5 motive să apelezi la Mobile Service atunci când ți se strică telefonul sau tableta

Home $ Articole $ 5 motive să apelezi la Mobile Service atunci când ți se strică telefonul sau tableta

by | Oct 28, 2020 | Articole

Când ți-e lumea mai dragă, se strică. Ori îl scapi și admiri display-ul făcut țăndări, ori te trezești că difuzorul nu mai difuzează nimic, ori îți joacă soft-ul feste. Probleme sunt, slavă Domnului. Dar noroc că există și soluții. Tehnologia a ajuns să joace un rol important din viața noastră (poate chiar prea important), și ne bazăm destul de mult pe smartphone sau tabletă în activitatea zilnică, fie că vorbim de muncă sau timp liber. Niciodată nu-i momentul propice să se defecteze, dar… se întâmplă. Și, pentru că de curând am avut niște probleme în acest gen și i-am descoperit pe cei de la Mobile Service, astăzi vă prezint și vouă 5 motive pentru care merită să apelați la ei. Cu toată încrederea.

Ridicare-reparare-predare a device-ului la domiciliu
Dacă sunteți genul mai comod, s-ar putea să vă convingeți, în cazul în care device-ul este cât de cât funcțional, că puteți amâna vizita la service mult și bine. Nu-i vorba că nu vă deranjează defecțiunea lui, ci că nu aveți vreme, nu aveți drum în zona unui service, totul pare prea complicat. Așa am stat și eu cu difuzorul de la telefon stricat cam vreo jumătate de an. Funcționa sunetul la căști, deci găsisem o alternativă să amân momentul. Când am aflat că cei de la Mobile Service au creat un sistem de ridicare-reparare-predare în aceeași zi a device-ului defect, fără a mai fi nevoie sa îi vizitez, am știut că am găsit soluția salvatoare. Doar în câteva ore de când i-am sunat și am făcut cererea de ridicare, m-am trezit cu telefonul ca nou, reparat, înapoi acasă. Și eu n-am depus nici cel mai mic efort în acest sens. Vis, ce să mai.

Ești informat constant de statusul reparației
Eu am fost un caz fericit, aveam o defecțiune minoră. Există și probleme mai mari pe lumea asta și care necesită o perioadă mai lungă de ”spitalizare” a smartphone-ului sau tabletei. Și cel mai enervant e să nu știi cât mai durează sau în ce stadiu de remediere se află device-ul tău. Ei bine, când te lași pe mâinile pricepute ale băieților de la Mobile Service, astfel de griji se risipesc instant pentru că tu ești informat de statusul problemei tale prin sms. De la intrarea în service, până la primirea piesei de schimb, dacă aceasta nu este pe stoc sau necesită comandă, până la finalizarea reparației. Fără emoții, fără telefoane nenumărate pentru a afla ce mai face iubitul vostru telefon.

Piese de schimb originale
Știm cu toții cum stă treaba cu fake-urile – există și trebuie evitate. La Mobile Service folosesc piese de schimb originale, lucru foarte important având în vedere că oferă servicii complete pentru lucruri precum înlocuire display / carcasă, schimbare placă de bază, înlocuire acumulatori, și pun la dispoziție difuzoare, microfoane, mufe noi. Orice defecțiune legată de aspectul sau starea smartphone-ului sau tabletei tale va fi soluționată, iar tu vei avea încrederea că nu îți supui niciunui risc device-ul și îi oferi cel mai bun tratament.

Garanție 1 an
În plus, beneficiezi de un an de zile garanție pentru piesele înlocuite și pentru manoperă. Și credem că aceasta-i chiar informația care vă va ajuta să vă relaxați complet, în caz că încă stăteați cu emoții. Pentru că dispun de cele mai performante tehnologii, la Mobile Service tu ai parte de o reparație optimă și rapidă a device-ului tău, dar mai mult decât atât, ai siguranța că oamenii de acolo își asumă orice ar putea fi în neregulă cu intervenția pe care au făcut-o. Sincer, mai rar așa ceva.

Servicii pentru toate brandurile mari și accesorii
Mobile Service oferă servicii de servisare pentru toate brandurile mari de telefoane și tablete, cât și accesorii pentru acestea. Aici puteți vedea în detaliu care sunt felurile în care vă pot ajuta, în funcție de device-ul pe care îl dețineți. Eu una, m-am lămurit. Fie că e vorba de o schimbare de ecran, o problemă de soft sau altă defecțiune, ei o remediază în cel mai scurt timp, iar tu îți primești device-ul ca nou. E posibil să nici nu apuci să-i duci dorul sau să îi sesizezi lipsa. În plus, dacă căutați accesorii de calitate pentru smartphone-ul din dotare, la Mobile Service primiți cele mai bine sfaturi și recomandări în acest sens.

Îi găsiți în cartierul Bună Ziua, pe strada Fagului, nr. 85, la demisol, sau la numărul de telefon 0770 994 791. Noi îi recomandăm cu toată încrederea, #petestate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!