Picnic in the city: locații din Cluj unde poți organiza un mini-picnic cu preparate de la restaurantele locale

Home $ Articole $ Picnic in the city: locații din Cluj unde poți organiza un mini-picnic cu preparate de la restaurantele locale

Vremea e înșelătoare în ultimele zile, dar e clar că în viitorul foarte apropiat ne vom bucura de mai multe zile călduroase, care ne vor ademeni la plimbări. Și după atât amar de stat în casă, cu siguranță veți fi tentați să le cedați și să vreți să mutați cât mai multe activități afară. Cel mai simplu și mai safe lucru pentru voi ar fi să mai organizați câte un mini-picnic în natură – vă bucurați de soare, de zone verzi și liniștite, dar și de o masă copioasă. De preferat ar fi să vă îndreptați către locurile mai puțin aglomerate și nu uitați, sub nicio formă, de recomandarea de maxim 3 persoane în grup! Mini-picnic, am zis. Și pentru că această acțiune ar fi o ocazie excelentă să susțineți business-urile locale, noi vă propunem în rândurile ce urmează și câteva preparate care se potrivesc perfect cu o ieșire în apropierea restaurantului ce le gătește și de unde le puteți lua prin comandă pick-up.

Panorama de pe strada Uliului + pizza cut & crust
Unei pizza nu-i poți spune niciodată ”nu”, la fel cum nu poți refuza o plimbare până pe strada Uliului, de unde ai una dintre cele mai impresionante priveliști asupra orașului. Iar lucrurile devin și mai serioase atunci când vorbim despre pizza de la cut&crust, care pe lângă faptul că-i exact ce trebuie și la gust, și la ingredientele folosite, și la ambalaj, vă mai ispitește și cu 30% reducere dacă optați pentru pick-up din restaurant. În plus, la ridicare, comanda ta e gata în doar 5 minute. Să nu mai spunem că, o asemenea ocazie (orice plimbare în natură de acum înainte, adică) merită, fără dar și poate, o pizza Combo, de jumătate de metru, cu două sortimente fantastice combinate pe un singur blat. Atenție doar, să nu comandați combo-ul la ofertă, pentru că reducerea de 30% nu se cumulează cu alte promoții active. Puteți comanda ușor și în siguranță direct aici.

cut and crust

Parcul Central + picnic kit-ul CUIB
Parcul Central ne-a lipsit multora și, din fericire, e suficient de mare cât să ne primească pe toți. Noi suntem cei responsabili să nu stăm adunați unul în ceafa celuilalt și vă rog să țineți cont că oamenii au ochi doar în față și nu pot păstra distanța recomandată dacă pășiți cu mare dragoste fix în spatele lor, mai-mai să-i călcați pe adidași. De asemenea, țineți cont și de faptul că cei de la Cuib – Pentru pofte și nazuri sunt foarte aproape de parc și puteți lua de la ei unul din cele două coșuri de picnic pregătite, pline cu bunătăți proaspete. Unu-i mai mare și mai bogat, pentru o poftă pe măsură, celălalt e o variantă mini, dar la fel de delicioasă. Pe lângă conținutul coșurilor, vă servesc pe loc și cu sirop de casă cu sifon la sticluță, vin sau chiar și shoturi la sticluță, de luat în buzunar. Vă dau ei și pături împrumut, dacă nu aveți. Asamblarea coșului durează 10-15 minute, dar puteți să sunați înainte la 0756461534 și vi-l pregătesc.

cuib

Iulius Parc + Znob Pizza
Prima destinație după două luni de home-staying a fost Parcul de la Iulius. Nu am neapărat o preferință pentru el, dar e cel mai aproape de casă și m-am gândit că avem loc berechet să stăm răsfirați. În tot timpul cât am încercat să stau liniștită și să mă bucur de iarba verde, gândul mi-a fugit la mâncare. Am concluzionat că lipsa truck-urilor de înghețată, langoș și ce se mai comercializa în zonă, și-a pus amprenta grav asupra mea. Mă aflam într-un loc în care eram obișnuită să gust câte una-alta, doar că nu aveam din ce. Până mi-am dat seama că treaba asta cu food-delivery nu ține cont de locul în care te afli, mâncarea vine oriunde ești. Și am comandat o pizza de la Znob prin Glovo (o puteți face și prin Tazz by Emag și Food Panda). Cea mai bună decizie, sincer.

znob pizza iulius parc

Malul Someșului + pachetul Netflix & Beer de la Deutsches Haus
Desigur, puteți alerga pe Malul Someșului, plimba cu rolele / bicicleta, sau face tot felul de activități care să vă asigure o durată de viață mai lungă. Dar nu uitați că trăim vremuri complicate, nivelul de anxietate și stres este puțin mai mare, chiar dacă poate nu-l resimțiți direct, aveți mare, mare nevoie să vă relaxați, să luați o pauză, să stați degeaba și nimic mai mult. Tot pentru o viață mai lungă. Și pentru că la o aruncătură de băț sunt cei de la Deutsches Haus, ar fi mare păcat să nu vă țină companie pachetul ”Netflix & Beer”, adică un six pack de Warsteiner / Hernnbrau Weiss sau Hell, și o porție jucăușă de urechiușe picante. Sunați la numărul 0770 831 705 și anunțați-vă venirea și tipul de bere preferat.

Malul Someșului + Deutsches Haus

Cetățuie + paste de la Tortelli Pasta Bar
E greu să ajungi în zona centrală și 1. să nu te apuce cheful de urcat pe Cetățuie, că doar e ”chiar aici”, 2. să nu cedezi chemării pastelor fresh de la Tortelli Pasta Bar. Parcă și în momentele în care reușesc să trec pe lângă ei, tot îi port în gând toată ziua și mai devreme sau mai târziu revin. Nu cu coada între picioare, ci cu pofta-n gât. Oricum, cu cât te gândești mai mult la ei, cu atât știi mai repede ce paste îți dorești, pentru că altfel riști să întorci meniul pe toate părțile, indecis, dorind câte puțin din fiecare. Sună la ☎️ 0753 889 880 și ei îți pregătesc pastele tale preferate împreună cu o bere Peroni sau o băutură energizantă din partea casei. Vezi, nu o folosi pe post de energizer ca să poți urca scările Cetățuii. Mai bine păstreaz-o ca să te bucuri de priveliștea care sigur ți-a lipsit.
PS: Au ceva treabă momentan și revin din 22 mai, numa’ bun ca plan de weekend.

tortelli

Preparatele – le-am testat pe toate, putem garanta pentru ele. Locațiile, de asemenea. Rămâne doar să ne apucăm de bifat combo-urile preparat + locație pe care nu le-am explorat încă. Ei, bine că avem ocupație. Voi cu ce începeți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!