De unde comanzi meniuri speciale de sărbători

Home $ Articole $ De unde comanzi meniuri speciale de sărbători

by | Dec 8, 2020 | Articole, Home Delivery

Alternativa comandării meniurilor speciale de sărbători poate reprezenta o situație de tipul win-win sub atât de multe forme. De exemplu, aceasta este la îndemână pentru tine indiferent dacă ești pasionat de gătit, dar nu-ți permite timpul să stai în bucătărie cât ar fi necesar zilele acestea sau… vrei pur și simplu să fugi de activitatea gătitului și să mergi la sigur comandând de la cei care fac acest lucru cel mai bine. Ori, aceasta poate fi o opțiune optimă chiar și dacă decizi să gătești tu pentru tine însăți, și-ai vrea să o poți face și pentru cei dragi dar situația dată nu-ți permite. În schimb, astfel, îi poți surprinde pe ei cu un meniu special de sărbători comandându-le chiar tu unul.

Dacă ai rezonat cu cel puțin una dintre aceste variante, iată care sunt opțiunile pe care le ai dispoziție – atât din punctul de vedere al meniurilor, cât și al platourilor, al dulciurilor, al pâinii și al… băuturilor.

De unde comanzi meniuri de sărbători?
#1. Stradale

Am spus-o și anul trecut și o repetăm și acum: sărbătorile nu ar avea farmec fără produsele noastre tradiționale – de aceea Stradale ne vine în ajutor cu două opțiuni de meniuri în acest sens, și anume Meniul cu bunătăți de-acasă (310 RON) și Meniul cu delicii de atunci și acum (340 RON). De la jumeri proaspete, chifteluțe și bulete de cașcaval, la salată de vinete, borcănaș cu pate de pui și salată de hrean și sfeclă roșie, pe toate ți le pregătește echipa Stradale, iar ție nu-ți rămâne decât să le savurezi. Alternativ, poți opta și pentru un Aperitiv pentru gurmanzi (105 RON), un Bazar culinar (125 RON), Prăjituri cu dichis (93 RON) sau Cadoul cu arome infinite (230 RON). Comanda se plasează direct prin Tazz by eMAG, iar produsele vor ajunge la ușa ta între 23 și 24 decembrie.

Azi îi spunem “La mulți ani” României și îi mulțumim pentru bucatele încântătoare.

Dacă ți s-a făcut poftă de…

Posted by Stradale Cluj-Napoca on Tuesday, December 1, 2020

#2. Zebra Restaurant & Catering

Zebra Restaurant & Catering au pregătit de toate… pentru toți sărbătorile acestea; nu degeaba preparatele pe care ei le oferă sunt cât se poate de variate – motiv pentru care le și găsești pe site-ul acestora la secțiunea Multbun de la Zebra – și-ți lasă ție libertatea de a le combina astfel încât să-ți fie pe plac. Câteva dintre preparatele pe care le poți găsi și include în meniul tău special de sărbători sunt următoarele: Fish & Chips (60 RON), supă cremă de ciuperci la oală (34 RON), ciorbă rădăuțeană de pui la oală (32 RON), salată boeuf cu carne de curcan (45 RON), pui curry madras (45 RON) și piure de varză călită (20 RON). Comenzile pentru Crăciun se preiau până în data de 21 decembrie, livrările făcându-se între 23 și 24 decembrie, iar cele pentru Revelion se preiau în data de 28, livrările făcându-se în perioada 30-31. Și, după cum spune butonul lor de comandă acum, poți să „bagi la ghiozdan” comandând direct de pe site-ul acestora și #totulvafibun, după cum spun ei.

O oală (2 litri) de ciorbă de burtă de-aia adevărată e 38 de lei la Zebra. Mai pui doi ardei iuţi şi ai livrare gratuită (şi iute) în Cluj-Napoca.
🛒👉 bit.ly/MultBunCluj 💛

#totulvafibun #multbun

Posted by Zebra Catering Cluj on Wednesday, September 16, 2020

#3. Livada Restaurant

Nici Livada Restaurant nu dezamăgește prin preparatele pe care ni le-a pregătit special pentru sărbătorile anului 2020. După cum spun chiar ei, „anul acesta, mai mult ca oricând, avem nevoie ca starea de bine să fie potențată de aromele de pe masa de Crăciun.” De aceea, ne propun două meniuri. Unul dintre acestea, sub numele de Bun Venit” (180 RON) cuprinde cârnați făcuți în casă, bulete de cașcaval, șnițel de pui, chiteluțe, brânzeturi țărănești, jumări, roșii, ceapă verde și multe altele. Cel de-al doilea, în schimb, cuprinde 30 de bucăți de sărmăluțe cu ciolan și smântână (120 RON). Acestea se pot precomanda până în 31 decembrie 2020 fie online, fie telefonic, fie prin e-mail. Important este doar să precomanzi cu 24 de ore înainte.

