Câștigătorii competiției de eseuri Lights On Words

Home $ Știri Cluj $ Câștigătorii competiției de eseuri Lights On Words

by | Dec 19, 2020 | Știri Cluj

Câștigătorii competiției de eseuri Lights On Words, organizată de Asociația Daisler și Betfair Romania Development în cadrul festivalului de light-art Lights On sunt:

Premiu – 500 euro:
Sorina Lazăr – Redactor, Buzău

Mențiuni speciale – 250 de euro fiecare:
Diana Kerekes – elevă, Cluj-Napoca
Oana Hajos – artist, Cluj-Napoca

Dincolo de cuvinte, am regăsit în toate cele peste 140 de eseuri înscrise oameni puternici, de o sinceritatea impresionantă și un optimism dezarmant. Mulțumim tuturor celor care au acceptat provocarea noastră, a fost o onoare să le citim ideile ce ne-au inspirat și ne-au dat multă speranță – Ruxandra Tereanu, Head of Sports Operations la Paddy Power Betfair.

Lights On Romania e un festival atipic de lumină care prețuiește poveștile bune mai presus de orice. Folosim instalațiile de lumină pentru a le aduce în fața voastră, însă suntem mișcați și inspirați de fiecare poveste bună în parte. Ne bucurăm că am putut lansa și un concurs de eseuri care celebrează acest lucru, concurs care cu siguranță va continua și anii următori – Andi Daiszler – președintele Asociației Daisler și fondatorul Lights On

148 de eseuri au fost înscrise în competiție, cel mai tânăr autor având doar 11 ani, în vreme ce cea mai experimentată autoare a împlinit recent 71 de ani. Pe lângă Cluj-Napoca, am primit înscrieri din Buzău și Timișoara, Rădăuți, București, chiar și Londra sau Paris.

Iar în materie de ocupații, cei care au decis să-și aștearnă pe hârtie gândurile sub forma unui eseu sunt de la elevi și studenți până la project manageri, directori de multinaționale, medici sau profesori universitari.

În zilele următoare eseurile câștigătoare vor putea fi citite pe lightsonromania.com

Lights On este un festival de light-art organizat de Asociația Daisler în fiecare an la Cluj-Napoca. Face parte din rețeaua internațională ILO, fiind ultimul mare eveniment de lumină al Europei în 2020, când tema generală a fost Solitudinea.
Evenimentul s-a desfășurat între 27 noiembrie și 6 decembrie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!