5 motive să-ți înscrii copilul la școala de dans Step Up Dance

Home $ Articole $ 5 motive să-ți înscrii copilul la școala de dans Step Up Dance

by | Sep 22, 2020 | Articole, Sport

Dansul este o formă excelentă de mișcare și de eliberare a energiei. Acest sport este ridicat la rang de artă prin coregrafiile care ascund o poveste, costumele care exprimă sentimente și pașii care denotă delicatețe. Introdus încă de la o vârstă fragedă în sala de dans, cel mic va lua contact cu spiritul competitiv, se va dezvolta într-un mod armonios și își va șlefui încet personalitatea. Cei de la Step Up Dance au clădit un loc prietenos și sigur în care dansul este la el acasă, iar copiii vor învăța tainele acestui sport. Așadar, iată 5 motive care te vor convinge să îți înscrii copilul la clasele acestei școli de dans.

1. Instructori de dans atenți și pricepuți
Instructorul de dans joacă un rol esențial în formarea celui mic. La Step Up Dance, aceștia au o experiență impresionantă și sunt atenți la orice detaliu. Mișcările vor fi tot timpul urmărite și ghidate pentru a evita accidentările, iar cei mici vor învăța de la aceștia ce înseamnă cu adevărat un stil de viață sănătos. În plus, grație profesionalismului acestora, copilul tău se va simți excelent în sala de dans și o va considera ca fiind a doua casă. Tristețea nu își are locul aici, iar zâmbetul la purtător este o condiție obligatorie la intrarea în sală.
Poți afla mai multe despre ei în interviul de aici.

2. Clase care cuprind diferite stiluri de dans
Lumea dansului este construită din sute de mișcări care provin din peste zeci de stiluri diferite. De la dans modern, contemporan, gimnastică, balet, acro dance și street dance, toate pot fi testate de către copilul tău. Indiferent de stilul ales, voia bună nu va lipsi niciodată din cadru, iar surprizele se vor ține lanț. Mai mult de atât, toți mușchii vor fi puși în mișcare, iar toată energia va fi consumată în scopuri benefice organismului. Nu mai este un secret faptul că sportul contribuie la formarea armonioasă atât a trupului, cât și a minții.

3. Rampa de lansare către podiumuri
Cei de la Step Up Dance se pot lăuda cu un palmares impresionant în ceea ce privește concursurile și campionatele. Datorită dedicării și magiei care se formează în sala de dans, cei mici au devenit campionii care au cucerit cele mai înalte trepte ale podiumului. Acest lucru se datorează orelor petrecute la cursuri în compania sfaturilor date de instructori, cât și perseverenței din partea copiilor. Spiritul competitiv se împletește cu ambiția, iar acest amestec reprezintă cheia succesului la competiții.

4. Activitate desfășurată în perfectă siguranță
În ziua de azi, siguranța ocupă un loc important din viețile noastre. Specialiștii de la Step Up Dance sunt și ei conștienți de acest lucru și asigură clase de dans în perfectă concordanță cu normele de igienă. Astfel, toți copiii care au peste 5 ani sunt așteptați cu zâmbetul pe buze la mișcare, în condiții optime și care nu pun în pericol sănătatea nimănui. Pe lângă acest aspect, instructorii vor fi mereu atenți ca toți pașii să fie executați corect, evitând accidentările și problemele care se pot instala pe termen lung.

5. Mediu ideal pentru dezvoltare armonioasă
Fie că vorbim despre dezvoltare fizică, socială sau emoțională, dansul îmbină toate aceste aspecte și are un impact benefic asupra lor. Copiii vor avea ocazia să interacționeze și să formeze noi prietenii, personalitatea începe să se contureze, iar fizicul este stimulat să se dezvolte sănătos și armonios. În sala de dans cei mici vor învăța să ia decizii înțelepte, să accepte un eșec și să se ambiționeze pentru țelurile personale. Acest lucru nu ar fi posibil fără dăruirea instructorilor care îi vor ghida constant pe micii campioni în tainele pașilor de dans.

Fără doar și poate, dansul vine la pachet cu nenumărate beneficii pentru cei mici. Școala de dans Step Up Dance este locul în care se nasc micii campioni și în care distracția se îmbină cu siguranța, prietenia și profesionalismul. Sălile sunt încăpătoare, clasele variate, iar instructorii îi așteaptă cu interes pe copii pentru a le prezenta arta mișcărilor de dans.

Tu ți-ai înscris copilul la Step Up Dance? Poți lua legătura cu ei la nr. de telefon 0744 188 335 sau pe Facebook.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!