Posted by Livada Cluj on Monday, August 31, 2020

#4. Sarmalerărie

Într-o notă ușor mai tradițională, și cei de la Sarmalerărie ți-au pregătit ceva mai diferit cu ocazia sărbătorilor: trei pachete de sarmale pe care să le pui pe masa de Crăciun și să le împarți cu cei dragi. Propunerile lor sună în felul următor: Pachetul #1 include 50 de sarmale la alegere în valoare de 225 RON, Pachetul #2 conține 100 sarmale la alegere la prețul de 450 RON, iar Pachetul #3 îmbină 150 de sarmale la alegere și costă 675 RON. Le poți comanda fie online, direct de pe site-ul acestora, fie făcându-le o vizită pe strada Cotită, la numărul 1, fie sunându-i la numărul de telefon 0264701303. Iar sfatul nostru este să te grăbești fiindcă, conform spuselor acestora, sarmalele nu se fac tocmai rapid și elfii de Crăciun nu mai pot ajunge la ei din cauza pandemiei, motiv pentru care te încurajează să cumperi pachetele înainte sau să faci o rezervare cu avans 50%… ca să fie siguri că nu rămân fără pachetul de sarmale pentru tine.

Anul acesta, nu mai este nevoie să te stresezi cu mâncarea pentru Crăciun! Cumpără unul dintre pachetele noastre de…

Posted by Sarmalerărie on Sunday, December 6, 2020

#5. LifeBox

LifeBox, în schimb, îți aduce un meniu de sărbători tradițional… mai sănătos. Opțiunile pe care le-au gândit și pregătit cu atenție chiar și pentru cei care nu vor să renunțe la un stil de viață sănătos nici în perioada sărbătorilor sunt multe, variate și potrivite tuturor gusturilor. De acest lucru te poți convinge cel mai sigur pe cont propriu direct de pe site-ul acestora, însă îți prezentăm și noi câteva alternative, astfel încât să-ți faci o idee de ansamblu. Poți opta pentru trei porții de salată vegană a la Russe cu maioneză de avocado la prețul de 39 RON, pentru trei porții de sărmăluțe de post cu ciuperci în sos de roșii de casă care costă 69 RON, sau chiar și pentru două porții de piure de cartofi și conopidă rumenită în unt, ceapă verde cu cognac și salsa de trufe + salată de varză, baby spanac și morcovi la prețul de 29 RON. Comanda se face simplu, online, direct de pe site-ul acestora; vestea bună e că poți chiar și comanda deja, căci spiridușii lui Moș Crăciun s-au pus deja pe îndeplinit dorințe yummy cu HolidayBox.

Atențiune, avem vești tare, tare bune! Spiridușii lui Moș Crăciun s-au pus deja pe îndeplinit dorințe yummy cu HolidayBox! https://bit.ly/LifeBox_Meniu_Sarbatori

Posted by LifeBox on Monday, December 7, 2020


Și chiar dacă nu și-au anunțat încă meniurile speciale de sărbători, Zucca City Bistro și Manger au pregătit fiecare câteva preparate pentru Crăciun pe care au promis să le anunțe în curând. De aceea, te sfătuim să-i treci pe lista ta și să fii cu ochii pe conturile lor de social media fiindcă acolo vor face anunțurile mult așteptate în primă fază. În ritmul acesta, poți să te asiguri că ești acoperit cu câte-un meniu special de Crăciun în fiecare zi dintre cele care au mai rămas din luna decembrie. Exciting stuff, right?

