Teatrul Maghiar de Stat Cluj își redeschide porțile și prezintă spectacole pe malul Someșului

Home $ Știri Cluj $ Teatrul Maghiar de Stat Cluj își redeschide porțile și prezintă spectacole pe malul Someșului

by | Jun 17, 2020 | Știri Cluj

După o pauză impusă de trei luni, timp în care Teatrul Maghiar de Stat Cluj a difuzat online spectacole de succes din anii precedenți, la final de iunie publicul este așteptat în aer liber. Înainte de închiderea stagiuni, îi puteți revedea pe actorii Teatrului Maghiar de Stat Cluj pe scena amplasată în curtea teatrului aflată pe malul Someșului.

Pe 26 și 27 iunie, ora 19.00, puteți viziona spectacolul Homemade, iar în datele de 28 și 29 iunie, ora 21.00, spectacolul Concord Floral. Spectacolul Homemade este un proces de creație și o cercetare sociologică despre situația familiilor, axat în special pe participanții din cadrul proiectului.

Spectacolul Concord Floral abordează teme generale precum remuşcarea, sexualitatea, consecinţele irevocabile ale gesturilor noastre necumpătate, singurătatea ascunsă în spatele conviețuirii în colectivitate, și care nu poate fi evitată – o abordare din perspectiva acestei generaţii speciale.

Seria spectacolelor în aer liber va continua și la începutul lunii iulie. Pentru informații suplimentare urmăriți site-ul Teatrului Maghiar de Stat Cluj și pagina de Facebook. Biletele pentru spectacolele din luna iunie pot fi achiziţionate la Casa de bilete a Teatrului, zilnic între orele 10.00 – 14.00, precum şi online pe site-ul www.biletmaster.ro.

Vă informăm că numărul de locuri este limitat din cauza restricțiilor epidemiologice, și în același timp, vă rugăm să respectați reglementările în vederea protejării sănătății tuturor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!