5 recomandări pentru un brunch perfect de weekend, livrat la tine acasă

Home $ Articole $ 5 recomandări pentru un brunch perfect de weekend, livrat la tine acasă

Vrem să recunoaștem sau nu, zilele de weekend sunt marcate în mod corespunzător de micul dejun luat la orele prânzului. Tocmai de aici a pornit și conceptul de brunch, acea masă din zi care îmbină două momente diferite într-o farfurie plină de gusturi și savori. Pentru experiențe culinare de neuitat, o opțiune ideală din toate punctele de vedere este să apelezi la localurile specializate în astfel de preparate. Nu doar că vei testa preparate noi, dar nu va mai trebui să îți exprimi talentele în bucătărie urmărind aceeași rețetă la nesfârșit. Așadar, iată 5 recomandări pentru un brunch perfect de weekend, livrat direct la tine acasă în condiții de maximă siguranță.

1. Eggcetera
Dacă ți-e dor de momentele petrecute în compania celor de la Eggcetera, adu atmosfera din localul lor direct la tine acasă, printr-o comandă. De la celebrele preparate pe bază de ouă și avocado la ciocolată de casă și cafea, toate acestea îți pot fi livrate pentru un brunch copios ca în vremurile bune. În plus, o să ai în sfârșit material de postat pe Insta Stories, căci toate preparatele par a fi desprinse dintr-un vis. De asemenea, aici te așteaptă și o serie de meniuri special concepute pentru tine, cu prețuri cât se poate de avantajoase. Astfel, pe FoodPanda ai două opțiuni de meniuri care conțin un fel principal plus un desert, aperitiv sau supă cremă la alegere. Totalul va fi de doar 32 de lei, suficient cât să economisești și să te bucuri de gusturi și arome inedite.

2. DOT
Zilele care începeau cu bunătățile de la District of Toast erau pline de combinații dulci sărate care îți satisfăceau pe deplin papilele gustative. Acum, fie că te trezești cu noaptea în cap sau vezi lumina zilei abia la amiază, cei de la DOT sunt oricând la datorie și gata să îți pregătească un brunch ca la carte. Bineînțeles, din farfurie nu vor lipsi ouăle preparate în diferite feluri și nici sandwich-urile potrivite atât pentru carnivori, cât și pentru vegetarieni. Din meniu, ouăle clujentine ne fac cel mai tare cu ochiul. Acestea îmbină tradiția cu influențele bucătăriilor occidentale și aduce în aceeași farfurie brânza de burduf cu sosul de pesto din busuioc, pentru doar 30 de lei. Livrările se pot plasa pe FoodPanda, Tazz sau Takeaway, iar în cel mai scurt timp cu putință un curier îți va lumina ziua.

3. A la Tarte
O locație cu iz franțuzesc este fără doar și poate A la Tarte. În lista de preparate nu vei găsi doar celebrul omelette du fromage, ci și o gamă variată de tarte cu nume sofisticate, toate artizanale și cu ingrediente atent selecționate. Astfel, în funcție de preferințe poți opta pentru un preparat dulce sau sărat, cu ciocolată sau cu zmeură, bogat în cașcaval sau în legume. O porție dintr-un Quiche Lorraine conține doza necesară de energie de care ai nevoie pentru un start târziu de weekend, iar prețurile tuturor produselor se învârte în jurul sumei de 15 lei. Preparatele care te vor purta într-o călătorie gastronomică în Franța sunt disponibile pe marea majoritate a platformelor de delivery, însă asigură-te că locația se află în aria ta de livrare.

4. Yep’n Yo
Cine spune că nu mănâncă dulciuri la micul dejun minte. Un brunch perfect trebuie să conțină musai un preparat dulce. Când acesta devine și fel principal, este clar că se anunță un deliciu pentru papilele gustative. De la Yep’n Yo poți să comanzi clătite delicioase cu fructe, ciocolată, unt de arahide sau poți să le personalizezi după bunul plac, prețul pornind de la 5 lei. În cazul în care faci parte din tabăra celor care se bucură de desert doar după ce au mâncat ceva sărat ca fel principal, aici îți poți satisface toate poftele. Clătitele sărate umplute cu bacon, cremă de brânză, salată sau sos pesto sunt în mod sigur o specialitate marcă proprie de care poți profita plasând o comandă pe platforma da de delivery preferată.

5. ROOTS
Nu în ultimul rând, cafeaua care nu demult era savurată în centrul orașului poate ajunge acum direct la tine acasă. Și nu singură, ci acompaniată de sandwich-uri hrănitoare care pot constitui baza unui brunch reușit de weekend. De asemenea, o cafea bună merge de minune și cu o granola, o porție de ouă poșate, un toast plin de arome sau o felie de chec. Rutina pentru micul dejun se poate muta în miezul zilei, când cei de la ROOTS îți stau la dispoziție pentru comenzi plasate telefonic atât din locația de pe Eroilor la numărul 0723 867 298, cât și de pe Alexandru Vaida Voevod la 0770 701 939. Ulterior vei merge la locația aleasă pentru a-ți ridica comanda la ora stabilită în prealabil.

Zilele de weekend încep mai bine cu un brunch comandat de la locațiile tale preferate din Cluj. Noi am ales să împărtășim cu tine lista noastră de suflet, unde găsim întotdeauna cafea, ouă gătite exact cât trebuie, gusturi și combinații inedite, prețuri accesibile și dulciuri care ne amintesc de copilărie. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să cauți pe aplicațiile de delivery preparatele care îți fac cu ochiul și să plasezi comanda. În scurt timp de vei bucura de o experiență culinară ca în oraș, doar că de această dată în condiții de maximă siguranță la tine acasă. Ai grijă de tine și de cei din jur și arată-ți recunoștința față de afacerile locale printr-o comandă. La final de zi toată lumea va fi fericită :).

Tu de unde îți comanzi un brunch perfect pentru savurat în zilele de weekend?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!