Pentru ca vin sarbatorile si vrem sa ne bucuram de ele in siguranta, va incurajam sa stati acasa si noi ne propunem sa…

Posted by Zucca City Bistro on Monday, December 7, 2020

De unde comanzi platouri de sărbători?
#1. Zebra Restaurant & Catering

Dacă mai sus menționam Zebra Restaurant & Catering, întâmplarea face că se regăsesc și în lista de față. Fiindcă, pe lângă meniurile de sărbători, oferă și +10 platouri diverse din care poți alege – însă noi o să ne rezumăm la doar cinci pe care să ți le enumerăm aici pentru a te convinge de faptul că aceștia ți-au pregătit niște combinații cât se poate de interesante de preparate. Așadar, ei îți pun pe masa de sărbători fie un Platou Vegetarian (65 -105 RON) sau un Platou Vegan De Post (65 -105 RON), fie un Platou Higgins cu Pește (125 RON) sau unul cu Brânzeturi (105 RON) sau chiar un… Platou cu Miniburgeri Zebra – Homemade (150 RON). Dar chiar și dacă niciunul dintre acestea nu pare a fi pe placul tău, te invităm să te familiarizezi și cu restul alternativelor aici. Și tot de-aici, de pe site-ul acestora, te încurajăm să-ți precomanzi platoul pentru masa de sărbători de pe-acum, pentru a te asigura că o vei primi la timp.

Luăm şi noi o minivacanţă, dar când ne întoarcem, ne apucăm de pregătirile pentru Crăciun şi Revelion. ❤️🥂

Anul acesta…

Posted by Zebra Catering Cluj on Friday, November 27, 2020

#2. Exclusiv Food Store

Unele dintre preparatele pe care le punem pe masa de sărbători și care ne entuziasmează cel mai mult sunt tocmai platourile fiindcă includ îndeajuns de multă varietate încât să găsim, cu certitudine, ceva ce e pe placul nostru printre toate alimentele incluse în ele. Iar Exclusiv Food Store sunt cei la care am găsit cea mai multă diversitate an de an și, implicit, anul acesta, fiindcă ei ne-au pregătit patru platouri diferite. Spre exemplu, primul, Platoul Hanul Ancuței (100 RON/1,2 kg) include următoarele preparate: chifteluțe din carne de porc, bulete de cașcaval, minichoux cu salată de boeuf, șnițele de pui, ruladă de brânză cu verdeață, ruladă de porc wellington și mousse de brânză pe ardei. La fel de ofertant este și Platoul Exclusiv (110 RON/1 kg), dar și Platoul Gurmand (110 RON/1 kg). Iar cel care ne încântă cel mai tare este Platoul Veggy – pe care și intenționăm să-l comandăm anul acesta. Comanda se face simplu, online, direct de pe site-ul acestora imediat după ce ai analizat toate opțiunile.

Platou Hanul Ancuței comandă aici:
http://bit.ly/2Dnh78W

Posted by Exclusiv Catering&Events on Tuesday, December 1, 2020

#3. Nod Verde

Și Nod Verde ne stârnesc interesul prin modul inedit în care-și ambalează preparatele și prin poveștile pe care le construiesc în jurul acestora. Astfel, în cazul Nod Verde, platourile iau forma unor „cutii de sărbători” și vin în număr de patru. Astfel, Cutia de sărbători La un loc (84 RON) conține: brânză maturată 3 luni Port Trapist – Casseus, jumări crocante și fragede – Petry, zacuscă cu gălbiori – Cămara de la munte și o sticlă de vin Traminer sec FS47 – Fort Silvan. Cutia de sărbători În jurul mesei (110 RON) conține, în schimb, următoarele: dulceață de ardei iute – Borșa, brânză maturată 3 luni Port Trapist – Casseus, cozonac – Brutăria Grana, cârnați ardelenești – Elso și o sticlă de vin Merlot demisec FS47 – Fort Silvan. Iar pe celelalte două, Cutia de sărbători Ai noștri, împreună (145 RON) și Cutia de sărbători Gustări de la noi te lăsăm să le descoperi singur acum că ți-am stârnit și ție interesul (și pofta). Și să le comanzi online direct de pe site-ul acestora.

