită de un public internațional, își va readuce hit-urile muzicale pentru a patra oară în România. Organizatorii anunță că: „Fanii se vor bucura să audă bine-cunoscutele piese ‘Lost On You’, cel mai mare hit al artistei de până acum, ‘Muddy Waters’ și ‘When We’re High’, cântece de pe cel de-al cincilea album al său, ‘Heart to Mouth’, dar și câteva melodii de pe noul album al artistei, ce va fi lansat în toamna lui 2020.” Iar pe deasupra, în deschiderea concertului său va cânta și Moonlight Breakfast, una dintre cele mai îndrăgite trupe românești care a reușit să se impună și pe scena internațională. Biletele la concertul acesteia pot fi cumpărate online de pe eventim.ro, iar cele cu acces general au prețul de 149 RON, în timp ce biletele de tip golden ring costă 239 RON. Sau poate că ai deja biletul cumpărat în 2020, pe care ai decis să-l păstrezi și să-l folosești în 2021.

Posted by Events on Wednesday, May 20, 2020

#4. Wardruna (13 iulie 2021)

Nu este nici cazul Wardruna să-și fi anunțat concertul din 2021 în România acum pentru prima dată, căci inițial, acesta ar fi trebuit să aibă loc în 2020. Wardruna, cunoscută pentru sound-ul unic și atmosfera intimă pe care o creează în timpul concertelor, a fost fondată în 2002 de Einar Selvik a cărui dorință a fost să readucă în prim plan muzica și tradițiile vechi specifice peninsulei Scandinave. Cum nu s-a mai putut realiza această experiență live în concertul din 2020, acum, Wardruna revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane din București pe 13 iulie 2021. Astfel, biletele deja achiziționate rămân valabile dacă ți-ai cumpărat deja bilet pentru 2020, dar dacă nu, ar fi bine să știi că prețul biletelor actuale aflate în stadiul de pre-sale este următorul: un bilet la categoria A – costă 162 RON, la categoria B – 132 RON, la categoria C – 122 RON, la categoria D – 102 RON, la categoria E – 82 RON. Așa că, dacă-ți dorești să-ți achiziționezi unul la acest preț, sugestia noastră este să te grăbești și să-l iei online de pe iabilet.ro.

Posted by METALHEAD on Tuesday, July 28, 2020

#5. Judas Priest (20 iulie 2021)

În data de 20 iulie 2020, ne dăm întâlnire la concertul Judas Priest de la Arenele Romane din București, care face parte din turneul aniversar numit 50 Heavy Metal Years. Cei din trupă promit că au pregătit, pentru acest turneu, un “setlist croit pe istoria plină de hit-uri de-ale trupei” și că vor veni la Arenele Romane cu o producție demnă de o asemenea aniversare. Ba mai mult decât atât, The Dead Daisies și Amalgama vor fi trupele ce vor cânta în deschiderea acestora. Ne bucură să vedem că Amalgama rămâne o constantă și în cadrul concertului reprogramat din 2021, după ce inițial ar fi trebuit să cânte alături de Judas Priest în 2020 la București. Speaking of which, în cazul în care ți-ai achiziționat deja bilete pentru concertul din 2020, te poți bucura fiindcă acestea sunt valabile și pentru concertul reprogramat al trupei! Iar dacă nu, biletele pre-sale pot fi cumpărate deja și prețurile sunt, în această fază, următoarele: premium – 359 RON, teren (ultimele 29 rămase) – 269 RON, acces general – 169 RON. Iar acestea pot fi achiziționate online de aici.

Ne revedem cu Judas Priest anul viitor, la Arenele Romane!
#judaspriest #live #concert
Link de bilete in comentarii

Posted by METALHEAD on Thursday, November 26, 2020

#6. Slipknot (21 iulie 2021)

Dacă în 20 iulie 2021 ne dăm întâlnire la concertul Judas Priest de la Arenele Romane, în ziua imediat următoare schimbăm atât trupa, cât și locația și ne vedem la concert Slipknot din 21 iulie 2021 din București, de la Romexpo. Da, este vorba despre acel concert Slipknot ce ar fi trebuit să aibă loc în data de 27 iulie 2020, dar care a fost reprogramat. Așa că, opțiunile tale pentru a ajunge la concert, sunt, în funcție de situație, următoarele: #1. dacă ți-ai cumpărat deja bilet pentru evenimentul anunțat inițial pentru anul 2020, atunci biletul tău este valabil și pentru cel din 2021, #2. dacă ai făcut deja o cerere de voucher, conform art 32. din OUG 70, cerearea a fost anulată automat de iabilet.ro încă din luna iulie a acestui an, iar tu nu trebuie să facei nimic în acest sens și #3. îți poți achiziționa acum bilet de pe iabilet.ro. Prețurile la categoria Psycho sunt de 409 RON (cu mențiunea că mai sunt numai 3 bilete disponibile aici), la categoria Snuff – 339 RON și la categoria Plague – 239 RON. Biletele s-au (re)pus în vânzare în data de 11 decembrie a acestui an și tot atunci categoriile Psycho și Snuff au fost suplimentate cu încă 200 de bilete fiecare, deci am putea spune că… biletele se vând repede?

