Conferința online la care participi gratuit dacă ai donat sânge TEDxZorilorWomen 2020 Fearless e exclusiv online

Home $ Știri Cluj $ Conferința online la care participi gratuit dacă ai donat sânge TEDxZorilorWomen 2020 Fearless e exclusiv online

by | Nov 27, 2020 | Știri Cluj

Echipa TEDxZorilor anunță desfășurarea primei conferințe din acest an, într-o formulă inovativă și sigură, în spațiul virtual. TEDxZorilorWomen 2020 Fearless va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie în mediul online, pe o platformă ce asigură fluiditate și interacțiune, două lucruri esențiale din farmecul evenimentelor TEDx.

Debutul TEDxZorilor a avut loc anul trecut, cu un eveniment similar, în aceeași tematică, unde au participat peste 1000 de persoane. De atunci și până acum, au susținut numeroase evenimente restrânse, care, datorită contextului actual, majoritatea s-au desfășurat în mediul digital. TED este un acronim de la Technology, Entertainment și Design, însă abordează subiecte din orice disciplină, în discursuri specifice de maxim 18 minute. Conferințele TEDx sunt evenimente sub licența TED, organizate independent la nivel local, prezente acum în majoritatea orașelor importante din lume.

Tema evenimentului din acest an se conturează în jurul cuvântului ”Fearless”, iar discursurile vor prezenta aspecte specifice acestei tematici. Printre invitatele din acest an se numără Mirela Retegan, Ada Galeș, Roxana Lupu și Domnica Petrovai, alături de Alma Nicole – performer și gazdele evenimentului: Irina Margareta Nistor și Victor Miron, curator TEDxZorilor. TEDxWomen este un eveniment împărtășit la nivel global, mai sunt alte 140 de astfel de conferințe în lume se desfășoară în această perioadă.

Conferințele TEDx sunt despre idei care merită răspândite, iar a dona sânge este o idee foarte bună, așa că TEDxZorilor a conceput o promoție prin care fiecare donator de sânge beneficiază de o invitație gratuită la conferință, în baza unei dovezi a donării recente. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook TEDxZorilor.

Anul acesta, chiar dacă stăm acasă, am fost nevoiți să ieșim din zona de confort și să ne adaptăm la noul context. Ne-am pregătit pentru un eveniment hibrid, online și offline, dar reglementările în vigoare nu ne dau voie să ne vedem în sală, așa că vom fi exclusiv online. Surpriza plăcută e că avem 1000+ participanți din toată țara și am putut pregăti discursurile dinainte astfel încât să prezentăm ideile invitatelor noastre într-un format de foarte bună calitate. – Victor Miron, curator TEDxZorilor și fondatorul campaniei de promovarea a lecturii ”Cărțile pe față”

Chiar dacă această conferință pune un accent deosebit pe latura feminină, fiind invitate ca speakeri doar femei, toată lumea este bine-venită, inclusiv bărbații. Discursurile nu vor aborda aspecte de gen, ci acestea vor cuprinde povești din experiențele invitatelor noastre, menite să inspire și să faciliteze dezvoltarea de noi idei pentru participanți.

Formatul evenimentului va presupune două părți, una în care vor rula discursurile înregistrate ale invitatelor noastre, urmând mai apoi o sesiune de discuții live cu speakerițele, unde vor putea interacționa și participanții.

În viitorul apropiat, TEDxZorilor anunță următoarea conferință în 6 februarie 2021, un eveniment cu tematica Human Kind.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!