🎁 Cutia de sărbători Ai noștri, împreună!
https://bit.ly/CutiaImpreuna

Conține o selecție de gustări locale,…

Posted by Nod Verde on Monday, November 30, 2020

#4. La Casa

Cât despre noi, suntem, oricum, fani La Casa, dar cu atât mai mult acum, în preajma sărbătorilor, când ne-au pregătit șapte platouri diferite cu care să ne delectăm la masa de Crăciun și cea de Revelion. Oferta lor le include pe următoarele: Platoul Maestro (125 RON), Platoul Gourmet (130 RON), Platoul Special (120 RON), Platoul Formage (125 RON), Platoul Veggie Goodies (125 RON), Platoul La Casa (125 RON), Platoul Rustic (130 RON). Fiecare dintre acestea sună mai mult decât tentant, dar dacă ar fi să alegem noi unul dintre ele, am opta pentru cel Gourmet care conține: arancini, mozzarella „fiori di latte” cu prosciutto și rucola, tartină cu piept de rață și inele de ceapă pane, glasse cu sweet chili și pui, millefeuille cu cheddar și șuncă, țerină de brânzeturi în fulgi de sfeclă roșie și file de pui în panko. Și dacă nici tu nu mai ai răbdare până la masa de Crăciun, poți plasa comanda online pe site-ul acestora chiar acum – dar nu înainte de a le cântări oferta integral.

Posted by La Casa on Wednesday, December 2, 2020

#5. Amiral Events & Catering

Iar dacă tot a venit vorba despre platouri rustice, tradiționale țărănești și tradiționale simple, putem spune că cei de la Amiral Events & Catering ne-au impresionat cu pâinea cu 40 de sărmăluțe și cu ciolan (100 RON) care arată exact ca-n fotografia de mai jos. Însă, nici celelalte trei platouri pe care le-au realizat cu ocazia sărbătorilor nu sunt mai prejos; de fapt, ne-au pus la dispoziție un Platou Amiral Events & Style (145 RON), un Platou Clasic (120 RON) și un Platou Aripioare de Porc (120 RON). Platoul clasic – care ne-a lăsat gura apă – conține, de exemplu: mini frigărui cu roșii cherry și mozzarelline,  țerină de pui cu legume în mantie de șuncă, țerină de porc în mantie de speck, rulou de pui cu ierburi aromate și bacon, chifteluțe simple, ruladă cu salam de Sibiu, cașcaval și ardei color, tapas cu salată de vinete, goujoane din piept de pui cu mix de semințe, duet de șuncă și cașcaval, perle din brânză de burduf cu mac, susan și ierburi aromate și decor și trio de măsline. Comenzile se plasează cu cel puțin 48 de ore înaintea momentului în care dorești să îți fie livrate preparatele sunând la numărul de telefon 0757389380 de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 15:30. Și apropo, la comenzile de minimum 50 RON beneficiezi de livrare gratuită.

Posted by Amiral Events & Style on Wednesday, July 22, 2020

De unde comanzi dulciuri de sărbători?
#1. Samsara Foodhouse

Nu putem să nu ne-ntrebăm ce-ar fi orice masă de sărbători fără dulciurile de… după. Samsara Foodhouse înțelege acest lucru foarte bine, de aceea ne-au și pregătit pentru anul acesta un coș plin cu bunătăți dulci (265 RON). N-o spunem doar noi, ci te lăsăm să te convingi pe cont propriu doar citind numele preparatelor pe care le conține: cozonac cu ciocolată și nucă, praline cu brânză sărată, ciocolată albă, spirulină și polen, biscuiți cu merișoare, biscuiți cu rozmarin, peltea de gutui cu spirulina, zacuscă de caju, cremă de alune de pădure și sfeclă roșie, unt de caju cu verdețuri. Ca un bonus, în coș se mai găsesc și pâinici raw, bere de ghimbir cu turtă dulce fără alcool și nelipsita sticlă de vin Cuvee Samsara. Dacă decizi să le comanzi online prin Tazz by eMAG – iar noi ți-am sugera nici să nu stai pe gânduri –, așteaptă-te ca acestea să ajungă la tine în 24 de ore.

Posted by Samsara Foodhouse on Thursday, October 29, 2020

#2. Un Dulce by Vlad Mureșan

La fel cum nu ezităm să comandăm coșul cu dulciuri de la Samsara Foodhouse, tot așa nu ne gândim de două ori nici înainte să comandăm de la Un Dulce by Vlad Mureșan, cel pe care ți-l recomandăm atât la Crăciun, cât și la Paște și… oricând altcândva avem ocazia. Însă, de această dată, el ți-a pregătit atât cozonacul dolofan umplut cu ciocolată, nucă și rahat 3 în 1 (70 RON) de care noi suntem extrem de încântați, cât și cutia sweet fingers (120 RON) pe care suntem nerbădători să o testăm. Comenzile vor fi livrate în perioada 23 și 24 decembrie, iar acestea pot fi plasate fie direct în cofetăria de pe str. Emil Isac nr. 1, fie la numărul de telefon 0745702751, ori prin formularul de comandă. Și by the way, comanda minimă costă 100 RON + un zâmbet oferit acestora la livrare, iar în schimb, livrarea se va face gratuit.

