#SecretSanta: 7 idei de cadouri pentru colegii de birou

Home $ Articole $ #SecretSanta: 7 idei de cadouri pentru colegii de birou

Articolul a fost revizuit în noiembrie 2023.

Dacă faci parte din categoria celor care preferă să ofere cele mai inspirate cadouri, înseamnă că acest articol ți se potrivește mănușă. În ultimii ani am început să căutăm idei originale de produse care pot fi oferite în dar celor dragi mai ales la serile de Secret Santa. De la lumânări parfumate la bijuterii hand made, documentarea începe cu mult înainte de data oficială a zilei de sărbătoare. Nu de alta, dar adrenalina resimțită pe ultima sută de metri nu face altceva decât să strice întreaga surpriză. Așadar, iată 7 idei de cadouri pentru colegii de birou (mai mult virtual în acest an) ca să marcați așa cum se cuvine sezonul cadourilor. Orice gest contează în această perioadă plină de incertitudine 😉

The Guild Hall
Cei de la The Guild Hall ne-au convins în nenumărate rânduri că serile petrecute în compania unor board games sunt cele mai reușite. Întrucât Crăciunul este despre familie și despre cei dragi, un joc ar putea completa de minune zilele libere petrecute în jurul bradului. De asemenea, există variante pentru toate vârstele și pentru toate preferințele în materie de board games. De la Activity la extensii pentru jocurile mult îndrăgite, în mod sigur vei da lovitura în acest an în materie de cadouri. În cazul în care îți este dificil să iei o decizie, experții de la The Guild Hall îți pot da oricând o mână de ajutor. Câteva idei ar putea fi:

  • Jocurile de societate potrivite pentru toate preferințele.
  • Role-Playing Games pentru jocuri care induc suspans.
  • Wargaming pentru un plus de adrenalină.

Lampadaria Design
Dacă te-ai plictisit de fundalul pe care colegul de breaslă îl afișează zilnic la întâlnirile virtuale, fii tu cel care produce schimbarea și oferă-i un cadou inedit marca Lampadaria Design. Aici, un grup de oameni talentați își pun la încercare în fiecare zi creativitatea pentru a da naștere unor produse autentice, potrivite pentru toate gusturile. Mai mult decât atât, prin materialele folosite aceștia vor să amplifice ideea de comuniune om-natură care se va forma încet, dar sigur, în incinta locuinței personale. Fie că vorbim despre lămpi, tablouri, huse sau jucării, toate acestea au luat ființă datorită materialelor reciclate împletite cu imaginația și talentul producătorilor locali. Pe scurt, iată câteva produse care se pot transforma rapid într-un cadou extraordinar:

  • Perne decorative personalizabile.
  • Seturi de tablouri.
  • Huse pentru cărți sau laptop.
  • Lămpi personalizabile.

Crearium
Pentru un design viu excelent pentru cadourile de la Secret Santa, plantele suculente se metamorfozează în noi idei grație imaginației celor de la Crearium. Aici, Alexandra sau cum se auto-intitluează fata cu pervazele pline de suculente îți transformă pasiunea într-o afacere locală orientată către inedit, unic, autentic, magic, iar lista poate continua. Suculentele sunt plante ușor de îngrijit chiar și pentru cei mai neîndemânatici, căci nu sunt pretențioase și se pot găzdui în orice tip de mediu. Cu atât mai mult când acestea vin la pachet cu un terariu optim pentru dezvoltarea lor. În plus, micile sere se pot agăța în brad sub forma unor globuri care vor face din bradul de Crăciun un adevărat generator de oxigen. Dacă nu știi ce să alegi, uite câteva idei:

  • Glob viu Santa’s Surprise (pentru că e expert în cadouri).
  • Kit-uri DIY pentru o activitate fun de Crăciun cu cei dragi.
  • Vase potrivite pentru suculente.

Daisler
De trecut în revistă și pe lista Moșului este și atelierul cu spirit de sărbătoare format la Daisler. Astfel, celebrul print house din Cluj te surprinde cu noi produse gândite special pentru Crăciun și pentru activitățile de Secret Santa de la birou. Pe lângă calendare, carnețele și albume foto personalizabile, ai toate șansele să oferi un cadou inspirat și plin de amintiri la un preț decent care se încadrează în suma stabilită de comun acord la job. Bineînțeles, din varietatea de produse nu puteau lipsi măștile care ne-au definit pe deplin acest an 2020. În plus, acestea urmăresc trendul și au print-uri deosebite de sărbătoare. Dacă încă stai pe gânduri, iată câteva cadouri spre care ai putea să te orientezi:

  • Harta lumii răzuibilă pentru un nou an plin de speranțe.
  • Șort personalizabil pentru bucătarii amatori.
  • Sacoșă perfectă pentru făcut stocuri de pandemie.
  • Planner săptămânal magnetic.

Sabau Wallets
Surprinde-ți colegii cu un portofel unic care se potrivește și în gențile de dimensiuni reduse. Deși plata online a devenit noua normalitate în ultima perioadă, toate cardurile au nevoie de un loc sigur în care să fie depozitate. În plus, portofelul poate deveni în doar câteva secunde un accesoriu în adevăratul sens al cuvântului grație materialelor și finisajelor realizate cu atenție și pasiune de către echipa Sabau Wallets. În funcție de preferințele și gusturile pe care le are colegul în cauză, poți să îi personalizezi portofelul în așa fel încât să fie dragoste de la prima vedere și să nu se mai despartă de el niciodată. Piele de crocodil, pisică de mare, dimensiuni reduse sau mari, cu acest cadou nu vei greși niciodată.

  • Portofel personalizabil din piele de pisică de mare.
  • Portofel rezistent de mici dimensiuni din piele de crocodil.
  • Portmonee de tip long wallet.

Zsazsa notebook
De când biroul s-a mutat acasă, paginile din agendă se termină într-un ritm amețitor. În acest fel, nu îți lăsa colegul la greu în noul an și oferă-i de Secret Santa carnețelul de care ai nevoie. Cu un design aparte și excelent pentru organizarea tuturor task-urilor, cei de la Zsazsa notebook se ghidează după două traiectorii extrem de importante: sustenabilitatea prin folosirea hârtiei reciclate și conservarea artei scrisului de mână. În plus, ilustrațiile care acompaniază produsele artiștilor vor face ca zilele pline de la lucru să fie mult mai ușor de traversat, dar mai ales de organizat. Astfel, în funcție de preferințe și de nevoi, de aici poți comanda produse de papetărie unice, cum ar fi:

  • Calendare ilustrate cu mult talent.
  • Carnețele de diferite dimensiuni.
  • Postcards cu iz de sărbătoare.

Internetul abundă în produse și pagini realizate de producătorii locali cu scopul de a aduce mai aproape de tine ineditul prin lucruri mici. În plus, nu va mai trebui să îți pierzi răbdarea prin marile magazine ca în final să cedezi și să cumperi același cadou clișeu la fel ca în anii precedenți. Noi ne-am făcut temele din timp și deja am ochit o serie de produse potrivite pentru ediția de cadouri pentru colegii de la birou sau familie. Mai că îmi stă gândul să plasez niște comenzi acum.

Tu către ce cadouri te orientezi în acest an la Secret Santa?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!