Posted by METALHEAD on Saturday, December 12, 2020

#7. Celine Dion (25 iulie 2021)

În 10 iunie 2020, Celine Dion își anunța amânarea turneului Courage World Tour, turneu ca parte a căruia ar fi trebuit să susțină un concert și la București în data de 29 iulie 2020, făcând următoarea declarație: “Toată lumea a trecut printr-o perioada atât de dificilă în timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toți cei care au suferit. Știu că până la urmă vom trece de asta împreună și vom recupera timpul pierdut.” Acum, și-a reprogramat și confirmat concertul de la Arena Națională București pentru data de 25 iulie 2021, iar biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro. Orientativ, biletele la categoria 1 vin la prețul de 850 RON, biletele la categoria 2 vor costa 575 RON, iar cele la categoria 3 – 485 RON; însă, mai există și categoria biletelor premium care așteaptă să fie explorată de către tine pe iabilet.ro. Și, totodată, îți poți achiziționa și mai multe tipuri de pachete VIP la concertele lui Celine Dion, iar dintre cele care mai sunt disponibile poți opta pentru: The Ruby VIP Package – 2.075 RON, The Sapphire VIP Package – 1.775 RON și The Opal VIP Package – 1.175 RON.

Posted by EMAGIC on Wednesday, June 10, 2020

#8. James Arthur (17 august 2021)

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume, care ar fi trebuit să concerteze la București în 9 iulie 2020. Cum n-a mai făcut-o din cauza pandemiei provocate de COVID-19, și-a reprogramat și confirmat concertul pe data de 17 august 2021 la Arenele Romane. Astfel că, by now, you know how it goes. Dacă ți-ai cumpărat bilet pentru concertul din 2020, trebuie să știi că acesta poate să fie folosit fără nicio problemă la concertul din 2021. În schimb, dacă te-ai decis doar acum să participi la concertul acestuia, prețurile primelor 200 de bilete de tip early bird sunt următoarele: premium – 299 RON, teren – 209 RON, acces general – 159 RON. Dacă vrei să aștepți mai mult timp până să-ți cumperi biletul, e bine de știut că prețurile o să fluctueze astfel: un bilet premium de tip pre-sale va costa 289 RON și 320 RON la intrare, un bilet teren în pre-sale se va ridica la prețul de 199 RON și 230 RON la intrare și, respectiv, un bilet cu acces general va costa 149 RON în pre-sale și 170 RON la intrare. Indiferent de tipul de bilet pentru care optezi, îl poți achiziționa online prin iabilet.ro.

James Arthur se va intalni cu fanii din Romania in 2021

Din cauza contextului international si national si a masurilor…

Posted by BestMusic on Thursday, July 9, 2020

#9. Discoteca ’80 (18 septembrie 2021)

În 18 septembrie 2021 ne dăm întâlnire înapoi în Cluj, la BTarena, pentru a participa la concertul Discoteca ’80 – un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Echipa organizatorică își propune ca prin intermediul acestui concert să te ducă cu un pas mai aproape de anii în care erai un tânăr liceean care mergea pentru prima dată la discotecă. De aceea, în lineup-ul anului 2021 se regăsesc următorii artiști: The Show – a tribute to Abba, Boney M, Gazebo, Joy, Fr David și Eruption. Prețurile biletelor vor crește în mai multe etape și pot fi achiziționate fie de prin oraș de la locațiile menționate aici, fie online de pe bilete.ro sau de pe eventim.ro. Deocamdată, însă, prețurile biletelor variază în funcție de tribuna și sectorul în care îți dorești să-ți rezervi un loc, dar acestea încep la 139 RON și urcă până la 239 RON.

Posted by Discoteca '80 Cluj on Wednesday, December 2, 2020


Așadar, opțiunile sunt multe și, atâta timp cât reglementările ne permit, începând din primăvara anului 2021 până la finalul verii aceluiași an, vom avea parte de o perioadă care abundă în festivaluri și concerte. Noi nu ne-am întocmit lista de things to do în anul 2021 deocamdată, dar ceea ce știm sigur este că vrem să participăm la cât mai multe festivaluri și concerte și să nu mai amânăm lucrurile pe care ne dorim cu adevărat să le facem… pentru noi înșine. De aceea, o să începem prin a ne cumpăra un abonament la Summer Well Festival (13-15 august 2021) și un bilet la concertul lui James Arthur de la Arenele Romane (17 august 2021) – ce convenabil că au loc în perioade apropiate, nu-i așa? Dar tu? Care va fi primul festival și / sau concert la care-ți vei cumpăra abonament pentru anul următor?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!