Posted by Un dulce de la Vlad Muresan on Tuesday, December 1, 2020

#3. Iris Delice

Tot cu zâmbetul pe buze o să rămâi și după ce testezi ceea ce Iris Delice ți-a pregătit pentru a-ți face sărbătorile mai dulci – suntem siguri de asta chiar dacă n-au dezvăluit ce vor conține cutiile lor de Crăciun fiindcă asta-i ceea ce ne promit ei, iar noi alegem să mergem pe… încredere. Așadar, anul acesta ei vor pregăti 70 de cutii a căror comenzi vor fi preluate conform principiului „primul venit, primul servit.” Conținutul cutiei va fi o surpriză; ei ne spun doar atât: Cutia noastră conține 5 deserturi pentru 4 porții minim fiecare, deserturi cu texturi diferite și armonioase care acoperă toate gusturile.” Și dacă nu suna îndeajuns de tentant deja, inclus în prețul final de 420 RON al cutiei mai primești și un cozonac însiropat. Dacă te-au convins cutia poate fi comandată online chiar aici.

Guess who’s back? 😊

https://forms.gle/RBdjSXj3agdx4Btu9

Posted by Iris Délice on Monday, November 23, 2020

#4. La Bonbonniere

La Bonbonniere, „cu ingrediente naturale și cu dragostea unui cofetar iscusit,” au pregătit, în plus față de ceilalți, prăjituri fără zahăr printre care se numără: brownie cu grilaj de ciocolată fără zahăr (100 RON/kg), biscuiți cu fistic (100 RON/kg), turtă dulce cu miere și ciocolată fără zahăr (80 RON/kg). Dar pe lângă acestea, au și alte două oferte pentru cei care nu vor să renunțe la zahăr măcar în preajma sărbătorilor, și anume: Oferta Crăciun și Oferta Crăciun extra. În timp ce oferta Crăciun conține un pachet de prăjituri asortate în cantitate de 1,5 kg la prețul de 150 RON, oferta Crăciun extra include macarons (4,5 RON/bucată), ruladă cu cremă de mascarpone și inserție de zmeură, acoperită cu ciocolată (110 RON/kg), ciocolată de casă cu mix de alune (90 RON/kg), covrigei cu cașcaval și chimen (100 RON/kg), sărățele cu telemea și chimen (100RON/kg). De fapt, poți consulta oferta integrală aici, iar comanda o poți plasa până în 20 decembrie la numărul de telefon 0742250244, printr-un e-mail la [email protected] sau direct printr-un mesaj pe pagina lor de Facebook.

Dragilor, introducem cutia cu bunatati de weekend 💝

Cand ai chef de deserturi delicioase, naturale si proaspete, ne…

Posted by La Bonbonniere on Tuesday, September 22, 2020

#5. Lemnul Verde

Cei de la Lemnul Verde ne-au pregătit anul acesta 5 pachete cu sortimente diverse de prăjituri și platouri cu aperitive pentru ca masa de Crăciun să ne fie un festin, după cum îl descriu ei. N-o să-ți prezentăm decât Pachetul Lemnul Verde #4 (200 RON), care este favoritul nostru, iar pe restul te vom lăsa să le descoperi tu aici. Așadar, acest pachet include: prăjituri asortate Lemnul Verde precum albinița, Snickers, Camelia, Christina, Roberta și Doboș cu lămâie (1,2 kg), fursecuri asortate ce cuprind cornulețe cu nucă, coșulete cu nucă, fursec cu ciocolată, paleuri cu gem (0,850 kg), cozonac cu nucă sau mac (0,75 kg) și covrigei și stangli (0,5 kg). Comenzile se fac online aici, iar pentru a fi eligibil pentru a-ți primi pachetul acasă în perioada 22-24 decembrie trebuie să comanzi de minim 200 RON.

