#HomeDelivery: Meniuri family pentru 4 persoane ce le poți comanda cu ușurință acasă

Home $ Articole $ #HomeDelivery: Meniuri family pentru 4 persoane ce le poți comanda cu ușurință acasă

După cum bine știi deja, în perioada aceasta este recomandată pe cât posibil evitarea zonelor publice aglomerate, în special dacă deplasarea nu este absolut necesară. În acest sens, tot mai multe localuri au început să ofere clienților meniuri family pentru patru persoane, disponibile pentru home delivery. Meniurile de acest tip sunt perfecte pentru acele momente în care ai prefera să rămâi în siguranță, acasă, alături de familia sau prietenii tăi. În acest articol vei găsi informații despre câteva restaurante din Cluj care au în prezent meniuri family în oferta lor. Ce mai aștepți?

Bistro 1568 este primul local de pe lista noastră care are în ofertă Family Packs pentru patru persoane. Meniul pune la dispoziție zilnic mai multe preparate din care poți alege, incluzând și o serie de opțiuni vegetariene și vegane. Ca să îți faci rapid o idee, meniul include preparate de genul: supe (cum ar fi supa cremă de țelină cu crutoane și cea de dovleac cu iaurt și piept de pui), ciorbe (de varză cu afumătură și țărănească de legume), sarmale vegetariene, ragu de porc cu paste, conopidă gratinată cu broccoli și roșii uscate în ulei, piept de pui cu sos de tarhon și cartofi la cuptor și multe altele. Tu și cu grupul tău puteți comanda patru meniuri ale zilei la prețul de 80 de lei, cu tot cu livrare inclusă. Transportul este asigurat pentru zonele: Cluj-Napoca, Baciu, Gheorgheni și Florești, iar comenzile se pot face de luni până vineri, până la ora 11. Pentru mai multe detalii despre meniu, sună la 0770163152 sau intră aici.

De la Marty îți recomandăm Crispy Family, un combo pentru patru persoane care conține: două porții de Extra Crispy Chicken, două sosuri de maioneză cu usturoi, o porție de aripioare, o porție de cașcaval pane cu sos tartar, două porții de cartofi prăjiți, două porții de cartofi wedges și 4 beri Heineken cu 5% alcool cadou. Tot pachetul are aproximativ 1780 g și costă în mod normal 158 de lei, în prezent fiind redus la 126 de lei. Poți beneficia de livrare gratuită la domiciliu pentru zonele Cluj-Napoca și Florești, de luni până duminică, în intervalul 11-22:30. În caz că te interesează alte preparate de la Marty, este bine să știi că comanda minimă trebuie să fie de 40 de lei. Pentru a plasa o comandă, intră aici. BONUS: în cazul în care comanda ta întârzie mai mult de 50 de minute, vei primi înapoi 50% din valoarea acesteia, sub forma unui voucher valoric valabil exclusiv la Marty Delivery. How cool is that?

La Lunchbox vei găsi cinci tipuri de Pachete Family, fie că preferi ciorba de perișoare sau supa cremă de legume cu aromă de coriandru, piureul de spanac sau friptura de porc la tavă, chifteluțele din dovlecei cu branză feta și mentă sau cartofii la cuptor cu rozmarin. Ține minte: Pachetul Family 5 conține doar preparate vegetariene. Meniurile costă fiecare 80 de lei și pot fi comandate online prin Foodpanda și Tazz by eMAG sau preluate direct din restaurantele Lunchbox (Iulius, VIVO și Mărăști). Alternativ, poți alege Meniul Zilei Family pentru patru persoane de la Hugo Restaurants, care este asemănător și conține: supă de zarzavat, chifteluțe de porc cu sos tomat, cartofi piure cu unt, tot la prețul de 80 de lei. Poți comanda preparatele lor online de pe Foodpanda și Tazz by eMAG sau le poți ridica fizic din restaurantul de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 13-15. Intră aici și aici pentru mai multe detalii.

Express Chef Delivery, un serviciu exclusiv de delivery din Cluj, vine cu o altă idee pentru grupul tău de patru persoane: Sushi Family Platter. Acest platou conține: două bucăți de Nigiri crevete, două bucăți de Nigiri somon, două bucăți de Nigiri ton, două bucăți de Nigiri biban de mare, trei bucăți de Maki sparanghel, trei bucăți de Maki avocado, patru bucăți de Red Tuna Roll, patru bucăți de Seabass Roll, patru bucăți de Green Goodness Roll, șase bucăți de Tiger Shrimp Roll și opt bucăți de Spicy Salmon Roll. Meniul este însoțit de sos de soia, wassabi și ghimbir murat și costă 163 de lei. Comanda se poate face de luni până sâmbătă în intervalul 10-22 și duminică în intervalul 12-22, iar transportul este gratuit la comenzi peste 40 de lei. Poți găsi aici mai multe informații despre livrare.

În încheiere, recomandarea noastră este următoarea: utilizează plata online cu cardul, poartă mască și păstrează întotdeauna o distanță de siguranță față de persoana care îți livrează mâncarea.

Tu de unde comanzi meniuri combo pentru tine și grupul tău?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!