Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna septembrie pe Instagram

Home $ Articole $ Cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna septembrie pe Instagram

by | Sep 30, 2020 | Articole, Descoperă Clujul

Cel mai adesea, ne gândim la luna septembrie ca fiind luna care marchează sfârșitul verii.

Sau altfel spus, percepem luna septembrie ca fiind luna în care trecem de la un anotimp plin de viață, energie și vibe-uri pozitive la un anotimp în care natura moare, iar buna noastră dispoziție dispare odată cu frunzele care cad din copaci, florile care se ofilesc, și ploile care apar tot mai adesea. Dar nu e și cazul nostru, al clujenilor.

De fapt, la finalul lunii trecute afirmam că: “Și după o lună ca aceasta, suntem pregătiți pentru ceea ce urmează să ne aducă luna septembrie. Inclusiv pentru ploi. Alături de care sperăm să vină și mai multe poze frumoase pe care să le găsim atunci când dăm click pe hashtagul #clujlife.” N-am avut parte de prea multe ploi, deși le așteptam. Dar în mod cert am avut parte de multe, multe poze frumoase atunci când am dat click pe hashtagul #clujlife.

Fiindcă până și toamna, orașul nostru abundă de evenimente, activități și ocazii care ne scot din casă și ne îndeamnă să nu renunțăm la viața, energia și vibe-urile pozitive de care suntem obișnuiți să debordăm pe parcursul verii. Din același motiv, și în luna septembrie ne-au inundat feedul de Instagram la fel de multe cadre surprinzător de frumoase de prin Cluj la fel ca până acum.

Concret, cum a arătat orașul în 10 dintre cele mai frumoase poze din Cluj postate în luna septembrie pe Instagram?










Summed up in a few words: a fost la fel de impresionant ca întotdeauna și a adus cu sine o toamnă… colorată. Nouă ne place să spunem că acest lucru se datorează mai ales oamenilor Clujului care n-au ieșit mai puțin din casă. Ba din contră – par să facă tot posibilul să se mai bucure de activități în aer liber atâta timp cât vremea bună încă le mai permite acest lux.

Nu degeaba îi vedem entuziasmați și întotdeauna prezenți la evenimentele culturale desfășurate în Cluj și / sau la terase în Piața Muzeului chiar și în serile de luni. Spre exemplu, prin aparatul nostru de fotografiat, clujenii prezenți la Jazz in the Park: Tiny Version s-au văzut astfel:

Totuși, acesta n-a fost singurul eveniment care ne-a îndemnat să ieșim din casă și să ne bucurăm de activități culturale pe parcursul lunii septembrie. De fapt, luna septembrie in a nutshell a fost presărată cu evenimente precum Napoca Avenue, WonderPuck, Transilvania Rally și Street Food Parkto name a few.

Printre toate acestea, am strecurat și o escapadă de toamnă aproape de Cluj – la Roșia Montană, un #experiencesmap inedit care ne-a determinat să descoperim experiențe ce au inclus terase-grădini precum EC Garden, Asian cuisine à la Little Hanoi și ceea ce nouă ne place să numim “board games heaven” sau, pe numele său, The Guild Hall.

Ca mai apoi, să ne încheiem luna cu cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF. Numai în cadrul TiMAF ne-am bucurat de un număr mare de activități organizate special pentru noi. Deci, cum am și putea să nu avem îndeajuns de multe momente, contexte și situații favorabile surprinderii unor cadre demne de postat pe Instagram cu hashtagul #clujlife?

Așa că, dacă ești în căutarea unor motive să ieși din casă și să surprinzi orașul în niște fotografii care să-ți determine urmăritorii să apese “save for later” (și poate că și pe noi), tocmai ți-am oferit noi un motiv îndeajuns de bun mai sus: TiMAF continuă până în 9 octombrie.

Astfel, s-ar putea ca în selecția celor mai frumoase poze din Cluj postate în luna septembrie pe Instagram să se regăsească și fotografia ta și să rămână ca dovadă a cât de colorată e toamna în Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!