Sărbătorește Ziua Națională a României cu bunătăți tradiționale românești 🥳 🇷🇴

Posted by Cofetaria Lemnul Verde on Tuesday, December 1, 2020

#6. Ciocolateria Leonidas

Și-apoi ajungem la Ciocolateria Leonidas, care a conceput o colecție specială pentru sărbători. Partea cea mai bună când vine vorba de acestea este nu doar că sunt delicioase, ci… că reprezintă cadoul perfect de pus pe masa de Crăciun și de savurat alături de cei dragi și chiar și de a-l oferi acestora. Iar opțiunile sunt potrivite tuturor gusturilor, ca de exemplu: poți alege să achiziționezi un urs polar din ciocolată belgiană albă (30 RON), un brad din ciocolată belgiană neagră (30 RON), un Moș Crăciun din ciocolată belgiană cu lapte (18 RON) sau chiar și… o cutie Santiago Noel ce conține o selecție 32 praline asortate dispuse pe două etaje în cutie roșie festivă de sezon (165 RON). Așa că, dacă încă n-ai găsit cadoul ideal pentru cei dragi ție de sărbători, dăruiește-le gustul ciocolatei Leonidas comandând online acum.

🎁 Cutia Sapin Noel este un cadou perfect de pus pe masa de Crăciun și de savurat cu cei dragi. De sărbători alege un…

Posted by Leonidas Cluj on Tuesday, December 1, 2020

De unde comanzi pâine de sărbători?

Am ajuns și la preparatul fără de care mesele de sărbători n-ar fi o experiență la fel de savuroasă, caldă și plăcută: pâinea. Dacă în mod obișnuit optăm pentru Pâinea Casei de la Panemar sau de Pâinea La Casa făcută de La Casa, cu ocazia sărbătorilor am considerat c-ar fi o idee bună să încercăm și altceva. Așa, am aflat că Da Pino face nu unul, ci patru feluri de pâine: Ciabatta Mare (25 RON), Ciabatta Mică (25 RON), Focaccia cu ulei de măsline (25 RON) și Pane Latte (45 RON). Tot așa am descoperit Brutăria Claudia, faimoasă pentru pâinea sa artizanală cu maia naturală, Brutăria Ioasim și chiflele sale asortate și chiar și Brutăria artizanală Grana împreună cu pâinea lor rustică de pe meleaguri franțuzești: pain de campagne. Acum nu mai rămâne decât să le luăm pe fiecare dintre ele la rând și să le testăm – cu ocazia sărbătorilor, bineînțeles.

Ce merge cel mai bine lângă pâinea cu dulceaţă?

Cu pâinea e clar: pâinea casei la tavă are forma, gustul şi textura…

Posted by Brutaria Claudia on Monday, September 28, 2020

De unde comanzi băuturi de sărbători?

Preparatele ca preparatele, dar și băuturile fac diferența cu atât mai mult cu cât este vorba despre vinul fiert atât de specific Crăciunului. Și tocmai pentru că n-avem parte de Târg de Crăciun anul acesta, optăm pentru comandarea vinului de la Licori și Tabieturi, care ne-au pregătit cele mai rafinate licori cu amprenta celor mai renumiți producători naționali și internaționali. Alternativ, pentru că ne place să experimentăm, intenționăm să încercăm și cele trei noi variante spectaculos de fructate oferite de către Wine Point: două syrah si un primitivo care sunt și la reducere, pe deasupra. Dacă nu ești tocmai un wine kind of person, poți opta pentru oferta Blend. Bottleshop and Taproom datorită căreia poți alege între următoarele: Made in Cluj Six Pack (79 RON), Entry Level Six Pack (79 RON), Women Power Six Pack (89 RON), Master of Beer Six Pack (119 RON), Custom Beer Pack (prețul și structura depinde cerere) și Who Cares About Champagne? (390 RON). Cert e că variante există.

Posted by Licori si Tabieturi on Thursday, December 3, 2020


Așadar, fără discuție, anul acesta vom trăi perioada sărbătorilor altfel din prea multe puncte de vedere, dar nu și din prisma mâncării pe care o să o punem pe masă. Avem noroc cu a noastră zonă HoReCa clujeană care, după cum ne-a și obișnuit, s-a adaptat repede și ne-a pregătit din timp opțiunile de mâncăruri și băuturi variate și, totuși, tradiționale. Reușim, astfel, să ne asigurăm că păstrăm puțin din normalitatea cunoscută înainte chiar și acum răsfățându-ne în continuare cu preparatele noastre favorite și nelipsite în anii precedenți de pe masa de sărbători. Așa că, te-ntrebăm… care sunt meniurile speciale de sărbători pe care vei alege să le comanzi cu ocazia sărbătorilor anului 2020?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!