5 activități #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 5 activități #cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Aug 17, 2020 | Articole, Recomandări

Chiar dacă weekendul trecut s-a ținut de feste și ne-a adus aminte cum arată ploile de vară, noi pornim cu energie într-o nouă săptămână și sperăm că soarele ne va mângâia cu razele sale la final de lună august. Zilele următoare nu vor fi deloc monotone, căci ele vin cu o serie de evenimente potrivite să ne scoată din case și să aducă diversitate rutinei noastre. Dacă ești în căutarea unui motiv întemeiat care să te convingă să renunți la lenevitul în mijlocul patului, noi îți spunem doar atât: vara e pe sfârșite, așa că hai afară și bucură-te cât mai poți de anotimpul călduros. Noi am pregătit o listă cu 5 activități cool pe care le poți desfășura în Cluj-Napoca în această săptămână, iar tu trebuie doar să bifezi going.

Hai în Grădina Electric Castle la relaxarea și delicii culinare

În  mod obișnuit, te-am fi invitat la festivalul Electric Castle să te distrezi și să dansezi până în zorii zilei, însă nu mai e niciun secret faptul că anul acesta ne-a dat toate planurile peste cap. Dacă și ție îți e dor de nopțile albe de la Bonțida, atunci trebuie numaidecât să vii în vizită la EC Garden, locul în care vei regăsi o bucățică din festival adusă mai aproape de oraș. Scena Hideout a fost reinterpretată în cadrul Cetățuia Food Park și s-a transformat într-o oază de liniște unde poți să stai la picnic pe timp de zi și la un drink după căderea serii. Haide alături de prieteni să depănați amintiri din timpul edițiilor trecute de festival și să vă delectați cu mâncărurile servite de food truck-urile din zonă.

Degustă berile locale Clusa la Secret Garden

Rămânem în sfera poveștilor despre grădini ascunse de privirile curioșilor și ne îndreptăm atenția spre Secret Garden, care desfășoară o degustare de beri din colecția Clusa în această miercuri, începând cu ora 18:00. În situația în care acest brand nu îți sună cunoscut, află că activitatea sa cuprinde producția de beri artizanale, iar fiecare sortiment de băutură s-a construit în jurul tradițiilor și istoriilor clujene. Noi nu îți stricăm surpriza de a descoperi mai multe povești chiar de la producătorii ce vor fi prezenți în cadrul evenimentului, ci îți mai spunem doar atât: băuturile vor fi acompaniate de gustări pe măsură, precum focaccia, bruschete sau înghețată artizanală. Taxa de participare este de 49 lei, iar numărul locurilor sunt limitate, așa că rezervă-l pe al tău cât mai repede, printr-un simplu mesaj pe pagina de Facebook a localului.

Participă la evenimentele din cadrul Zilelor Maghiare

Ne bucurăm atunci când evenimentele din sfera culturală reușesc să găsească modalități de adaptare și continuă să-și desfășoară activitatea în conformitate cu noile reguli de protecție, așa că nu puteam rata ocazia de a nota în lista noastră Zilele Maghiare, desfășurate între 19 și 21 august. Cât se poate, acesta este mesajul transmis de organizatori anul acesta, iar din fericire, evenimentele propuse sunt numeroase și acoperă teme diverse. Timp de trei zile, vei putea participa la concerte, expoziții, prezentări de carte și proiecții de film, la fel ca în timpurile bune. Descoperă aici care sunt toate activitățile propuse și bifează cât mai multe.

Ieși la picnic în zmeuriș

Dacă printre tipurile de activități favorite se numără o zi relaxantă petrecută în natură, atunci îți recomandăm un eveniment de familie, numai bun să-ți încarce buna dispoziție. Vino alături de cei dragi la un picnic în zmeuriș, desfășurat la ferma Delicium în această sâmbătă, între orele 12:00 și 20:00. Pe lângă parfumul și aroma fructelor de pădure, te vei putea delecta și cu bucate gătite proaspete din produse locale. Nu lipsesc nici activitățile recreative, astfel că sesiunile de încântare culinară vor fi alternate cu jocuri de batminton sau volei și cu o plimbare până la „holomburi” de unde vei putea admira o priveliște asupra întregii zone. Mai multe detalii despre bilete și rezervări găsiți pe site-ul Delicium.

Râzi pe săturate la stand-up în Iulius Parc

Lăsăm la o parte plictiseală și indispoziția, căci Bordea, Cortea și Florin mută comedia la Cluj în această duminică. Trioul vine pregătit cu glume proaspete, numai bune să ne ridice moralul și să ne dea avânt pentru o nouă săptămână. Evenimentul se va desfășura în aer liber, în Parcul Iulius Mall, așa că poți fii sigur că măsurile de distanțare socială vor fi respectate, însă nu te putem asigura că nu vei pleca de la spectacol în lacrimi… de la prea mult râs! Evenimentul se desfășoară atât de la ora 18:30, cât și de la 21:30, astfel încât nu ai nicio scuză să lipsești. Alege ora care ți se potrivește cel mai bine în program și nu uita să achiziționezi biletele de aici sau aici.

Tu ce activități nu ratezi în această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!