Cele mai bune poze de la Online Photo Challenge II, provocarea foto online de acasă

Home $ Articole $ Cele mai bune poze de la Online Photo Challenge II, provocarea foto online de acasă

by | Nov 3, 2020 | Articole

Gata! Am pus armele jos și vă arătăm fotografiile vânate timp de trei zile la Online Photo Challenge – ediția de toamnă. În caz că nu ați fost pe fază în ultima perioadă, Online Photo Challenge este un eveniment online dedicat pasionaților de fotografie. Ediția de toamnă din acest an s-a desfășurat timp de 3 zile (28, 29 și 30 octombrie), participanții fiind îndrumați de Radu Sălcudean, Crina Prida și Ionuț Caraș care au lansat cele trei provocări fotografice ale acestei ediții: minimalism de toamnă, fotografia alb-negru ca narațiune vizuală și manipulare fotografică.

La fiecare provocare au participat, trimițând lucrările lor, între 15 și 20 de persoane, iar fiecare mentor a ales 3 cele mai reușite lucrări din cadrul provocării lui. Așadar, fără alte introduceri *drum rolls please*, în continuare veți găsi cele mai reușite fotografii de la Online Photo Challenge – ediția de toamnă.

În cadrul primului challenge („Minimalism de toamnă”), cele trei fotografii alese de Radu Sălcudean au aparținut participanților: Oana Drăgușin, Iulian Teodorescu și Laura Dobrilă.

 

Fotografiile alb-negru care au spus cele mai profunde povești în opinia Crinei Prida au fost cele ale participanților: Ionuț Doru, Laura Dobrilă și Petru Cucu.

În cadrul ultimei provocări, toți participanții au avut la dispoziție aceleași materiale pentru a crea o imagine realizată prin tehnica manipulării fotografice. Dintre lucrările realizate, Ionuț Caraș a ales ca favorite lucrările participanților: Oana Drăgușin, Petru Cucu și Raluca Nemțeanu.

  

Premiul cel mare al evenimentului – un voucher pentru un curs de fotografie gratuit oferit de Ciorchin – a fost „luat acasă” de Oana Drăgușin care a reușit să îi impresioneze pe cei trei mentori cu lucrările ei. Oana se va bucura de o super-experiență de învățare online, care o va ajuta să mânuiască și mai bine aparatul foto.

Îi felicităm pe toți participanții acestei ediții pentru efortul depus și lucrările deosebite! Ne-ați depășit așteptările, dragilor!

Until next time!
Online Photo Challenge | Sometimes, you just gotta shoot it!

guest post by Andreea-Carla Mureșan & Simona Popescu

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!